Horoscop 5 februarie. Previziuni pentru începutul de week-end: Leii vor descoperi un secret de familie bine păstrat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Capricornii sunt prea nehotărâți astăzi
Capricornii sunt prea nehotărâți astăzi

Ce rezervă astrele nativilor horoscopului pentru vineri, 5 februarie, prima zi de week-end. Informații pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Ziua de vineri, 5 februarie, începe cu Luna în sextil cu Pluto. De aceea, veți începe ziua plini de energie, care vă va oferi impulsul de a rezolva orice situație conflictuală. După-amiaza apar noi provocări și adoptați o nouă viziune pentru probleme mai vechi, care se pot dovedi chiar  oportunitate extraordinară de avansare. Este foarte important să găsiți semnificația pozitivă a diferitelor experiențe pe care trebuie să le trăiți. Amintiți-vă cum credința poate mișca munții.


Iată previziunile zilei de 5 februarie pentru toate semnele zodiacului

 

Berbec

Stelele indică faptul că este un moment oportun pentru a vă lărgi orizontul călătorind, studiind sau sporind contactul cu străinii. Bucură-te de norocul tău și trăiește viața ca și cum ar fi o aventură. Un prieten vă va face o nouă propunere, acceptați-o!

 

Taur

În această zi veți avea un magnetism special care vă va face irezistibil pentru ceilalți. Întâlnirile intime vă vor oferi oportunitatea de a elibera tensiunile acumulate și de a produce acele endorfine de care aveți atât de multă nevoie. Cred că vei avea destule propuneri de dragoste!

 

Gemeni

Orele de dimineață vor fi ideale pentru a elimina toxinele prin efort sau pentru a face o baie de aburi. Spre după-amiază te vei simți mai predispus la schimbări. Este posibil să primiți propuneri romantice care vă vor capta interesul.

 

Rac

O persoană dragă își va arăta interesul și acest lucru vă va ajuta să începeți ziua cu energie proaspătă. După-amiază veți avea nevoie de ceva mai multă organizare pentru a onora sarcinile zilnice. Vă sugerez să faceți o listă de priorități.

 

Leu

Un secret de familie bine păstrat sau o emoție pe care o simțiți de ceva vreme poate ieși la iveală. Acest lucru vă va șoca la început, dar apoi va fi eliberator. Profitați de energiile planetare pentru a lăsa în urmă orice sentimente negative. Amintiți-vă că iertarea vindecă.

 

Fecioara

În primele ore ale zilei, mintea ta va avea o mare putere, care îți va permite să găsești soluția la o dilemă care te-a bântuit de mult. Spre după-amiază rezervele de energie încep să scadă. Oferă-ți o pauză, mai ales că se apropie week-endul, și ar fi ideal să vă rezervați câteva ore doar pentru a vă odihni!

 

Balanță

Vă veți simți mai puternic atât la nivel material cât și la nivel emoțional și acest lucru vă va ajuta să vă relaxați mintea și să întoarceți pagina cu privire la preocupările recente. Va fi un moment oportun pentru a citi o carte sau pentru a viziona un film care te interesează.

 

Scorpion

Va fi un moment bun pentru tine să ai grijă de finanțele tale. Ar putea apărea oportunități interesante pentru a vă extinde capitalul. O persoană dintr-o altă regiune ar putea să vă deschidă drumul. Aveți încredere că o stea bună vă va ghida pașii către o viață mai prosperă.

 

Săgetător

Astăzi ați putea primi un ajutor financiar mult așteptat care vă va îndepărta îngrijorarea. După-amiaza, Luna va intra în propriul tău semn, crescându-ți fluxul de energii și crescând nivelul tău de încredere. Vei regăsi busola de care aveați nevoie!

 

Capricorn

Veți realiza un proiect pentru care ați lucrat foarte mult și acest lucru vă va reînnoi energiile. Spre după-amiază, Luna va schimba semnul care indică faptul că este un moment propice pentru a vă retrage și a evita contactul cu lumea exterioară. Profitați de ocazie pentru a vă odihni.

 

Vărsător

Tensiunile vor scădea pe măsură ce ziua progresează și veți găsi, fără îndoială, posibilitatea de a vă relaxa. Întâlnirile sociale sau cu prietenii vor fi favorizate. Profitați de ocazie pentru a ieși și a sărbători cu alții, veți întâlni oameni interesanți!

 

Pești

Problemele de muncă vor deveni mai importante și va crește nivelul dvs. de activitate. Dacă vă abordați responsabilitățile cu o atitudine pozitivă, veți obține rezultate mai bune. Va exista o persoană dispusă să vă ghideze, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel