Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va avea un succes nebănuit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va fi un succes nebănuit
Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va fi un succes nebănuit

Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. După ce miercuri, 5 mai, a început luna Șarpelui de Apă, acum este un moment bun pentru a începe ceva nou. Profitați de această perioadă pentru a învăța sau aprofunda un domeniu nou sau pentru a încerca un nou hobby. Dar nu uita că fiecare zi are propriul animal patron, așa că planifică lucrurile potrivit principiilor Șarpelui de Apă.

 

În ce zi este cel mai bine să vă declarați dragostea și în ce zi este cel mai bine să începeți noi proiecte? Când să începeți o afacere importantă și când trebuie neapărat să vă păstrați calmul și echilibrul? Horoscopul chinezesc săptămânal pentru perioada 10 - 16 mai vine cu răspunsuri la toate întrebările.

Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai

 

Luni, 10 mai, Ziua Calului de Pământ

Ziua eliberării. Ziua perfectă pentru a face loc în viața ta - în toate sensurile. Astăzi, scapă de tot ceea ce este inutil și care ocupă spațiu - nu doar cel fizic. Este o perioadă de curățenie globală în toate sensurile.

Faceți curățenie în cameră sau în apartament. Aruncați tot ce este vechi și inutil. Puneți capăt relațiilor care vă apasă. Curățarea cosmetică și de wellness este, de asemenea, mai bine să fie făcută în această zi. Dar să pleci într-o călătorie (chiar și una mică), să te muți și, în general, să te angajezi în ceva nou este de preferat să nu o faci acum.

 

Marți, 11 mai, Ziua Caprei de Pământ

Ziua Abundenței. Dacă vreți să obțineți maximum din oricare dintre acțiunile voastre, astăzi este ziua voastră! Marți este cel mai bun moment pentru orice demers care ar trebui să vă aducă profit sau câștig personal. Apropo, acest lucru este valabil și pentru călătorii și mutări.

Este ziua perfectă pentru o petrecere de logodnă sau o nuntă. Dacă sperați să strângeți o mulțime de cadouri frumoase pentru o petrecere de casă nouă - programați-o pentru marți. Iar astăzi este o zi bună și pentru a le reaminti tuturor datornicilor că e timpul să își plătească datoriile.

Te-ar putea interesa și: Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani. Previziuni pentru toți nativii

 

Miercuri, 12 mai, Ziua Maimuței de Metal

Ziua echilibrului. O zi de bun augur pentru aproape orice negociere - mai ales dacă trebuie să găsești un compromis care să convină cât mai mult tuturor. Este, de asemenea, o zi bună pentru a începe oficial o afacere (dar nu începeți încă o campanie de promovare).

A trecut mult timp de când nu ți-ai mai vizitat părinții, bunica sau un prieten care locuiește în cealaltă parte a orașului - găsește-ți timp să mergi să îl vizitezi. Pentru vizite, astăzi este o zi foarte bună. 

Și ce este mai bine să punem deoparte pentru viitor? Orice are legătură cu sănătatea; chiar și sfaturile pe care le primiți pot fi „stocate“.

 

Joi, 13 mai, Ziua Cocoșului de Metal

Ziua stabilității. Orice lucru care ar trebui să aibă o viață lungă este ideal să înceapă astăzi. Căsătoriți-vă, începeți o afacere, încheiați afaceri și semnați acorduri de proiecte - planificați toate lucrurile importante cu o perspectivă pe termen lung pentru astăzi. Este, de asemenea, cel mai bun moment pentru a face planuri și a dezvolta strategii.

Joi este un moment prielnic pentru a începe un tratament deja prescris, dar un moment nepotrivit pentru a merge pur și simplu la medic (și nici măcar nu trebuie să căutați ceva pe Google astăzi în acest sens!). De asemenea, cel mai bine este să nu aplicați pentru vreun job sau să vă mutați acum.

 

Vineri, 14 mai, Ziua Câinelui de Apă

Ziua noilor începuturi. Cea mai bună zi pentru a începe ceva nou! Orice lucru îl veți începe de vineri va decurge cu siguranță fără probleme. Logodne și nunți, afaceri, noi contracte și acorduri - totul este practic sortit succesului. Este momentul perfect pentru a-ți găsi chiar și o nouă aventură interesantă (într-adevăr, dacă nu implică o călătorie).

Dacă astăzi ți se repartizează sarcină nouă la serviciu (sau la școală) - te vei descurca de minune și vei fi apreciat. Se spune că astăzi este un moment bun pentru construcția de drumuri -  și cele simbolice se pun la socoteală.  Nu este recomandat să te muți și să dai o petrecere de casă nouă (și petreceri  în general) în această zi. Dar este perfect de mers la pescuit.

Citește  și: Clasamentul celor mai periculoase zodii. De acești nativi trebuie să te ferești cu orice preț

 

Sâmbătă, 15 mai, Ziua Porcului de Apă

Ziua distrugerii. În această zi, nu ar trebui să începeți nimic. În general, orice afacere importantă trebuie amânată și dusă dincolo de această zi. Dar poți să scapi de lucruri vechi, sa rupi sau să spargi în bucăți toate lucrurile inutile. În primul rând, este vorba despre lucruri și obiecte fizice care blochează energii. Sâmbăta seara nu este cel mai bun moment pentru a da o petrecere, dacă nu vrei să-ți vezi toată casa distrusă.

 

Duminică, 16 mai, Ziua Șobolanului de Lemn

Ziua pericolului. Totul în această zi este prea instabil și imprevizibil, așa că cel mai bine este să vă ascundeți în vizuina voastră. Pentru o plimbare liniștită în aer liber, se poate face o excepție - dar asta e tot.

Apropo, în feng shui, de exemplu, se crede că locația patului afectează modul în care vă simțiți. Și, în general, energia din casă și energia ta personală este influențată de acest aspect. Poate că viața ta merge prost pentru că tetiera ta este îndreptată în direcția greșită. Astăzi este o zi bună pentru a o repara să a face schimbări în locuință.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel