Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta. Alege cadoul potrivit de 8 martie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta. Alege cadoul potrivit de 8 martie / Foto: Unsplash
Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta. Alege cadoul potrivit de 8 martie / Foto: Unsplash

Cea mai frumoasă perioadă din luna martie pentru femei, când sunt sărbătorite și iubite de toată lumea, se apropie de sfârșit. Așa că, dacă nu i-ai cumpărat prietenei, mamei, bunicii sau mătușii tale o floare, mai ai puțin timp să o surprinzi. Vezi ce floare i-ar plăcea în funcție de zodia ei.

Săptămâna aprecierii femeilor și a venirii primăverii este sărbătorită cu mult entuziasm, bucurie și dragoste în întreaga lume. Începe pe 01 martie, în fiecare an, având ca primă zi Mărțișorul și ia sfârșit pe 8 martie, de Ziua Femeii. Trandafirii sunt un simbolism al iubirii, credinței, onoarei, încrederii, respectului și multe altele. Sunt florile ideale care se oferă cuiva drag pentru a ne exprima sentimentele profunde.

Oamenii din toate colțurile lumii încearcă să își facă partenerii să se simtă speciali prin diverse idei creative. Nu doar trandafiri, oamenii îi surprind pe cei dragi și cu cadouri atrăgătoare și pline de semnificație. Prin urmare, vă prezentăm o listă de flori pe care le puteți oferi în funcție de semnele zodiacale ale acestuia.

 

Berbec. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Berbecul este un semn înflăcărat, guvernat de Marte. Culoarea de bun augur pentru Berbec este roșul, despre care se știe că aduce succes și noroc în toate demersurile lor. Lalelele roșii și narcisele galbene proaspete de primăvară sunt primele flori curajoase ale unui nou sezon de creștere, dornice să iasă din somnul iernii, perfecte pentru neînfricata ta mamă Berbec.

Taur. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Taurul este un semn calm care semnifică perseverență, răbdare și fiabilitate. Mamele Taur apreciază lucrurile frumoase din viață. Cu dragostea lor sporită pentru plăcerile senzuale ale lumii, optează pentru o duzină sau mai mulți trandafiri, asigură-te doar că miros uimitor. Liliacul este o altă opțiune dacă tot ce găsești sunt trandafiri lipsiți de parfum.

Gemeni. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Cel de-al treilea semn astrologic, Gemeni din cadrul zodiacului tropical, Soarele tranzitează acest semn între 21 mai și 21 iunie. Mov deschis și verde sunt culorile semnului zodiacal Gemeni. De aceea, un buchet de levănțică ajută la calmarea minții active și a sistemului nervos al mamei tale Gemeni. În plus va umple camera cu notele sale calmante.

 

Rac. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Este un semn cardinal de apă, reprezentat de crab. Racul este considerat unul dintre cele mai emoționale semne zodiacale și este guvernat de Lună. Pentru mamele Rac, căutați bujori sau o floare care să le amintească de casă și de familie, dar aveți grijă, frumusețea și grija ar putea să le facă să plângă.

 

Leu. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Leii sunt persoane dramatice, încrezătoare în sine, dominante și creative. Este un semn regal guvernat de Soare, de aceea cele mai bune culori pentru Leu sunt portocaliul, galbenul și roșul pur. Dacă aveți o mamă Leu căutați floarea-soarelui care atrage atenția și care va înveseli orice cameră cu dispoziția lor însorită

 

Fecioară. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Fecioara este semnul de pământ reprezentat de Zeița grâului și a agriculturii. Cheia pentru mama ta Fecioară este să le cunoști estetica specifică. Daliile vin în toate formele și culorile, așa că nu ar trebui să fie greu să găsești un buchet în schema potrivită pentru a se potrivi gustului special și decernabil al mamei tale Fecioară. 

 

Balanță. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

Balanțaele sunt un semn de aer și sunt persoane pline de compasiune și empatice, cu aversiune față de conflicte și confruntări. Rozul și albastrul sunt cele mai bune culori ale semnului zodiacal Balanță. Dacă ai o mamă Balanță caută crini; clasici, mereu subestimați, aduc liniște și echilibru în orice încăpere. Parfumat ar fi alegerea mea, dar dacă ai o mamă care are dureri de cap de la mirosurile florale, mergi pe cale de crini.

Scorpion. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

Scorpionii sunt persoane asertive și pline de compasiune, având drept caracteristici determinarea și concentrarea. Adaugă câțiva ciulini în buchetul mamei tale Scorpion pentru a-l face superb, un pic ascuțit, un pic moale și sigur va atrage privirile tuturor. Poate completați restul cu Foxgloves și Delphiniums, ambele aceste flori cu vârfuri uimitoare au o latură otrăvitoare care cere respect.

Săgetător. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

Săgetătorul este semnul stelei și poate fi caracterizat de vederi deschise și filozofice. Violet și portocaliu sunt unele dintre cele mai bune culori pentru acest semn zodiacal. Mama ta Săgetător va fi fericită cu orice buchet pe care îl alegi. Captează-i natura distractivă și liberă cu Pasărea Paradisului; o floare nu atât de tipică pentru mama ta nu atât de tipică.

 

Capricorn. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

 

Este un semn care reprezintă timpul și responsabilitatea și este adesea serios prin natura sa. Cu Saturn guvernând, acest semn zodiacal, movul poate fi o culoare de bun augur pentru ei. Capricornii sunt practici, sârguincioși și au iubit munca pe care au depus-o pentru a te îngriji. Acum, lăsați-i să-și folosească natura lor responsabilă pentru a fi mama unei plante de orhidee. Puțină muncă pentru o recompensă mare și o pot păstra mult după sărbători. 

Vărsător. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

Vărsătorii sunt sinceri, asertivi, încrezători, analitici și inovatori. Albastrul deschis este culoarea spiritului Vărsătorului, iar roșul-portocaliu și albul sunt culorile Vărsătorului pentru dragoste. Surprinde-ți mama Vărsător cu ceva la fel de unic ca și ei. Caută Protea, Craspedia.

Pești. Ce floare de primăvară ți se potrivește în funcție de zodia ta

Ultimul și ultimul semn zodiacal, Peștii sunt un semn de apă, și sunt niște romantici incurabili. Albul, verdele și rozul sunt culorile pentru aceste semne zodiacale. Ranunculus pastelate vor topi inima oricui cu vibrațiile lor dulci, la fel ca mama ta grijulie și empatică din Pești.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel