Horoscop 5 decembrie 2021. Vărsătorii ar putea primi o propunere periculoasă. Leii vor trece printr-o schimbare de imagine: Previziuni complete

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 17 decembrie. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă. Taurii vor face ceva care le va aduce mulți bani pe termen lung? Previziuni complete
Horoscop 17 decembrie. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă. Taurii vor face ceva care le va aduce mulți bani pe termen lung? Previziuni complete

Horoscop pentru 4 decembrie 2021. Previziuni pentru fiecare zodie: Ziua va începe cu emotivitate și iritabilitate accentuată. 

Horoscopul zilei de 5 decembrie pentru toate semnele zodiacale: O zi de iritabilitate crescută. Dar după-amiaza, astrele recomandă activități în aer liber: sport și jogging, care vor influența sănătatea în modul cel mai favorabil. Ar trebui să acordați atenție sporită copiilor - în special adolescenților - pentru a nu regreta mai târziu eventualele oportunități educaționale ratate. 

Horoscop 5 decembrie 2021. Previziuni pentru toate zodiile

 

Berbec (21.03 - 20.04)

Dacă nici măcar în ziua liberă nu vă puteți lipsi deloc de muncă, este recomandabil să vă concentrați asupra cazurilor începute anterior, dar încă nefinalizate, nu treceți la implementarea celor noi - nu vor prinde contur. 

Taur (21.04 - 21.05)

Vizitele și întâlnirile cu prietenii, în ciuda weekend-ului, se recomandă să se amâne pentru o altă zi - lipsa de înțelegere poate provoca nu doar certuri minore, ci și discordie serioasă. 

Gemeni (22.05 - 21.06)

Oricât de proastă ar fi starea de spirit, în niciun caz nu te răzbuna pe cei din jur - nu străinii, veniți din întâmplare la îndemână, cu atât mai puțin rudele, lipsite de apărare în fața agresivității tale. 

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un nou HOROSCOP, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Rac (22.06 - 22.07)

Din toate calculele, chiar dacă este vorba doar de planificarea bugetului familiei pentru săptămâna viitoare, în această zi este mai bine să renunți - există o probabilitate mare de a face o greșeală mică, dar jenantă. 

Leu (23.07 - 21.08.)

Reprezentanților semnului, indiferent de gen, astrele le recomandă să aibă grijă la o schimbare de imagine - trebuie să vă pregătiți pentru faptul că în viitorul apropiat vor fi adesea întâmpinați doar "de haine". 

Fecioară (22.08 - 23.09.)

Activitatea mentală în această zi nu va da rezultatele așteptate, așa că merită să treceți la cea fizică - de exemplu, să începeți o curățenie generală. 

 

Te-ar putea interesa și: 4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

 

Balanță (24.09-23.10)

Poate părea ciudat, dar astăzi nu ar trebui să intrați în conflicte de partea celor slabi și resentimentari - de fapt, s-ar putea ca aceștia să nu fie deloc cine pretind a fi. 

Scorpion (24.10 - 22.11)

Astrele vă recomandă ca în această zi să vă petreceți timpul liber cu beneficii pentru sănătate - să faceți sport, să vizitați piscina sau pur și simplu să vă plimbați în aer liber - în cel mai apropiat parc sau piață. 

Săgetător (23.11-21.12)

În nici un caz nu trebuie să permiteți ca emoțiile să preia controlul asupra calmului și a bunului simț, altfel puteți renunța la bunele relații cu ceilalți. 

 

Vezi și: Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii: Previziuni complete

 

Capricorn (22.12 - 20.01)

Merită să vă abțineți de la glumele cu dublu limbaj și de la remarcile critice la adresa prietenilor și mai ales a celor dragi - aceștia pot să nutrească resentimente și să se răzbune în cel mai neașteptat moment. 

Vărsător (21.01 - 18.02)

Nu luați o decizie cu privire la trecerea la un nou loc de muncă - propunerile primite astăzi pot părea benefice doar la prima vedere, la o examinare mai atentă se vor descoperi capcanele. 

Pești (19.02 - 20.03)

Apucând toate treburile gospodărești deodată, nu puteți face niciuna dintre ele, așa că mai întâi trebuie să vă definiți prioritățile și abia după aceea - începeți să acționați. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel