Horoscop 20 martie. Săgetător, curajul tău îți va aduce multe beneficii. Rac, profită de atractivitatea pe care o emani. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de luni, 20 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec. Horoscop 20 martie


Succesul fără integritate produce karma negativă. Aceasta vă urmărește ca o umbră și în cele din urmă vă doboară. Întărește-ți voința și lucrează în limitele situației actuale. Fă ceva fantastic chiar dacă șansele sunt împotriva ta. Controlează-ți temperamentul și nu permite ca obsesia să-ți dicteze sentimentele. Este posibil să vă revizitați trecutul sau cineva din trecutul vostru vă poate contacta în timpul acestor tranzite planetare. Karma trecută vă atrage în stări de meditație profundă.


Taur. Horoscop 20 martie


Dacă ceva este de nerezolvat, nu are rost să faceți peticeli. Va trebui să o luați de la capăt. Acest lucru va fi mult mai puțin eficient din punct de vedere al timpului, dacă faci continuu corecții la nesfârșit. Cel mai bine ar fi să cereți ajutorul cuiva care a mai parcurs acest drum. Trebuie să vă confruntați cu unele persoane leneșe la locul de muncă. Aceștia nu-și fac treaba. Nu vă duceți să le faceți munca în locul lor. Reînnoirea prieteniilor va fi legată de afacerile tale familiale și casnice în următoarele zile.


Gemeni. Horoscop 20 martie


Nu ai cum să fii acuzat de zgârcenie în aceste actuale tranzite planetare. Finanțele se luptă pentru a ajunge în fruntea listei tale de priorități. Urmărești ceva luxos și ai gusturi scumpe în acest moment. Din fericire, aceste tranzite exacte indică probabilitatea unor surse suplimentare de venit. Poți câștiga mai mult, dar, desigur, soldul net din contul tău bancar are legătură cu cât economisești, nu cu ceea ce cheltuiești.

Vezi și: Horoscop 19 martie. Vărsător, puneți deoparte bani pentru zile negre. Pești, inima ta a picat pradă iubirii. Previziuni complete


Rac. Horoscop 20 martie


Natura ta senzuală este ușor de trezit în această perioadă, deoarece dorești să-ți exprimi sentimentele și afecțiunea față de cei pe care îi iubești. Poți simți o legătură mai mare cu ceilalți în general. Acest lucru îți va mări cercul de prieteni. Arta, moda și orice activitate creativă vă vor interesa, de asemenea,. Aveți o abilitate puternică de a vă prezenta într-un mod atractiv și unic. Ceilalți vor fi atrași de tine, așa că folosește aceste energii pentru a-ți promova atât obiectivele sociale, cât și cele profesionale.


Leu. Horoscop 20 martie


Orice conflict pe care îl experimentați acum este un conflict de ego. Ce rost are să câștigi dacă asta implică pierderea liniștii sufletești? Încearcă să nu te lași distras de ceea ce fac toți ceilalți. Concentrează-te pe propria ta viață. Planificați înainte de a începe pentru a vă asigura că toate nevoile dvs. de securitate personală sunt satisfăcute' Este posibil să existe domenii în care ați fost cândva calificat, dar acum nu mai sunteți. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă îmbunătățiți setul de competențe. Probabil că doriți să fiți lăsat în pace. Planetele creează mai puțină dorință de a impresiona decât de obicei. Așteptați-vă la responsabilități profesionale suplimentare.

 

Fecioară. Horoscop 20 martie


Este un moment perfect pentru a vă reevalua finanțele. Scoate-ți conturile, șterge datoriile și fă-ți loc pentru economii sporite. Nu vă asumați riscuri inutile, pentru că s-ar putea să depășiți măsura. S-ar putea să vă opuneți unei chemări spirituale interioare din teamă. Bineînțeles, frica despre care vorbesc este schimbarea. De ce să nu încercați o măsură temporară' Puteți reveni oricând la vechiul dumneavoastră sine. Nu are rost să te implici într-o luptă pentru ceva care s-ar putea să nu-ți dea satisfacția pe care ai crezut că ți-o va da la început. Învățați valoarea reală a lucrurilor.

Vezi și: Horoscop special. Fecioară, vei primi vești bune. Săgetător, îți faci prieteni noi. Previziuni complete


Balanță. Horoscop 20 martie


Îți revine puterea fizică, iar dacă ai avut probleme în ceea ce privește sănătatea, vei începe să vezi o schimbare de situație. S-ar putea, totuși, să îți supraestimezi abilitățile și probabil că mai ai nevoie de puțină odihnă. Nu te hazarda și nu distruge toată munca bună pe care ai făcut-o pentru a-ți restabili starea de bine în această etapă. Încercarea de a ține pasul cu ceilalți este un semn de orgoliu, nu neapărat că sunteți pe deplin sănătos. Respectați ritmul. Finanțele se îndreaptă din nou spre negru, dar probabil prea încet pentru ca tu să te simți satisfăcut.


Scorpion. Horoscop 20 martie


Cel mai bine ar fi să stabilești noi linii directoare și să tragi o linie în nisip dacă cineva îți suflă în ceafă. Dezvoltarea și creșterea spirituală și religioasă vor sta la baza acestui lucru. Nu trebuie să te lași călcat în picioare de alții. Este timpul să te eliberezi de acest comportament repetitiv. De asemenea, nu are rost să te cerți dacă știi că tu ești cel care se mișcă în direcția corectă. Dacă aveți dezordine în casă, rezolvați problema. Crearea de spațiu se va reflecta pozitiv asupra minții tale, ajutându-te să devii mai eficient.


Săgetător. Horoscop 20 martie


În această perioadă, curajul tău este notabil. Adună cât mai mult din el. Nu vă fie teamă să vă asumați o luptă pentru o cauză nobilă. Ai curajul și determinarea de a aduce contribuții valoroase oriunde te-ai afla. Poți face acest lucru prin muncă socială sau prin alte activități de grup. Asta necesită mai multe resurse și expertiză din partea ta. Speculațiile referitoare la chestiuni financiare trebuie controlate. În condițiile tranzitelor actuale, cel mai bine este să aștepți un pic mai mult înainte de a angaja bani într-un plan vag.

Vezi și: Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta. Alege cadoul potrivit de 8 martie


Capricorn. Horoscop 20 martie


Vei lua o decizie în legătură cu o problemă de familie în scurt timp. Totuși, ar fi de ajutor dacă nu ați dezgropa povești vechi. Acest lucru nu va face decât să inflameze situația. Este timpul să faci un pas înainte și să îți asumi un rol de lider, chiar dacă este doar temporar. Ceilalți se uită la tine pentru a te îndruma. Pe plan sentimental, ai putea avea o atracție față de cineva din sfera ta profesională. Nu depășiți linia profesionalismului. Înseamnă că nu i-ai convins de punctele tale forte dacă cineva nu crede în ele. Nu este niciodată prea târziu.

 

Vărsător. Horoscop 20 martie


S-ar putea să vă împiedicați de ceva în stilul de viață, care vă provoacă disconfort sau probleme. Săpând mai adânc, vă puteți îmbunătăți bunăstarea fizică și mentală. Ești plin de compasiune, dar ai grijă să nu-i lași pe alții să profite de bunătatea ta. Este timpul să tragi o linie în nisip și să stabilești niște limite. Fii atent la modul în care îți comunici adevărul, deoarece este posibil ca ceilalți să nu-l perceapă în același mod. Și evitați situațiile în care vă simțiți presat.


Pești. Horoscop 20 martie


Găsirea păcii acasă, în contextul familiei tale, îți cere să lași deoparte programul social încărcat pentru a lua din nou contact cu sinele tău interior. Este vorba de stabilirea unor măsuri prioritare în treburile tale casnice. Acest lucru îți permite să planifici mai eficient și să faci acest lucru într-un mod care să nu te distragă de la obiectivele tale cheie. Relațiile distrag atenția, așa că trebuie să fii necruțător în a-ți acorda timp pentru tine. Nu-l irosiți în mod frivol în bârfe inutile.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel