Horoscop 4 februarie 2023. Capricorn, relația ta ar putea lua sfârșit. Săgetător, ești un magnet pentru bani. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 4 februarie 2023. Capricorn, relația ta ar putea lua sfârșit. Săgetător, ești un magnet pentru bani. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop 4 februarie 2023. Capricorn, relația ta ar putea lua sfârșit. Săgetător, ești un magnet pentru bani. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Vezi horoscopul de sâmbătă, 4 februarie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec. Horoscop 4 februarie


Lucrurile pot face ca lucrurile să avanseze rapid pentru viața dumneavoastră de familie. Acest tranzit aduce întâlniri puternice cu ceilalți și evoluții semnificative în parteneriate și căsătorii. Vă puteți aștepta ca discuțiile și chiar deciziile să se schimbe brusc. Cu presiuni în relații, atitudini și situații provocatoare, este posibil să reacționezi pe baza unei nevoi de stimuli noi și incitante. Trebuie să te confrunți cu impulsuri și motivații profunde care amenință schimbări și bulversări în parteneriatele tale existente.


Taur. Horoscop 4 februarie


Dacă nu ești apreciat pentru munca pe care o faci, nu te duce să cerșești pentru ea. Uneori, faptul că ești luat de bun înseamnă că ceilalți sunt prea ocupați pentru a observa. Cu toate acestea, există un progres continuu în cariera ta. Prin urmare, pot apărea câteva nopți nedormite. Învățați să vă închideți atunci când ziua se termină. Vei exploda la culme dacă te-ai abținut să spui cuiva cum ar trebui să acționeze. Nu are rost să vă mușcați limba dacă trebuie să vă faceți cunoscute opiniile. Luați-i deoparte și explicați-le adevăratele dvs. sentimente.

 

Gemeni. Horoscop 4 februarie


Ritmul se accelerează acum. Vă veți concentra asupra muncii fără distrageri. Vei iniția proiecte noi și vei lua inițiativa chiar dacă alții se vor opune, nu vei fi depășit. Da, veți obține un avantaj nedrept, dar nu trebuie să vă antagonizați prietenii sau colegii de muncă. Lucrul în echipă s-ar putea să nu fie ușor acum, iar aceasta va fi una dintre provocările tale și o lecție importantă de învățat. Luați în considerare sugestiile altora pentru a dezvolta puncte de vedere mai semnificative.


Rac. Horoscop 4 februarie


Imaginația dumneavoastră se înalță și vă oferă ocazia de a vă manifesta creativitatea abilă. Vreți să vă aliniați cu oameni care au valori similare cu ale dumneavoastră. Ați încercat să progresați mai vizibil, convingându-i pe ceilalți să vi se alăture, doar pentru a constata că aceștia nu sunt neapărat în rezonanță cu ideile dumneavoastră. Cu toate acestea, veți atrage cu ușurință suficiente persoane din care să alegeți. Nivelul tău de sensibilitate și de receptivitate înseamnă că împărtășirea sentimentelor și gândurilor tale lucrează în favoarea ta. Petreceți mai mult timp singur decât cu oameni la care nu țineți.

Vezi și: Horoscop 3 februarie. Vărsător, urmează o zi plină de iubire. Leu, ascultă cu atenție ce ți se spune. Previziuni complete


Leu. Horoscop 4 februarie


Nu așteptați ca totul să vă cadă în brațe. Acesta este un moment excelent pentru a cerceta noi căi de dezvoltare profesională și pentru a explora soluții alternative pentru a găsi un loc de muncă satisfăcător și plin de satisfacții. S-ar putea să fiți surprins să dați peste ceva excepțional. Oportunitățile de a-ți întinde aripile și de a zbura apar acum. Puneți-vă ideile în practică, chiar dacă celorlalți li se par nebunești. Realizările remarcabile vin adesea de la cei care încalcă câteva reguli. Faptul de a fi diferit te poate face să te simți respins în viața profesională și personală.

 

Fecioară. Horoscop 4 februarie


Uneori copiii se comportă ca niște proști, așa că de ce să te cobori la nivelul lor? Dacă ești părinte, menține-ți această poziție și nu intra în aceste jocuri de zdrobire a stimei de sine. S-ar putea să te simți încolțit emoțional și să vrei să evadezi și să petreci timp de calitate singur. Ce te oprește? Este nevoie de o comunicare mai asertivă în acest moment. Practica face perfecțiunea. Trebuie să ocolești un prieten pentru a lua o decizie. Dacă aceștia sunt zăboviți, aveți toate motivele să faceți acest lucru. Trebuie să aplicați forța pentru a restabili ordinea.


Balanță. Horoscop 4 februarie


Sunteți deosebit de emotiv astăzi. Acest lucru vă dăunează sănătății dacă este susținut pe o perioadă lungă de timp. Acest lucru este valabil mai ales dacă le permiți celorlalți de la locul de muncă să te învingă. Ar fi de ajutor dacă ți-ai păstra calmul și ai respira adânc. Dă-ți seama că ceea ce se spune, mai ales în acest moment, s-ar putea să nu fie altceva decât reacția celeilalte persoane. Problemele lor ies la suprafață, proiectându-se asupra ta. Un nou regim alimentar este probabil, iar astăzi vei aprecia lucrurile simple.


Scorpion. Horoscop 4 februarie


Este posibil să discutați cu cineva în legătură cu o pierdere de un anumit fel. Deși acest lucru poate fi neplăcut, va ajuta persoana să își limpezească calea pentru vremuri mai bune. Trebuie să fii pregătit să riști și să-ți împărtășești ideile cu ceilalți, chiar dacă îți este teamă de ridicol. Nimic nu se riscă, nimic nu se câștigă. Dacă aveți o problemă psihologică de lungă durată, oricât de minoră ar fi, acum este momentul să o eliminați. Dezvăluirea unui secret poate devasta pe cineva. Așteptați un moment mai potrivit pentru a da vestea cu blândețe.

Vezi și: Horoscop special februarie 2023. Schimbări mari pentru zodii: Aceste semne rămân fără bani, pierd locul de muncă sau toate economiile


Săgetător. Horoscop 4 februarie


Dacă încerci să-ți controlezi impulsurile, trebuie să alegi o soluție alternativă. Dacă te bazezi pe o evadare artificială, cum ar fi alcoolul sau drogurile, acum este momentul să întorci o nouă pagină. Fiți clar cu privire la standardele pe care vi le stabiliți. Orice nelămuriri sau frustrări din sufletul tău trebuie să fie evacuate cât mai repede pentru a evita subminarea serioasă a parteneriatelor tale în lunile următoare. Începi să atragi banii ca un magnet, după ce ai muncit din greu pentru ei.


Capricorn. Horoscop 4 februarie


Dacă ești într-o relație nouă, îți vei da seama că probabil pierzi prea mult timp. Ieși din ea mai devreme, dacă nu există niciun beneficiu reciproc. S-ar putea să vă simțiți vinovat după aceea, dar vă dați seama că aceasta poate fi singura opțiune. Raționalizați-vă cheltuielile și fiți mai conștienți de eticheta de preț a lucrurilor. Îți pui la îndoială abordarea ta față de bani. Ceea ce obișnuia să vă satisfacă nu mai este necesar. Simplitatea pare să fie cuvântul cheie în această perioadă. Continuă să investighezi posibilități alternative de viață.

 

Vărsător. Horoscop 4 februarie


S-ar putea să vă rețineți să nu-i arătați ceea ce simțiți celui pe care îl iubiți, dar acest lucru nu va semnalează decât că nu vă pasă. Exprimă-te acum și nu ezita să ieși din zona ta de confort. Nu uita că, într-adevăr, acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele și, apropo de cuvinte, dragostea este un verb, adică un cuvânt care se face. Cel mai bine ar fi să îți avansezi cazul printr-o gândire laterală. S-ar putea să pui punct la un proiect de lucru și să fi avut parte de nopți nedormite sau de lupte stresante cu colegii sau clienții.


Pești. Horoscop 4 februarie


Poți fi mai competitiv astăzi, dar te vei trezi cheltuind mai multă energie decât este necesar pentru o anumită sarcină înainte de a te avânta cu capul înainte în munca ta, planifică și fă cercetări amănunțite în prealabil. Acest lucru poate părea o povară în plus, dar îți va economisi timp pe termen lung. S-ar putea să fiți neliniștit de criteriile pe care vi le-a stabilit cineva. S-ar putea să vă străduiți prea mult să schimbați radical o situație. Nu permiteți ca mândria să vă stea în calea solicitării ajutorului de care aveți nevoie pentru a face cea mai bună treabă posibilă.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel