Horoscop 30 mai - 5 iunie 2021. Zile dificile pentru Gemeni și un succes răsunător pentru Capricorn. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 30 mai - 5 iunie 2021. Zile dificile pentru Gemeni și un succes răsunător pentru Capricorn. Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 30 mai - 5 iunie 2021. Zile dificile pentru Gemeni și un succes răsunător pentru Capricorn. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscopul săptămânal pentru perioada 30 mai - 5 iunie 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. 

Horoscopul săptămânii 30 mai - 5 iunie 2021 vă spune ce v-au pregătit astrele, dacă veţi avea succes în carieră sau cât de bine staţi cu banii, dar şi ce se întâmplă cu iubirea.

Te-ar putea interesa și: Horoscop rune luna iunie. Mihai Voropchievici: Leii, schimbări radicale în familie. Turii primesc avertizări importante

 

Horoscop săptămânal 30 mai - 5 iunie 2021

 

Berbec

Dragoste: Vei fi sprijinul celor dragi. Atâta afecțiune compensează durerea financiară. Cu toată puterea veți lupta împotriva greutăților. Bani: Complicații în materie economică. Plățile întârzie, dar veștile bune inversează situația. Afaceri profitabile. Sfat: Ai încredere! Concluzia este că nu ești singur.

Citește și: Mercur retrograd în Gemeni, 30 mai: Pentru Tauri vine șansa îmbogățirii rapide. Pe Raci îi ajunge trecutul din urmă

Taur

Dragoste: Va fi inutil să țineți distanța dacă legătura de dragoste este încă vie. Lucrul pozitiv va fi să pariezi pe reconcilieri. Comunicare foarte bună în săptămâna ce vine. Bani: Negocierea este cheia atât în privat, cât și în public. Oamenii întreprinzători vă dau o mână de ajutor, dar cer multe în schimb. Sfat: Dacă ați fost jucat de cineva și ați făcut o greșeală, reparați daunele!

Gemeni

Dragoste: Cuplul nu va avea intimitatea necesară. Săptămâna complexă, în care va trebui să vă apărați speranțele de frică de viitor. Bani: Mercurul din semnul tău pune socialul în mișcare. Vei fi bine primit oriunde ai merge. Nu te neliniști! Sfat: Dacă vrei să prosperi, primește deschis ideile bune venite de la cei din jur și fii recunoscător.

Rac

Dragoste: Cu Venus în semnul dvs. foarte echilibrat, tot ceea ce faceți va fi în cuplu. Departe sunt dezacordurile. Bani: Nu vă lăsați finanțele o secundă. Dacă aveți un proiect bun, alegeți însoțitorii cu atenție. Sfat: Este bine să recunoaștem cine a știut să aibă răbdare cu tine și să-i mulțumiți.

Leu

Dragoste: Mergeți cu adevărul și cu inima în mână. Nu repeta greșelile vechi. Dacă a existat un secret de familie foarte bine păstrat, în această săptămâna iese la iveală. Bani: O mulțime de creativitate care este combinată cu o anumită considerație a ordinii prestabilite. Alchimie perfectă. Sfat: Fiți atent că ceea ce faceți va avea un impact și va fi un exemplu pentru alții.

Fecioară

Dragoste: Venus vă favorizează și vă încurajează să aveți un optimism sănătos în dragoste. Viață de familie bună dacă respecți libertatea celuilalt. Fără grosolănie! Bani: E timpul să vă extindeți potențialul. Sfat: Fă ceea ce crezi că este bine fără să ceri permisiunea.

Balanță

Dragoste: Ține la distanță iluziile, pentru că este timpul pentru realism și bun simț. Ești un romantic, dar în acest stadiu fii mai precaut. Bani: Veți merge înainte cu demnitate. Cineva apropiat îți oferă o cheie pentru a descifra piața. Fii inteligent și ascultă. Sfat: În sarcinile tale zilnice, nu lăsa nimic pe jumătate făcut.

Scorpion

Dragoste: Vei fi afectuos, deși vei pune anumite limite persoanelor foarte dependente. Cererea permanentă din partea partenerului/ei te va epuiza. Bani: Creșterile și coborâșurile financiare vor fi normale, dar incomode. Sfat: Când greșelile depind de evenimente neprevăzute, nu merită să te învinovățești.

Săgetător

Dragoste: Venus vă este un „adversar” în această săptămână și vă va determina să vă întoarceți la punctul de plecare. Un moment foarte bun pentru iubiri noi, nu pentru relații în criză. Comunicarea va fi soluția. Bani: Pentru a menține un anumit echilibru, trebuie să accelerați mai degrabă decât să încetiniți. Pariați totul și fiți decisivi în afaceri. Sfat: Nu purtați resentimente împotriva cuiva care a fost sincer și direct.

Capricorn

Dragoste: Succes răsunător, cu șanse mari dacă vrei să formalizezi relația. Nu te scufunda cu capul în povești iluzioniste. Bani: Oportunitatea vine, dar trebuie să vă concentrați. Succes pentru studenți, comercianți și antreprenori. Sfat: Nu accelera și nici nu frâna! Mergi cu viteza medie.

Vărsător

Dragoste: Vă va fi foarte greu să trăiți împreună cu partenerul/a. Deschide jocul și dialogează cu cel de lângă tine chiar dacă este nevoie de timp pentru a obține totul clar. Vor fi multe dezacorduri. Bani: La serviciu vei răsufla ușurat. Sunteți la un pas de a rezolva o problemă de lungă durată pe care până acum nu ați putut să o rezolvați. Sfat: Respinge atitudinile meschine sau oricine „îți umple capul”.

Pești

Dragoste: Căldură și romantism. Este un moment bun pentru a cunoaște oameni diferiți, chiar pentru a te îndrăgosti de cineva. Bani: Instinctul tău de autoconservare începe și respinge categoric o operațiune dubioasă. Mai bine să ai grijă de ceea ce ai. Sfat: Strigă pentru ajutor. Cu toții avem nevoie de o mână de ajutor uneori.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel