Horoscop arab. Secretele unuia dintre cele mai vechi tipuri de zodiac. Ce spune despre semnul tău

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop arab (sursa foto Flickr)
Horoscop arab (sursa foto Flickr)

Astrologia arabă este încă o astrologie destul de necunoscută, în ciuda antichității sale. Se bazează, mai presus de toate, pe ideea oportunităților care ni se oferă de la naștere pentru a avansa în viață și în studierea abilităților noastre reale, a caracterului nostru, dar și, în special, a bunurilor noastre.

Horoscopul în arabă clasică se bazează pe studiul locului de naștere și al numărului său de locuitori, data nașterii, desigur, dar și contextul social al părinților. Acesta a fost un lucru foarte sensibil în urmă cu câteva decenii, deoarece influența originii sociale a nașterii era foarte mare și o persoană de origine dezavantajată avea puține șanse de a evolua.

Astăzi circumstanțele s-au schimbat și, în cele din urmă, Horoscopul arab a fost redus la ziua nașterii.

 

Horoscop arab. Cele 12 semne ale zodiacului


Sunt doisprezece semne și corespund cu semnele horoscopului occidental. Au denumiri de arme.

Lance (22 decembrie - 20 ianuarie)

Arma care închide și deschide anul și acest lucru îi face pe nativii acestui semn să fie respectați datorită seriozității, competenței și succesului lor. Sunt indivizi atenți, rezonabili, răbdători și calculaţi, ale căror realizări au fost obținute prin muncă grea.

Lancea a învățat, din trecerea sa prin viață, virtuțile răbdării și, prin urmare, știe să gândească, să aprofundeze și să caute. Pot ajunge în vârf pe o cale abruptă, dar călătoria aduce satisfacție, iar dificultățile nu îi sperie.

Praştie (21 ianuarie - 19 februarie)

Potrivit horoscopului arab, praștia arată un mare apetit pentru comuniunea idealurilor. Sunt oameni umaniști cu inteligență creativă care nu încetează niciodată să se împlinească prin activități concrete.

Au un spirit care trebuie să reînnoiască ceea ce există, să inventeze, să surprindă oamenii din jurul lor, să fie creativi, să își extindă orizonturile, să se autodepășească. În plus, le place să vadă lucrurile în întregime fără să-și piardă individualismul.

Topor (20 februarie- 20 martie)

Toporul este o armă versatilă, iar nativii săi au, de asemenea, această multidisciplinaritate. Dacă te-ai născut sub influența acestui semn, ești mișcat de un puternic ideal universal de iubire și frumusețe. Ești într-o căutare constantă pentru a împlini un vis, în care totul este confundat în deplină armonie; în plus, viața de zi cu zi te plictisește și, prin urmare, vrei să evoluezi continuu.

Toporul are o inteligență remarcabilă care îi conectează pe nativi cu orice și îi face să nu fie mulțumiți cu ușurință. Au o mare empatie; facilitează contactele de familie și ajută oamenii să scape de propriile limitări.

Pumnal (21 martie- 20 aprilie)

Acesta este un semn al horoscopului arab care are o mare vitalitate, spontaneitate și care își poate arăta valoarea până la limitele eroice. Cei născuți în acest semn sunt curajoși, pionieri, cuceritori, aventurieri și sportivi.

Sunt oameni cu inițiativă, capabili să ia decizii rapide, care nu se lasă depășiți de îndoială și frică. Instinctul lor îi îndrumă atunci când vine vorba de a-și asuma riscuri și nu știu cum să-și dozeze energia; sunt întotdeauna dispuși să dea tot ce pot dacă consideră că merită cauza.

Cui (21 aprilie - 20 mai)

Cei născuți în acest semn sunt incredibil de afectuoși, se implică în relaţii cu forță și pasiune. Se bucură de momente liniștite, dar sunt capabili de multă muncă și pot realiza proiecte la scară largă.

Ei trebuie să vadă realizări concrete, deoarece nimic nu stimulează Cuiul mai mult decât să vadă progresul real într-un proiect și că fructul muncii sale este vizibil și tangibil. Sunt muncitori neobosiți, tenace, acea energie debordantă care pare inepuizabilă

Buzdugan (21 mai - 21 iunie)

Buzduganul este un cameleon spontan, liber și libertin, care nu își pierde niciodată dorința de a se distra și de a explora o nouă fațetă a personalității lor. Potențialul lor îi surprinde şi pe ei. Sunt într-o stare de alertă și au abilități analitice constante.

Au o ușurință de adaptare care îi face un personaj cu o inteligență interesantă și un negociator fin. Au un dar special pentru a surprinde diferite mentalități și pentru a-și ajusta comunicarea imediat și pot ieși cu ușurință din cele mai complexe situații.

Cuțit (22 iunie - 23 iulie)

Este un semn căruia îi place să ofere, să aibă grijă și să mențină viața cu tandrețe; au o dulceață maternă receptivă și necondiționată, care le permite să asculte nevoile altora și chiar să le ghicească.

Cei născuți în acest semn pot ierta, să se predea și să fie mângâiați.

Îți atragi tristețea în suflet. Deschiderea ta aduce ușurare și confort. Contactul dvs. cu ceilalţi este tandru și iubitor; Știi cum să protejezi, construiești un cuib confortabil unde viața este bună. Lumea ta este un cocon confortabil, dar din care nu lipseşte fantezia; este o lume din care este exclusă orice duritate sau secetă. Visul ocupă un loc dominant.

Sabie (24 iulie - 23 august)

Sabia sau Cutla este un semn al horoscopului arab care se distinge prin demnitatea și nobilimea sa. Nu îți lipsește talentul, creativitatea ta este excelentă și simți nevoia constantă de a contribui sau de a crea prin muncă, devenind un exemplu pentru oameni.

Un pic egocentric, cei din acest semn trebuie să fie centrul atenției și sunt conștienţi de importanța aspectului și a imaginii. Cu o mare carismă, ei atrag oamenii ca un magnet și știu cum să facă această fascinație să dureze.

Macetă (24 august - 23 septembrie)

Dacă eşti născut acest semn, ai un simț practic deosebit, cunoștințele tale sunt precise, ceea ce le dă oamenilor încredere în rezultate. Eliberați sentimentul de perfecțiune pentru că pentru că tindeţi mereu să vă îmbunătățiți, să explorați și să vă aprofundați cunoștințele.

Când Maceta își atinge scopul, dobândește o cunoaștere aprofundată, verificată și de încredere. Dorința lor de rigoare devine uneori grea, deoarece impun atât de mult efort încât sunt capabili să se enerveze și să riște să facă o greșeală.

Lanț (24 septembrie - 22 octombrie)

Un anumit rafinament și o mare dragoste pentru frumusețe și dreptate sunt ceea ce posedă nativii din Lanț. Au farmec și bunătate, pe care le folosesc pentru a se proteja de reproșuri, conflicte și neînțelegeri. Eleganța lor le permite să facă pe plac tuturor și să-și deschidă inimile.

Acest semn pune accentul pe simțul său artistic și estetic, finețea spiritului care le permite să creeze atmosfere plăcute și au talentul de a construi relații și de a promova schimbări. Au înțelepciune când vine vorba de iubire și dau frâu jocurilor de plăcere.

Gumia (23 octombrie - 22 noiembrie)

Gumia este un cuțit de origine arabă și este una dintre cele mai puțin cunoscute arme ale acestui horoscop din Occident. Marea sa putere constă în capacitatea de a dezvolta un stil și cunoașterea lucrurilor ascunse. De fapt, ei au un simț înnăscut al ciclului vieții și al morții și știu că sfârșitul este ceea ce permite regenerarea.

Dacă ești nativ al acestui semn, ai un instinct de supraviețuire extrem de dezvoltat, pericolul și riscurile te atrag enorm. Au o inteligență pătrunzătoare și pot dezvolta o abilitate de a simți ceea ce se întâmplă în alte locuri.

Arc (23 noiembrie - 21 decembrie)

Arcul este o personalitate puternică, iar capcanele care apar în viață nu le descurajează. Au o aspirație înaltă de a prelungi limitele de timp și sunt foarte idealiști. Au o viziune socială interesantă și le place să exploreze lumea, spațiul, religia și sportul.

Printre virtuțile primare ale Arcului, există încredere, optimism și entuziasm, iar capacitatea lor de a transmite credință și devotament este interesantă și sunt curajoși din fire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel