Horoscop chinezesc pentru Crăciun. Previziuni pentru 25-26 decembrie 2021 pentru toate semnele: Nu plecați sâmbătă la drum!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop chinezesc pentru Crăciun. Previziuni pentru 25-26 decembrie 2021 pentru toate semnele: Nu plecați sâmbătă la drum!
Horoscop chinezesc pentru Crăciun. Previziuni pentru 25-26 decembrie 2021 pentru toate semnele: Nu plecați sâmbătă la drum!

Horoscopul chinezesc pentru Crăciun, pentru toate semnele. Află care sunt previziunile complete pentru  25-26 decembrie 2021 și la ce ar trebui să te aștepți în aceste zile de concediu.

Zilele de Crăciun sunt speciale oricum. Dar fiți pregătiți pentru ceea ce urmează. Iată previziunile pentru 25-26 decembrie 2021 pentru toate semnele din zodiacul chinezesc.

 

Sâmbătă, 25 decembrie, energie Yin, element - Foc, ziua Caprei

 

Sâmbătă veți avea parte de o confruntare cu cineva. Sfatul de bază este să o luați ușor și să vă odihniți mult. De data aceasta, gazda zilei, Capra, și stăpânul anului, Bivolul, se vor înfrunta într-o bătălie a titanilor. Acesta din urmă este mai puternic în acest moment, în propriul său sezon. Acest lucru înseamnă că este mai probabil ca semnul Caprei să piardă în loc să câștige din această întâlnire. 

Strict vorbind, nu este recomandabil să aveți activități extreme și alte activități în această zi. Caprele și Bivolii nu ar trebui să conducă deloc sâmbăta.  Nu începeți să călătoriți sâmbăta și nu vă implicați în proiecte care au un termen limită clar.  

Sâmbăta este cel mai bine dedicată agitației plăcute de sărbători. Cufundați-vă în studiul cărților de bucate, gândiți-vă la ținuta de Revelion și cumpărați cadouri foarte importante și super-necesare pentru familia și prietenii dumneavoastră. O astfel de îndeletnicire vă va spori cu siguranță starea de spirit și fericirea.    

Duminică, 26 decembrie, energie Yang, element - Pământ, ziua Maimuței

 

Duminică, pe de altă parte, are în sfârșit toate șansele să fie cea mai eficientă zi a săptămânii viitoare. Combinația de energii va fi excepțional de favorabilă pentru foarte multe chestiuni importante.

Planificați cu îndrăzneală și hotărâre pentru duminică toate acele lucruri pe care le-ați împins sub canapea în zilele precedente nu prea grozave. Întâlnirile ni și întâlnirile ratate, începerea călătoriilor și a reparațiilor, începerea tratamentului medical și a instruirii, în sfârșit, nunțile și deschiderile de afaceri, toate au șansa de a se desfășura fără probleme.   

Ziua este, de asemenea, excepțional de bună pentru a declara iubirea, a face pace sau, dimpotrivă, pentru a renunța și a te despărți cu recunoștință de cineva.

Singurii care s-ar putea simți nelalocul lor duminică sunt cei din zodia Tigrului. Ei vor fi foarte supărați de orice. Singura veste bună este că această reacție nu va fi pentru mult timp. 



 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel