Horoscop aprilie 2023: Luna a patra a anului aduce mult haos! Previziuni complete pentru fiecare zodie în dragoste, bani și sănătate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop aprilie 2023: Luna a patra a anului aduce mult haos! Previziuni complete pentru fiecare zodie în dragoste, bani și sănătate
Horoscop aprilie 2023: Luna a patra a anului aduce mult haos! Previziuni complete pentru fiecare zodie în dragoste, bani și sănătate

Verificați la StiriDiaspora.ro horoscopul lunar. Acestea sunt toate previziunile pentru luna aprilie 2023. Descoperă ce îți vor aduce astrele în sănătate, muncă și dragoste pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Începem luna a patra a anului și, atenție, pentru că se preconizează că va fi destul de aglomerată, deoarece sunt așteptate trei evenimente astronomice (și astrologice) importante. Pentru început, pe 20 aprilie va avea loc o eclipsă de soare în Berbec, care ne va face mai independenți și mai impulsivi, încurajându-ne să ne lăsăm purtați de emoții. Pe de altă parte, pe 21 aprilie planetele nu mai au o rută directă, așa că va fi mai mult haos în viața noastră. La aceasta se adaugă că în aceeași zi începe al doilea Mercur Retrograd al anului, acum pe Taur, ceea ce ne va aduce multă agitație, instabilitate și alte conflicte.

Horoscop chinezesc aprilie 2023: Aceste zodii atrag banii ca un magnet; pentru alți nativi vin oportunități și revelații profunde

 

Horoscop lunar aprilie 2023 pentru toate zodiile

 

Berbec - Horoscop lunar aprilie 2023 

Luna aceasta s-ar putea să fii mai impulsiv decât de obicei. Încearcă să rămâi calm, să nu iei decizii pripite și, mai ales, să eviți conflictele. Sunteți întotdeauna foarte clar, dar poate că Mercur retrograd vă poate juca un truc și vă poate face să aveți tendința de a vorbi prea mult. Jupiter este încă în zodia ta (unde va rămâne până pe 16 mai) așa că vei avea o mare vitalitate: vrei să trăiești experiențe noi și să înfrunți noi provocări. Te simți mai puternic ca niciodată și eclipsa de soare din zodia ta va avea un impact puternic asupra vieții tale, probabil că va fi însoțită de mari schimbări. De fapt, este probabil ca ceva să înceapă sau, dimpotrivă, să se termine.

Sănătate: Te simți plin de energie și cu o dorință extraordinară de a cuceri lumea. Nu te poate opri, Berbec. Desigur, ai grijă la toate riscurile pe care le asumi, deoarece acestea pot fi însoțite de un anumit tip de rănire. Este bine că vrei să trăiești experiențe noi dar, te rog, mereu cu prudență.

Muncă și bani: Dăruiești totul și atât de mult efort își va avea răsplata. Aceasta poate fi orice, de la o simplă felicitare până la, de exemplu, să vi se acorde încrederea de a prelua un proiect important și chiar o promovare sau o creștere de salariu. Oricum ar fi, șefii tăi sunt foarte mulțumiți de tine. Felicitări!

Dragoste: Ai tendința de a controla excesiv pe toți cei din jurul tău. Trebuie să încerci să te relaxezi și să-i lași pe ceilalți să acționeze după cum consideră de cuviință, dacă tragi prea mult de frânghie, probabil că se va rupe. Calmează-te, Berbec!

 

Taur - Horoscop lunar aprilie 2023 

Te așteaptă o lună grea în care, probabil, simți că totul merge înapoi pentru tine. Acest lucru va genera frustrare pentru că vezi că lucrurile nu progresează așa cum ți-ai dori. Încearcă să păstrezi capul rece și să nu te lași dus de acele sentimente negative. Ai nevoie de stabilitate și aceste dezechilibre te supără foarte mult, dar, Taur, ai răbdare și încearcă să nu-ți pierzi cumpătul. Universul nu este împotriva ta, crede-mă, doar că stelele îți complică un pic viața în aceste săptămâni. Totul va trece, ai credință.

Sănătate: S-ar putea să vă simțiți puțin mai obosit decât de obicei. Acea stare de iritabilitate constantă îți poate juca feste, așa că ar fi bine să faci un fel de meditație care să te ajute să te conectezi cu tine și cu latura ta cea mai spirituală și să-ți fie mai ușor să-ți reechilibrezi energiile.

Muncă și bani: Ai început să te simți mult mai apreciat. Ai făcut un pas în carieră și, în cele din urmă, ți s-a oferit acea oportunitate după care ai tânjit. Nu fi supărat dacă vezi că nu totul merge de prima dată, nu începe să crezi că poziția este prea mare pentru tine. În ceea ce privește banii, trebuie să fii atent, pentru că s-ar putea să fii nevoit să înfrunți o cheltuială semnificativă.

Dragoste: Relația ta progresează fără probleme și, în sfârșit, începi să arătați ca un cuplu adevărat. Odată cu entuziasmul începutului, este foarte greu să menții orice tip de dispută pentru că ești mereu îmbătat de romantism, dar odată ce lucrurile se stabilizează, este normal să apară conflicte. Gândește-te că acest lucru te ajută să cunoști pe cealaltă persoană.

 

Gemeni - Horoscop lunar aprilie 2023 

Luna aceasta ai ideile super clare. Vezi că, de obicei, treci ușor de la alb la negru, dar, în aprilie, vei menține un curs destul de stabil. Și este că, probabil, vei face un pas mare în viața ta, fie prin dragoste, fie în chestiuni de muncă, unde ești hotărât să faci și să-ți îmbunătățești veniturile. Încetul cu încetul, toate acele griji, care ți-au ocupat mintea, s-au risipit și, acum că ești mult mai liniștit, ți-ai propus mai multe obiective (unele mai posibile decât altele) pe care, până la urmă, stă în puterea ta să le îndeplinești sau nu.

Sănătate: Teama de consecințele pe care ți le pot aduce toți acei pași vitali mari pe care ai plănuit să-i faci, te supără puțin. Nu te lăsa purtat de anxietate și relaxează-te. Gândește-te că, în adâncul sufletului, ceea ce îți propui sunt întotdeauna lucruri bune.

Muncă și bani: Este probabil ca acest filon antreprenorial – care face parte aproape din ADN-ul tău – să-și facă apariția în aprilie. Trebuie să faci totul și, dacă vrei ceva, să lupți cu adevărat pentru asta. Nu este momentul pentru jumătăți de măsură, trebuie să dai totul pentru că doar tu știi cum să faci. Până la urmă, proiectele personale sunt întotdeauna cele mai satisfăcătoare.

Dragoste: S-ar putea ca pe parcursul lunii să vrei să faci un pas mai departe. Îți vine să ai o relație serioasă, îți e dor de viața de cuplu și totul indică faptul că te vei arunca în gol. Gândește-te că, în cazul în care te resping, poți avea conștiința curată pentru că te-ai lăsat călăuzit de inima ta. Dacă ai un partener, s-ar putea chiar să te decizi să faci pasul cel mare. Vom avea o nuntă, Gemeni?

 

Rac - Horoscop lunar aprilie 2023 

Ai decis să te concentrezi pe viața ta personală și, bineînțeles, pe latura ta mai socială. Ți-ai părăsit puțin prietenii, dar și familia ta. În aprilie, asta s-a încheiat. De acum înainte, vei încerca să-i prioritizezi. Continuă să lucrezi la stima de sine, te descurci foarte bine și ai nevoie de ea pentru toate schimbările care urmează. Bineînțeles, încearcă să rămâi calm pentru că, cu Marte în zodia ta, este probabil să fii mai mult un războinic decât în ​​mod normal și să ai tendința să te enervezi excesiv. Amintiți-vă: este mai bine să numărați până la zece înainte de a vorbi, deoarece pierderea cumpătului nu vă va duce nicăieri.

Sănătate: O să-ți fie bine să practici ceva sport. Nu poți duce o viață atât de sedentară, trebuie să începi să te miști și știi asta. Nu este necesar să te înscrii acum pentru a alerga un maraton, dar nu strică ca, din când în când, să te miști mai mult decât să mergi la bucătărie pentru un pahar cu apă.

Muncă și bani: Ai trecut printr-o perioadă oarecum tulbure în care singurul lucru pe care ți l-ai dorit era să fugi și să fugi fără să te uiți înapoi. Acum totul s-a stabilizat mai mult și te simți în sfârșit util în biroul tău. Încercați să continuați așa și, atenție, influența lui Mercur retrograd poate însemna că, din cauza unei probleme de comunicare, sunteți implicat într-o greșeală destul de gravă.

Dragoste: Ești destul de nebun pentru că te regăsești într-un moment în care toată atenția ta este concentrată... asupra ta. Ai nevoie de puțin spațiu și să simți că ești încă o ființă independentă. Atâta timp cât există respect și consens între voi, binevenite sunt toate aventurile noi pe care vi le poate aduce.

 

Leu - Horoscop lunar aprilie 2023 

Este important să începi să te gândești puțin la tine, Leu. Pare incredibil, cu stima de sine pe care o ai și cât de mândru ești când vrei... Dar trăiești pentru alții și le pui mereu nevoile înainte. Luna aceasta, acordă-ți puțin timp și oferă-ți ocazia să spui nu din când în când. Ești foarte curajos când vrei, dar pentru ai tăi... ai face orice. Îți este foarte greu să refuzi când cineva îți cere ceva și asta te face să fii supraîncărcat, în toate aspectele vieții tale. Sunteți un mare sprijin pentru toată lumea, dar nu se poate ca toată lumea să vă atragă pentru orice, este timpul să începeți să puneți limite.

Sănătate: Este probabil ca luna aceasta să ai un mic accident sau să te simți puțin mai slăbit decât în mod normal, dar nu-ți face griji, nu e nimic grav. Poate fi ceva la fel de simplu, ca alergia din acest timp. 

Muncă și bani: Faceți tot posibilul pentru a arăta cât de mult valorați și cât de esențială este munca voastră. Îți place să fii lăudat și speri că o asemenea dăruire, măcar, va fi apreciată. Relaxează-te, fără îndoială, vei avea o recompensă pentru că o meriți, chiar dacă este doar o bătaie pe umăr.

Dragoste: Când ești îndrăgostit, te dăruiești la maximum. Este important ca și tu să îți recuperezi puțin spatiul. Ești super protector și îți pasă foarte mult de bunăstarea celeilalte persoane, dar asta nu te poate face să o lași pe a ta deoparte. Dacă ești singur, vei fi foarte mulțumit de „singuratatea” ta. Ai învățat că este mai bine să fii singur decât în ​​companie proastă și îți place să te bucuri de acel sentiment de libertate de a face ce vrei, când și cum vrei.

 

Fecioară - Horoscop lunar aprilie 2023 

Fecioară, ai parcurs un drum lung în ultimele luni. Uite cum erai acum un an, este incredibil, pari o altă persoană. În ultimul timp, unele gânduri (sau chiar vise) te bântuie pe care trebuie să începi să le arunci cât mai curând posibil pentru că nu te vor ajuta. Trebuie să te gândești la tot ce ai realizat și cât de mândru poți fi de tine, la fel ca toți ceilalți din jurul tău. Nu mai analiza totul atât de mult și nu te gândi atât de mult la asta.

Sănătate: Trebuie să începi să gestionezi stresul pentru că, în caz contrar, va ajunge să-și pună amprenta asupra ta. În fiecare zi te trezești cu o nouă boală și asta pentru că corpul tău îți spune că trebuie să încetinești. Ce zici să faci un fel de meditație? Nimic nu te va răni, pe de o parte să te relaxezi și, pe de altă parte, să te conectezi cu tine însuți.

Muncă și bani: Îți iubești profesia și dai totul, dar, în ultimul timp, ești total copleșit. Ai prea multe responsabilități și nu ajungi la toate. Știi că este imposibil să acoperi atât de multe sarcini, așa că poate că este timpul să presupui că nu le vei putea face față tuturor. 

Dragoste: Trăiești un moment foarte dulce. Te simți pe deplin iubit, respectat și înțeles. Deși, pe de altă parte, simți că nu te dedici relației tot timpul necesar. Lasă vina deoparte, te împingi prea tare și nu e bine pentru tine și nici pentru relație. Dacă ești singur, ai grijă să nu te întorci în locuri în care nu ar trebui să te întorci. Nu idealiza o situație despre care știi că tot ceea ce a făcut a fost să te rănească.

 

Horoscop lunar aprilie 2023 pentru toate zodiile

 

Balanță - Horoscop lunar aprilie 2023 

Ai nevoie de calm și stabilitate în viața ta și totul indică faptul că, luna aceasta, vei rezolva o situație din viața ta. Ai de gând să închizi, odată pentru totdeauna, ușa aceea pe care ai avut-o întredeschisă și pe care nu ai îndrăznit să o închizi. Luna plină, care, fiind în zodia ta, te va face să te gândești la ce fel de relații vrei pentru că îți este clar că toxicitatea nu va mai face parte din viața ta. O mulțime de lucruri bune vor veni la tine, începe o etapă marcată de echilibru. Lasă-te să pleci și nu te gândi prea mult la lucruri, trebuie să accepți că nu poți controla totul.

Sănătate: Te afli într-un moment bun, în care te simți cu energie reînnoită și cu mai multă dorință ca niciodată de a ieși și de a cuceri lumea. Vrei o schimbare și asta te face super entuziasmat. Îți va fi bine să practici un fel de sport care te ajută să controlezi toată adrenalina.

Muncă și bani: Ai fost puțin distras în ultimele săptămâni și este important să te concentrezi. Ai început să fii conștient că nu poți continua cu acest profil scăzut și vei remedia asta. Astrele sunt de partea ta.

Dragoste: Te afli într-o etapă din viața ta în care vrei doar relații sănătoase, așa că de îndată ce observi cel mai mic „steag roșu”, fugi. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să renunți la acea persoană care a început să te copleșească, nu trebuie să fii de acord cu asta și trebuie să încetezi să te simți așa. Dragostea este libertate, Balanță. Deci, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să fii total direct și să-ți faci poziția foarte clară. 

 

Scorpion - Horoscop lunar aprilie 2023 

Scorpion, trebuie să înveți să fii singur, să te iubești și să petreci timp cu tine. Nu se poate ca fericirea ta să depindă de o persoană. La sfârșitul lunii martie ai devenit nostalgic și, acel sentiment, te va însoți pe parcursul lunii aprilie. Este în regulă să-ți amintești momentele, dar este important să încerci să fii obiectiv și să vezi întreaga poveste, nu să te concentrezi doar pe momentele bune. Toate acestea te vor face mai iritabil decât în ​​mod normal și s-ar putea să ai mai multe accidente pe parcursul lunii.. Încearcă să te relaxezi, respiră, numără până la zece... orice este nevoie pentru a controla acel temperament care nu-ți va face bine nici ție, nici, bineînțeles, celor din jur. O să-ți fie bine să-i ai prin preajmă, așa că ar fi bine dacă nu ar trebui să fugă din când în când.

Sănătate: Ei îi numesc astenie de primăvară și, în cazul tău, „a fi la pământ”. Nu-ți face griji, este o perioadă proastă, nimic mai mult. Încearcă să faci lucruri care te activează puțin, cum ar fi să practici un sport. Practicarea unui anumit tip de exerciții de respirație vă poate ajuta, de asemenea, să vă simțiți mai bine. Nu-ți face griji, totul va trece.

Muncă și bani: Înaintați în carieră, deși simți că restul lumii tale se prăbușește. Au încredere în tine din ce în ce mai mult și dobândești o relevanță mai mare. Cu aceasta, vor veni mai multe responsabilități, așa că trebuie să fii bine pentru a le face față. Încearcă să obții tot ce este mai bun din tine și lasă deoparte la birou acea negativitate care te bântuie.

Dragoste: În primul rând, uită să faci acel apel, Scorpion, nu o să-ți aducă nimic bun, așa că trebuie să-ți scoți asta din cap. Știi că dacă ai din nou contact cu acea persoană, este probabil să reintri în acel roller coaster emoțional care ți-a făcut atât de mult rău. Ai luat decizia de a pune capăt relației pentru un motiv, îți amintești?

 

Săgetător - Horoscop lunar aprilie 2023 

Este grozav că ești atât de sincer, mai mult, aceasta este una dintre cele mai bune calități ale tale. Dar trebuie să ai grijă cum spui lucrurile. Uneori folosești prea mult ironia și sarcasmul și îi poți răni pe cei din jur. În aprilie, încearcă să fii puțin mai empatic pentru că astrele nu te vor favoriza când vine vorba de comunicare și este posibil să ai mai mult de un dezacord pe acest subiect. De asemenea, probabil că ești puțin mai neliniştit decât de obicei datorită acţiunii lui Mercur retrograd, deci intensitatea este garantată. Încearcă să nu fii atât de impulsiv și gândește-te înainte de a face ceva, de la a vorbi până la a lua o decizie importantă. Oricât de mult te costă, vei ajunge să-ți mulțumești.

Sănătate: Ai o energie „în plus” care se revarsă și ar fi bine dacă ai putea să o consumi într-un fel, fie prin practicarea exercițiilor fizice, cu sesiuni de meditație, dar ceea ce este clar este că ai să faci ceva în privința asta pentru că ești puțin grăbit.

Muncă și bani: La birou îți va fi bine să ai bateriile încărcate pentru că vine o vreme cu multe responsabilități. Este important să-ți acorzi toată atenția și să lași deoparte acea capacitate pe care o ai de a-ți distra atenția, te confrunți cu ceva care îți poate aduce multe lucruri bune dacă ieși din dificultăți. 

Dragoste: Veți avea o lună puțin dificilă. Ești puțin nedrept față de cealaltă persoană și poate faci niște comentarii care pot fi crude. Încearcă să controlezi acel impuls pentru că, oricât de răbdător este partenerul tău, nu este fier și, în cele din urmă, poate ajunge să îl afecteze. Te vei certa, așa că fii pregătit și, mai presus de toate, fii clar că va trebui să-ți ceri scuze de mai multe ori.

 

Capricorn - Horoscop lunar aprilie 2023 

Capricorn, ai renăscut din propria ta cenușă ca Phoenix. Erai într-o situație în care ai lăsat o urmă de distrugere în urma ta, dar ai reușit să lași asta în urmă și să te rearmezi. Te uiți mereu înainte și încerci să te îmbunătățești și asta este ceva demn de admirat. Luna aceasta vei fi mult mai liniștit și, deși stelele îți pot juca o păcăleală la un moment dat (știm deja că Mercur nu ne va ușura viața niciunuia dintre noi), se pare că ai temperamentul sub control. Asta te va face mult mai fericit și vei avea o armonie care îi va infecta pe toți cei din jurul tău. Este posibil ca cineva din mediul tău să aibă nevoie de acea securitate care te caracterizează, așa că dă-i o mână de ajutor și acționează ca o ancoră pentru că are multă încredere în tine.

Sănătate: Te distrezi foarte bine. Ai un echilibru interior de invidiat și te simți fenomenal cu tine. Cine te-a văzut și cine te vede, eh, Capricorn? S-ar putea să ai o mică răceală sau o mică întâmplare, dar nu este deloc grav, așa că nu trebuie să-ți faci griji.

Muncă și bani: Nu te descurci foarte bine când îți dau ordine, mai ales dacă vin de la o persoană pe care o consideri mai puțin capabilă decât tine. Arătați acea stare „zen” în care vă aflați și mușcați glonțul. Trebuie să fii puțin „fals” pentru că, la urma urmei, acea persoană este deasupra ta în companie.

Dragoste: Te afli într-un moment oarecum egoist, în sensul bun al cuvântului. Ai realizat că, pentru a-i iubi pe alții, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te iubești pe tine însuți. Acesta este primul pas pentru ca o relație să funcționeze, așa că, dacă ai un partener, totul va merge bine, va fi o lună grozavă. Și, dacă ești singur, depinde de tine să decizi dacă vrei să continui să fii singur – pentru că, sincer, ești super confortabil – sau dacă preferi să mergi mai departe în relația ta cu acea persoană specială. 

 

Vărsător - Horoscop lunar aprilie 2023 

Urmează schimbări foarte puternice, Vărsător. Trebuie să fii pregătit. Pluto a început deja să-și exercite influența asupra zodiei tale (unde se va mulțumi definitiv în 2024) și te simți puțin ciudat în ultima vreme. Obișnuiește-te pentru că va fi tonic pentru următoarele câteva luni. Important este să nu te lași dus de anxietate: în ultima vreme ai avut-o sub control, dar, la sfârșitul lunii martie, totul a fost puțin haotic. Ești pe un roller coaster în care într-o zi ești super fericit, iar în următoarea totul e negru. Ai nevoie de puțină stabilitate și cel mai bun lucru pentru tine este să fii înconjurat de familia și prietenii tăi. Rezemați-vă de ei, spuneți-le preocupările voastre, vă va fi de mare ajutor. Desigur, nu te lăsa influențat prea mult: deciziile finale sune numai ale voastre.

Sănătate: Anxietatea ta este declanșată și ești puțin scăpat de sub control. Trebuie să acționați cât mai curând posibil: exercițiile de respirație sau meditația vă pot face grozav și vă pot ajuta să reechilibrați toate acele energii. Dacă nu merge cu tine, măcar vorbește și lasă-te ajutat de cei din jur.

Muncă și bani: De aici vin toate problemele tale. Ești o persoană foarte exigentă cu tine însuți și cu poziția ta, chiar acum, nu-ți place. Ai avut un plan de viață despre care vezi că nu a fost îndeplinit și ești foarte dezamăgit de felul în care au ieșit lucrurile pentru tine. Ai multe oportunități pe parcurs și le lași să treacă pe lângă tine. Trebuie să te întrebi de ce, de frică? din cauza lenei?

Dragoste: Dacă ai un partener, trebuie să-i faci un altar pentru că are o răbdare admirabilă. Ești intens, Vărsător, nu poți nega asta și, atunci când ești în această buclă emoțională, toată frustrarea ta se revarsă asupra celeilalte persoane. Te face să te simți mai bine să împarți această încărcătură, dar uneori repetarea lucrurilor de o sută de ori nu este bine pentru niciunul dintre voi. Dacă ești singur, probabil că nu ai chef să ai ceva serios. Nu ai chef să intri în modul „flirt”.

 

Pești - Horoscop lunar aprilie 2023 

Treci printr-o perioadă în care te simți deosebit de apreciat și care îți dă puterea de a obține energie chiar și de sub pietre. Ai mult de lucru și, uneori, stresul este puțin ridicat. Dar te descurci foarte bine datorită capacității tale de a face față tuturor și a acelei fațete spirituale care te ghidează. Este probabil ca acea superputere pe care o ai sub forma intuiției să îți spună că există cineva care are față dublă. Tu, ca întotdeauna, vei avea tendința de a crede că te înșeli pentru că nu-ți place să gândești rău la nimeni, dar, cu toate acestea, este mai bine să te asculți și să-ți urmezi instinctele. Nu ai încredere în acea persoană pentru că a ajuns să te dezechilibreze și îți poate face mai mult decât greu.

Sănătate: Trebuie să ai grijă de partea ta spirituală. Știi că este foarte important în viața ta și, în ultimul timp, cu atâta muncă ai fost puțin neglijat. În plus, tocmai, este una dintre fațetele căreia trebuie să acorzi mai multă atenție pentru că te ajută foarte mult să controlezi stresul pe care îl generează această supraîncărcare de muncă.

Muncă și bani: Ai atât de multă muncă încât nu știi cum vei avea timp să te descurci cu muntele de sarcini în așteptare pe care le mai ai de făcut. Respirați, respirați și, mai presus de toate, predați-vă meditației. Demonstrezi tot ce meriți și tot acest efort este foarte apreciat. Deci, în ciuda tuturor, poți fi fericit.

Dragoste: Treci printr-o serie puțin îndepărtată sau, mai degrabă, independentă. Îți vine să te răsfeți... E în regulă, asta nu înseamnă că îți iubești mai puțin partenerul, dacă ai unul. A fi într-o relație nu înseamnă că trebuie să petreci 24 de ore pe zi blocați împreună și că trebuie neapărat să faceți totul împreună. Este bine că îți menții spațiul și vrei să îmbunătățești relația cu cea mai importantă persoană: tu însuți.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel