Horoscop 9 aprilie 2022. Gemeni, se încheie perioada de "minciuni spre mântuire"; Peștii, zi cu eforturi titanice: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 9 aprilie 2022. Gemeni, se încheie perioada de "minciuni spre mântuire"; Peștii, zi cu eforturi titanice: Previziuni complete
Horoscop 9 aprilie 2022. Gemeni, se încheie perioada de "minciuni spre mântuire"; Peștii, zi cu eforturi titanice: Previziuni complete

Vezi horoscopul zilei de sâmbătă, 9 aprilie 2022, pentru toate semnele zodiacale. Aici poți descoperi previziuni pentru dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Spre deosebire de ziua precedentă, 9 aprilie 2022 se va dovedi a fi o zi mai bună, atât în sfera profesională, cât și pentru comunicare. O evaluare obiectivă a oportunităților vă va ajuta să începeți o nouă afacere. Noile cunoștințe și întâlnirile romantice se vor dovedi, de asemenea, foarte reușite astăzi.

Berbec

Berbecii încearcă să fie sociabili, sinceri și prietenoși, dar reușesc să le iasă din mână. Reprezentanții semnului intră, din când în când, în situații jenante și își permit remarci delicate, pe care le regretă mai târziu. Să fie gata să își recunoască greșelile și să își ceară scuze pentru ele.


Taur

Ziua nu este rea pentru a rezolva probleme practice, pentru a purta negocieri de afaceri. Dacă știi exact care este obiectivul tău și ce ești dispus să sacrifici pentru a-l atinge, succesul nu va întârzia să apară. Dar discuțiile pe subiecte distrate, aluziile și neînțelegerile te vor pune pe gânduri.


Gemeni

În mod neașteptat, va fi nevoie să vă întâlniți cu o persoană, care vă este neplăcută. Nu vă feriți de întâlnire: veți obține informații nu prea entuziaste, dar foarte utile. Pentru mulți reprezentanți ai semnului, ziua va fi asociată cu distrugerea iluziilor, cu încheierea perioadei de "minciuni spre mântuire".

 

Horoscop 9 aprilie 2022. Gemeni, se încheie perioada de "minciuni spre mântuire"

 

Rac

Ziua va fi bună pentru Rac, implicat în activități comerciale. Astfel de reprezentanți ai zodiei vor găsi o bună utilizare a banilor lor, vor încheia afaceri profitabile și vor putea începe să lucreze la unele proiecte promițătoare. Pentru noi ceilalți, însă, va fi puțin mai dificil, deoarece chestiunile care nu vizează

 

Leu

Leul este foarte sociabil și la fel de fermecător, așa că ziua promite să fie extrem de generoasă cu noile cunoștințe. Totuși, și legăturile vechi merită atenție: nu rata momentul prielnic și amintește-ți de persoanele cu care ai vrea să reînnoiești relațiile apropiate.


Fecioară

Este o zi de bun augur pentru tine. Vă permite să realizați multe intenții de lungă durată, să puneți în practică planuri care de curând păreau de necrezut. Există o oportunitate de a vă consolida pozițiile profesionale; sârguința dumneavoastră devine un avantaj serios față de concurenții dumneavoastră.

 

Horoscop 9 aprilie 2022. Previziuni complete

 

Balanță

Subînțelegeri și ambiguități enervante, grija de a vorbi sincer cu cei dragi. Această zi este asociată cu agitația, a cărei cauză reală este greu de determinat, pentru că tu însuți nu vei recunoaște ce anume te face să fii nemulțumit de situație.

Scorpion

Fii atent și hotărât: foarte mulți reprezentanți ai zodiei din această zi promit întâlniri care îți vor schimba viața, dar trebuie să iei inițiativa la timp pentru a începe o relație. Cuplurile stabilite sunt sfătuite să facă o varietate în viața lor, să facă ceva memorabil.


Săgetător

Ziua va fi destul de plictisitoare și nu va corespunde așteptărilor multor Săgetători. Faptul că reprezentanții semnului speră la ceva special, dar astrele le-au pregătit doar un parcurs foarte obișnuit: mici probleme casnice, mici dificultăți și bucurii la fel de mici. 

 

Horoscop 9 aprilie: Peștii, zi cu eforturi titanice


Capricorn

Capricornii sunt capabili de acțiuni frivole și necugetate astăzi. Acest lucru la început face ca ziua să fie distractivă și interesantă, dar, deja, în a doua jumătate va genera unele situații dificile. Nu uitați că aproape toate măsurile pe care le luați astăzi vor avea consecințe pe termen lung.


Vărsător

Ziua nu va fi fericită: implică evenimente de care vă temeți de mult timp. În ciuda faptului că tot ceea ce se întâmplă era destul de previzibil, nu ai niciun plan de scăpare; există un sentiment de neputință. Încearcă să menții autocritica la minimum (nu ai nevoie de ea) și găsește pe cineva care să rezoneze cu tine.


Pești

Conflictele cu persoanele apropiate sunt probabile, iar cu cât dezacordurile vor fi mai grave, cu atât problema lor este mai puțin semnificativă. Îți pierzi foarte ușor echilibrul, dar restabilirea lui necesită eforturi titanice; va fi ceva mai ușor pentru Pești cu experiența meditației.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel