Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani. Previziuni pentru toți nativii

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani
Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani

Perioadă cu multe tentaţii în luna mai care va fi marcată de mişcări importante în planul carierei, dar şi în cel financiar. Sunt nativi care vor simţi din plin potenţialul creativ la cel mai înalt nivel. În plus, vin câştiguri financiare consistente.

Luna mai este acel moment din 2021 care se simte ca începutul călătoriei într-un roller coaster. Am văzut deja pista din fața noastră, știm deja la ce să ne așteptăm: viraje, cădere liberă și iar viraje. Iar luna mai este egală cu acel moment anterior în care ne luăm „zborul” înainte de a simți lovitura care ne aruncă cu viteza maximă în jos. Mai este luna care ne umple de adrenalină.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămâna 10 - 16 mai. Vineri, ziua noilor începuturi: Tot ce veți face din această zi va avea un succes nebănuit

Începând cu Luna Nouă în Taur, pe 11 mai, vom începe să simțim cum scenariul începe să se stabilească pentru a aduce schimbări, transformări și multă eliberare care va veni inevitabil.

Vezi și: Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur: „Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“

 

Horoscop mai 2021 în planul carierei şi financiar

 

Berbec

Aceasta este o lună foarte încărcată pentru semnul dvs., deoarece programul este plin de activități și discuții. Primiți toată această activitate încântat întrucât veți avea ocupație și multă mișcare. Deci, profitați de luna mai pentru a acționa și începeți să exprimați ideile pe care le aveți. Amintiți-vă că pe 29 mai, Mercur își începe ciclul retro și de aceea iunie vă poate întârzia planurile, așa că, dacă aveți de gând să faceți ceva, trebuie să faceți înainte de această dată.

Pe 11 mai, Luna Nouă vă oferă un ciclu de 15 zile, plin de oportunități de a vă pune în mișcare banii și planurile financiare. Aceasta este perioada anului pe care o puteți folosi pentru a semna un nou contract, pentru a efectua o achiziție importantă, pentru a vă consolida activele etc. Deși este o energie foarte pozitivă, evitați să faceți prea multe cheltuieli.

După 20 mai, începe un sezon foarte productiv pentru dvs. și pentru toate acele idei care s-au dezvoltat în mintea voastră de-a lungul anului. Folosiți cele patru săptămâni de după această dată pentru a trimite mesaje, pentru a vă aventura în orice domeniu, pentru a urma un curs, atelier sau pentru a cumpăra cărțile de care aveți nevoie pentru a trece la pasul următor al proiectului dvs.

Taur

Aceasta este o lună care vă poate ajuta să puneți ordine în lumea dvs. materială și economică și, pentru a spune adevărul, acest subiect va fi prioritatea dvs. pe tot parcursul lunii. De la început puteți profita de schimbări, discuții și decizii care vă permit să vă faceți drumul profesional și să generați o nouă sursă de venit sau un contract mai bun.

Și, deși după 8 mai această energie te favorizează mult pentru a-ți redescoperi talentul sau un nou mod de a câștiga bani, ar trebui să mergi calm și planificat, deoarece decizia finală vine până în luna iulie. Deocamdată, profitați de lună pentru a vă contempla opțiunile, a explora idei și a bate la toate ușile dorite.

Pe 11 mai avem Luna Nouă a lunii. Această lună este cea care deschide sezonul eclipsei și anunță și începutul unei luni și jumătate în care poți întreprinde orice schimbare radicală sau renaștere. Este o energie foarte frumoasă care te însoțește în căutarea de noi obiective, orizonturi și o viață nouă.

Gemeni

Pe 3 mai începem cu lista evenimentelor care promit să facă din aceasta o lună foarte importantă pentru dvs. Agenda astrologică te va ține cu adevărat în centrul activității, așa că sper că ți-a plăcut pauza din lunile precedente.

Mercur, conducătorul tău, intră în semnul tău pe 3 mai. Și, pe lângă faptul că vă oferă claritate și concentrare mentală, astfel încât să știți unde să vă îndreptați următoarele decizii, începe și să vă ceară să revizuiți problemele și situațiile. Și vă sugerez să puneți ordine înainte de 29 mai, care este ziua în care Mercur începe să se retrogradeze în semnul vostru.

Pe 20 mai reflectoarele se întorc spre tine, Soarele intră în semnul tău și începem să sărbătorim noul tău an de viață, unul care anunță schimbări peste tot. Retrogradul lui Saturn începe pe 23 mai, perioada anului în care poți începe să te pregătești pentru a primi o nouă responsabilitate care îți permite să treci granițele, să devii mentor, profesor sau ghid. 

Rac

Întreaga lună este plină de energie pentru semnul tău. Este pregătirea pentru o nouă etapă a vieții la care poți ajunge doar dacă îndrăznești să eliberezi toate acele relații, proiecte, idei și chiar speranțe care ți-au arătat deja că nu fac parte din viitorul la care tu visezi.

Pe 11 mai avem o Nouă Lună care vă deschide calea pentru a întreprinde un proiect care implică ajutorul unui grup sau echipă. Este perioada anului în care vă pregătiți să vă schimbați mediul, să vă faceți noi prieteni, contacte și cunoștințe care, pe termen lung, vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele.

După data de 20 a lunii mai, eliberați-vă de tot ceea ce vă leagă de trecut. Și ceea ce a început să se spargă la începutul lunii poate ajunge să se spargă de tot. Eclipsa Lunii de pe 26 mai vă va face să experimentați închideri și culminări, în special în mediul dvs. de lucru. 

Leu

În jurul datei de 8 mai, dorința ta de a te cunoaște liber, autonom și independent, te determină să cauți să generezi o nouă poveste de succes. Este un moment foarte bun al anului pentru a face publică orice întreprindere sau decizie și pentru a obține o reacție favorabilă.

Luna nouă în Taur are loc pe 11 mai și odată cu ea, sezonul pre-eclipsă începe să vă arate noi opțiuni și căi care vă pot conduce la obținerea succesului profesional pe care sunteți gata să îl manifestați. Profitați de cele 15 zile de după pentru a vă trimite CV-ul, pentru a purta o negociere sau pentru a lansa un proiect.

Eclipsa de Lună din 26 mai vă va ajuta să încheiați un proiect creativ care a luat formă în viața voastră din decembrie anul trecut și care este acum pregătit pentru a vă face cunoscut sau pentru a schimba cursul pe care l-ați luat până acum. 

Fecioară

Planurile dvs. și strategia pe care mizați pentru a obține un succes semnificativ sau pentru a ieși în evidență în mediul dvs. profesional devin un subiect foarte important în această lună. Din mai 2021, veți observa că din prima săptămână a lunii știrile, întâlnirile și informațiile se învârt în jurul acestui subiect și oportunitățile încep să fie anunțate. Cu toate acestea, trebuie să subliniez că, în cursul lunii iunie, Mercur va retrograda în aceeași zonă a graficului dvs., așa că deocamdată luați în considerare opțiunile dvs., dar nu decideți nimic.

Ceea ce poți face în luna mai este să te întâlnești cu cineva care pariază pe talentul tău sau care dorește să te ajute să generezi frumusețe în lumea ta, dezvoltându-ți planul de carieră. 

Luna Nouă din Taur, care are loc pe 11 mai, vă va permite să vă asumați un risc. Pe 20 mai, Soarele intră în Gemeni și în ultimele zile ale lunii puteți folosi această energie pentru a vă apropia de cineva care vă va stimula cariera profesională. Un șef, un prieten, un mentor, cineva care vă poate deschide ușile sau pur și simplu vă oferă sfaturi care vă permit să vedeți o oportunitate pe care ar trebui să o luați în serios.

Balanță

Pe tot parcursul lunii s-ar putea să vă simțiți dornici să vă schimbați viața, să vă asumați un risc, să urmăriți o nouă aventură care vă poate duce chiar să explorați terenuri necunoscute. Simțul tău de explorare și dorința ta de a cunoaște și experimenta lucruri noi vor fi foarte active. 

Luna Nouă din luna mai are loc pe 11 și este foarte importantă pentru dvs., deoarece este cea care marchează începutul a 15 zile în care puteți îndrăzni să vă asumați un risc important care marchează un „înainte” și un „după” în viața ta. Acesta este momentul pentru anunțuri, schimbări și decizii radicale.

Unul dintre cele mai importante evenimente ale lunii este sosirea lui Jupiter în Pești, care ne va permite să descoperim ce proiecte de viață vor câștiga putere în 2022. Pe 23 mai, Saturn retrograd vine să vorbească despre responsabilitățile pe care le aveți în așteptare pentru a le detecta și revizui, în ceea ce privește capacitatea dvs. de a genera viață în domeniul profesional.

Scorpion

Aceasta este o lună plină de acea energie care vă place atât de mult: radicală, puternică și transformatoare. Și de la începutul lunii începeți să o vibrați puternic. Așa că folosește luna pentru a-ți spune gândurile, pentru a te confrunta cu cineva, pentru a lua o decizie radicală, pentru a face schimbări în viața ta.

Dacă în ultima vreme te-ai gândit să începi un proiect care îți permite să recuperezi scânteia pe care uneori simți că o pierzi, nu înceta să fii atent la ceea ce se întâmplă după 13 mai. Pentru că din acea zi încep 11 săptămâni care vă pot ajuta să vă imaginați proiecte, idei și oportunități, care vă vor ajuta să vă extindeți pasiunea și talentul și care va fi o parte importantă a proiectului dvs. de viață în 2022.

Eclipsa de Lună din 26 mai vine pentru a pune capăt tuturor proiectelor și relațiilor de muncă în care talentul, experiența, timpul sau ideile tale nu sunt chiar apreciate.

Săgetător

Luna aceasta vă pregătește să lansați un proiect de viață, care pentru o lungă perioadă de timp a făcut parte din identitatea dvs., v-a ajutat să vă definiți, dar ați crescut deja foarte mult și este timpul să mergi după altceva. 

Această temă câștigă avânt după data de 8 a lunii și, deși vor fi multe mișcări în mintea și inima ta, îți sugerez să nu iei decizii finale, deoarece Mercur va retrograda în acea zonă a vieții tale în luna iunie, așa că pentru moment ia act de ceea ce descoperi, simți și înveți.

Luna Nouă a lunii mai, are loc pe 11, iar acest portal al începuturilor vă favorizează mult să lansați sau să întreprindeți un proiect de lucru, să vă schimbați locul de muncă, să schimbați echipa sau să vă reînnoiți mediul profesional. Profitați de zilele de după această lună pentru a vă schimba obiceiurile și pariați pe o nouă rutină care vă permite să fiți mai eficienți și mai sănătoși.

Capricorn

În horoscopul lunii mai vedem că este o lună în care planurile tale de muncă îți cer atenția și timpul, pentru că există ceva pe care trebuie să-l detectezi pentru a pregăti o schimbare importantă care deocamdată începe să apară într-un mod subtil. Acest proces va avea loc în lunile mai și iunie, așadar acordați atenție mesajelor și ideilor care încetul cu încetul vă revoluționează locul de muncă.

Dacă ați așteptat momentul să strălucească în mediul dvs. de lucru, pe 20 mai încep patru săptămâni care vă vor oferi mai multe ocazii de a atrage atenția oricui aveți nevoie, de la clienți la superiori care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele. Este perioada anului în care puteți urmări noi căi fără teamă.

Saturn își începe ciclul retrograd pe 23 mai și, odată cu acesta, începe perioada anului în care trebuie să faceți o pauză și să faceți calcule pentru a vă revizui activele, cheltuielile și bugetul. Trebuie să aveți grijă la achizițiile pe care le faceți în aceste date, deoarece este posibil să aveți o problemă care ajunge să devină o pierdere financiară semnificativă.

Vărsător

Horoscopul tău din mai 2021 pune mult accent pe pasiunile tale, talentul tău, scânteia care îți aprinde inima și te face să te simți viu. Și din acest motiv, luna mai este ca să urmărești un vis sau un proiect care să te entuziasmeze cu adevărat. 

Deși luna mai te va ține foarte ocupat, nu înceta să fii atent la ceea ce începi să observi în mediul tău financiar. Începând cu 13 mai încep 11 săptămâni care îți vor permite să descoperi planurile de extindere și profesionale și creștere financiară. 

Ceea ce va genera cel mai mult zgomot în timpul lunii este eclipsa din 26 mai, care te avertizează că este timpul să închizi un capitol al vieții, care implică prietenii, colegii de muncă sau echipa de colaboratori. Este un moment al închiderilor și al revederilor, al transformării și al acceptării faptului că restul drumului implică ceva timp singur, înainte de a crește acolo unde vrei.

Pești

Dacă ați așteptat momentul pentru a purta o discuție, o negociere și chiar o scurtă călătorie de la care puteți începe un proiect, programați-o pe 11 mai, în acea zi avem luna nouă a lunii.

13 mai, este o dată pe care trebuie să o ai bine notată, deoarece în acea zi Jupiter, planeta expansiunii, intră în Pești. Pe 20 mai, și odată cu sezonul eclipsei, începe o perioadă de patru săptămâni în care vei ști ce să faci și să spui pentru a-ți pune la punct situația financiară.

Pe data de 26 mai avem o eclipsă de Lună care vă va conduce la închiderea unui ciclu de viață care are legătură cu istoria dvs. profesională. Este sfârșitul unei etape din carieră care te eliberează.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel