Horoscop 9 iulie 2022. Fecioară, ești cu gândul la dragoste. La pol opus, Scorpionul nu își poate lua mintea de la afaceri. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 29 iulie 2022. Taur, ai grijă cu banii. Pești, concentrează-te pe muncă. Previziuni complete
Horoscop 29 iulie 2022. Taur, ai grijă cu banii. Pești, concentrează-te pe muncă. Previziuni complete

Citește horoscopul pentru sâmbătă, 9 iulie 2022 și află ce ți-au pregătit astrele în relațiile tale romantice, la muncă și în viața de zi cu zi. Previziuni complete pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop 9 iulie 2022

 

Ai nevoie să fii mai ancorat în viață? Ai măcar un plan? S-ar putea să existe multe detalii de care să te ocupi chiar acum. S-ar putea să ți se pară mai ușor să le ascunzi sub preș decât să le privești corect și direct. Ar trebui să vă faceți timp să respirați adânc și să o luați mai încet înainte de a face următoarele mișcări. Cel mai bine ar fi să explorați cum vă puteți îmbunătăți relațiile de prietenie. Înțelegi ce se întâmplă în jurul tău, evaluează-ți poziția și mergi înainte cu toată viteza.


Taur. Horoscop 9 iulie 2022


Este posibil să simți că oscilezi între două direcții extreme de acțiune astăzi - una de retragere și cealaltă de îndrăzneală îndrăzneață, iar acest lucru se referă direct la finanțele tale. Dacă te lași influențat de părerile altora în privința chestiunilor monetare, s-ar putea ca în cele din urmă să regreți că nu te-ai bazat pe instinctele tale și ai ales calea mai puțin sigură. Deși sfaturile altora vor părea sigure, nu uita că imperiile sunt adesea construite pe un pariu. Este o perioadă excelentă pentru romantism, relații amoroase și interacțiunea cu copiii.


Gemeni. Horoscop 9 iulie 2022


Micile detalii ale vieții tale par mai puțin importante decât scopul general al vieții. Idealurile cu care trăiești în acest moment ar trebui să fie piatra de temelie a planului tău. Te simți relaxat, dar oarecum detașat de activitățile cotidiene. Preocupările mai abstracte și idealiste devin esențiale pentru tine pe parcursul acestui ciclu. Nu te simți neliniștit de interacțiunile colegilor tăi dacă nu ești pregătit să te afli într-o situație de grup. Dacă te aliniezi mulțimii, nu te vei simți bine în această situație. Frații vă pot provoca îngrijorare.


Rac. Horoscop 9 iulie 2022


Ceea ce alții percep ca fiind neobișnuit ar putea fi ceva ce tu consideri perfect normal. Noile obiective vor scoate la suprafață nivelul necunoscut și mai profund al personalității tale. Aceasta este etapa în care o avere neașteptată va apărea în calea ta. Dacă doriți ca atenția să vă fie deturnată, ați putea explora noi oportunități de muncă. Chiar și căutările romantice sunt în cărți. De asemenea, ați putea începe să vă arătați interesul pentru diferite forme de artă, cum ar fi fotografia.


Leu. Horoscop 9 iulie 2022


Personalitatea ta afișează un element de spiritualitate în cadrul acestui ciclu. Compasiunea și empatia față de ceilalți sunt minunate, dar nu le permiteți celorlalți să abuzeze de această virtute. Alții îți caută compania doar pentru a se consola pe ei înșiși. Sunt niște risipitori de timp. Aveți grijă să nu ajungeți într-un șanț al timpului. Nu-i lăsați pe alții să vă distragă atenția cu prostii. Care este scopul afacerii lor? În prezent sunteți atras spre a face bani în plus. Banii de dragul lor nu vă vor satisface. Ai nevoie să fii înflăcărat de pasiune pentru ceea ce faci.


Fecioară. Horoscop 9 iulie 2022


Relațiile cu sexul opus se intensifică. Experimentezi atracție și dorință, dar vei fi extrem de tensionat dacă ești nefericit în relația actuală. Poți fi tentat să acționezi în urma unei infatuări. Dacă apar rapid sentimente de gelozie, vei constata că ești într-adevăr blocat în exprimare. Acest lucru ar putea avea legătură cu cei cu care îți petreci timpul acum. Rămâi cât mai deschis la diferite tipuri de persoane. Finanțele sunt confuze pentru că s-ar putea să fi existat documente care au fost trecute cu vederea.


Balanță. Horoscop 9 iulie 2022


Stările tale onirice sunt puternice în timpul acestui ciclu. Folosiți simbolistica pe care o experimentați pentru a vă ajuta în viață. Părțile interioare și exterioare ale personajului tău trebuie să fie sincronizate pentru a fi fericit. Cineva poate detecta inconsecvență în personalitatea ta, așa că nu lăsa ego-ul să lupte împotriva acestui lucru, pentru că vei deveni o persoană mai bună. Schimbările în rutina de lucru ar putea să-ți îngreuneze îndatoririle de zi cu zi în următoarea săptămână. S-ar putea să trebuiască să muncești suplimentar pentru a te pune la punct cu aceste noi sisteme.


Scorpion. Horoscop 9 iulie 2022


Mâncarea sau compania pe care o țineți vă face să vă simțiți rău? Uneori este dificil să faci diferența. Dacă apare o ocazie din care nu te poți eschiva cu ușurință, va trebui să reziști și să o suporți. Ești frustrat din cauza muncii în această fază a vieții tale. Disconfortul tău social pare să emane din acest domeniu al vieții tale în prezent. Faptul că trebuie să te descurci cu oameni cu orgolii mari te obligă să îl umfli pe al tău un pic mai mult pentru a le face față. Asta ar putea însemna confruntare.


Săgetător. Horoscop 9 iulie 2022


Cel mai bine ar fi să găsești un teren comun cu ceilalți astăzi. Este singura modalitate prin care îți vei atinge obiectivele în timp util. Dacă avansezi cu pași, cu grade mici, vei progresa rapid. Te-ar ajuta dacă ai avea responsabilități cu colegii de muncă, membrii familiei, prietenii sau cu oricine are un scop asemănător. Este posibil ca unii dintre voi să vă aflați într-o luptă caritabilă. Ai putea încerca să ajuți pe cel mai slab, doar pentru a descoperi că tu însuți devii cel mai mic.

 

Capricorn. Horoscop 9 iulie 2022


Dacă se întâmplă să rămâi fără benzină, trebuie să găsești noi modalități de a-ți ridica nivelul de energie. Asta înseamnă să injectezi o cantitate minimă de energie pentru un randament maxim. Asta este o artă și, de asemenea, prudent la nivel practic. Poate că o parte din acest lucru are legătură cu închiderea definitivă a unui întreg capitol din viața ta. Dacă ai fost îngrijorat, alergând în cercuri încercând să rezolvi o problemă de relație, este posibil ca indecizia să te secătuiască de valorosul tău coeficient de energie. Astăzi ai putea spune: "Destul e destul".


Vărsător. Horoscop 9 iulie 2022


Îndrăznește să ieși din cercul tău strâns de prieteni și rude, astfel încât să cunoști oameni noi. Ești destul de jucăuș' Sau te-ai obișnuit cu același lucru vechi, același lucru vechi' Dacă rămâi acolo unde ești fără să explorezi posibilitățile vieții, nimic nu se va schimba. În momentul de față, v-ar ajuta dacă ați avea acest lucru. Aceasta înseamnă transformarea gândirii tale. Este un moment perfect pentru a fi îndrăzneț și curios, căutând oameni noi care te pot ajuta să te dezvolți și să te extinzi pe baza noilor tale sisteme de credințe. Rămâi pozitiv și nu lăsa întârzierile să te afecteze.


Pești. Horoscop 9 iulie 2022


Karma acționează impecabil și, la fel ca coada unei comete, te urmărește în mod constant. Țineți notițe și vedeți ce puteți face din circumstanțele problematice din viața voastră când se va risipi praful. Puneți întrebări și încercați să analizați unde este posibil să fi greșit. Deși sunt relativ banale, aceste reflecții pot da naștere unor perspective revelatoare. Nicio realizare remarcabilă nu vine fără unele sacrificii. Înțelegeți că ceea ce renunțați acum are un beneficiu din ce în ce mai mare pentru dumneavoastră în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel