Horoscop 22-28 martie 2021: Energia lunară este măgulitoare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Horoscop pentru săptămâna 22-28 martie 2021. Predicția completă despre sănătate, bani și dragoste în funcție de zodia ta.

BERBEC

 

Vei avea zile mai mohorâte decât de obicei. Veți privi înapoi la problemele de dragoste și veți regreta că ați luat decizii nesăbuite. Ați dori să aveți o mașină a timpului și să vă întoarceți, dar știți deja că este imposibil.

Inteligența dvs. în afaceri vă va face să renunțați la unele proiecte încărcate cu ambiție, dar ale căror păreri despre succes sunt slabe.

Fluxul de energie va fi constant, deși vor exista zile în care vă veți simți mai mult în dispoziție pentru a face activități intense, iar altele în care vă veți apăra dreptul de a rămâne acasă și de a vă odihni.

 

TAUR

 

Ca persoană singură, săptămâna aceasta veți căuta activități care să rupă singurătatea monotonă care atât de des vă intoxică (și chiar vă sufocă). Bărbatul căsătorit va avea o stimă bună și va îndeplini dorințele partenerului său.

Unii norocoși, în cele din urmă, vor primi acea majorare a salariului pentru care s-au luptat atât de mult sau vor avea vești despre o promovare iminentă. O persoană apropiată va trece printr-un moment de sănătate dificil și va servi ca o lecție valoroasă pentru a vă îngriji puțin mai mult în viața de zi cu zi.

În special, ar trebui să faceți exerciții care vă promovează flexibilitatea, astfel încât să deveniți mai agili.

 

GEMENI

 

Iubirea în toate formele sale este facilitată de energia optimistă și vitală care abundă în Cosmos în aceste zile. Este un moment foarte prielnic pentru a vă bucura de viață și relații.

Luni și marți, energia lunară favorizează primirea ideilor în sfera socială în care vă mutați.

Dispoziția astrală a lui Jupiter aduce o tendință spre excese. Te vei simți foarte bine, cu vitalitate și prospețime. Trezirea în fiecare dimineață va fi plăcută.

 

RAC

 

Vă bucurați de un climat foarte senin și, în următoarele zile, veți decide să fiți mai generos cu partenerul dvs. Vei împărtăși acele gânduri care te umple de lașitate; Mizezi să te arăți mai vulnerabil.

Aveți la îndemână cele mai bune instrumente pentru a rezolva cele mai urgente probleme care apar în mediul dvs. de lucru. Ești încărcat de răbdare.

În această săptămână veți fi una dintre cele mai domestice semne, vă veți bucura să fiți acasă și veți face mai degrabă sport în sufragerie decât să mergeți la sală.

 

LEU

 

Leul care este cu un partener/parteneră va confunda semnalele pe care o persoană apropiată i le va trimite și va crede că se oferă să aibă o aventură. Persoana singură va fi depășită de melancolie și se va bucura de ghinionul său în dragoste.

Veți avea o mână foarte bună pentru a încheia acorduri internaționale și astfel vă catapultați cariera profesională. Veți primi vești bune cu privire la chestiuni legate de lege, poate o sentință favorabilă pentru dvs.

Cu soarele și Venus în Berbec vei avea mai multă vitalitate și energie. Atât de mult încât te vei opri târziu în noapte. Veți simți o chemare să vă cultivați latura mai spirituală.

 

FECIOARĂ

 

Abilitatea ta de a te pune în pielea persoanei din fața ta este enormă; Datorită acestei empatii, înțelegerea în căsătorii va fi strălucitoare. Nu vă va fi rușine să vă recunoașteți greșelile. Dă-i drumul la cele mai recente oferte.

Liniștea sufletească funcționează cel mai bine. Aduceți-vă abilitățile analitice în prim plan, uitați-vă la toate și consultați experți în caz de dubii.

Disconfortul legat de gât sau spate se va îmbunătăți și veți învăța să mențineți o postură mai bună atunci când stați în fața computerului.

 

BALANȚĂ

 

În ultima săptămână a lunii martie se vor bucura de o viață plină de dragoste. Acest lucru este indicat de Astro, care influențează acești nativi, astfel încât carisma și magnetismul tău sexual sunt la vârful farmecului.

La locul de muncă, deși aveți multă energie pentru a realiza tot ceea ce vă propuneți, este, de asemenea, posibil ca slujba dvs. să se clatine.

În sănătatea se poate spune că săptămâna aceasta va fi stabilă. Vor fi zile intense, cu tensiuni, de cele mai multe ori din motive de muncă, dar veți ști cum să le gestionați corect.

 

SCORPION

 

Sentimentele și ideile tale curg cu ușurință și, prin urmare, poți purta o conversație plăcută și fructuoasă în căutarea unui viitor comun cu partenerul tău. Visele pentru o zi de mâine plină de tandrețe și ambiții simple vor da speranță sufletului tău.

Vei fi un mediator perfect, așa că nu te mira dacă colegii tăi îți cer să mijlocești în chestiuni care dăunează întregului grup.

Problemele legate de sănătate și bunăstare sunt în armonie, cu toate acestea, vor trebui să mențină o atitudine de măsură și control în fața tendinței de a comite excese.

 

SĂGETĂTOR

 

Pentru Săgetători, această ultimă săptămână a lunii aduce unele îndoieli, unele cupluri pot simți că pică într-o rutină. Cu toate acestea, alții pot avea o mare oportunitate de a-și reconstrui viața împreună.

Profesional, etica puternică și perseverența Sagetatorului vor fi principalele arme pentru a merge mai departe.

În general, va fi o săptămână bună pentru arcașii sănătoși. Cel mai remarcabil lucru ar fi realizarea echilibrului emoțional mult dorit pe care l-au căutat întotdeauna. În acest sens, puteți efectua o transformare internă foarte importantă.

 

CAPRICORN

 

Când Venus se află în zodia Berbec cu Soarele, lucrurile nu sunt atât de ușoare pentru nativii din Capricorn care se confruntă cu un impuls fierbinte care este prea dificil de controlat.

Multe probleme te vor pune în fața eșecurilor tale și ar trebui să știi cum să accepți care au fost problemele care au apărut din cauza rigidității tale cu ceilalți.

Sănătatea va fi excelentă. Puteți avea forța lui Marte în Gemeni.

 

VĂRSĂTOR

 

În primele zile ale săptămânii, vor pluti pe un nor, deoarece nu s-au simțit niciodată atât de bine ca un cuplu înainte. Iubirea în toată splendoarea sa și-a făcut loc în viața purtătorilor de apă.

Profesional, vor fi zile de multă muncă, dar și de oportunități de a câștiga prestigiu.

În ceea ce privește sănătatea ta, ceea ce vor observa cel mai mult purtătorii de apă în această săptămână este că le este greu să doarmă. Stresele lumii profesionale vor cântări foarte mult, grijile constante și stresul ar putea agrava sănătatea dumneavoastră.

 

PEȘTI

 

Veți observa că relația dvs. romantică este pe o frânghie, dar dacă depuneți efort, veți vedea că jumătatea voastră mai bună este interesată și de rezolvarea lucrurilor. Persoana singură va avea ocazia să trăiască o iubire pasională și intensă, dar efemeră.

Veți folosi toate instrumentele la îndemână pentru a obține o poziție socială mai bună în cadrul companiei. Așadar, ai putea fi criticat pentru că vei fi perceput ca o potențială competiție.

Trebuie să aveți grijă să nu vă pierdeți controlul asupra vieții și să evitați substanțele nocive.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel