Horoscop 20 august 2022. Capricorn va trece printr-o despărțire, iar Pești va trece printr-o înșelătorie. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 17 februarie 2024: Balanțele trec printr-o despărțire; Capricornii fac planuri de viitor. Previziuni complete
Horoscop 17 februarie 2024: Balanțele trec printr-o despărțire; Capricornii fac planuri de viitor. Previziuni complete

Horoscop 20 august 2022. Vezi ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 20 august 2022. Verifică aici gratuit horoscopul zilnic al diagramei natale pentru zodia ta: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.

Berbec

Un nou weekend începe pentru tine cu o senzație de bunăstare emoțională. Acum planetele îți pavează cărările și te apropie din ce în ce mai mult de realizarea viselor tale. Este de fapt o odihnă binemeritată după marile dificultăți cu care v-ați înfruntat la începutul acestei săptămâni.

Taur

Ia lucrurile mai încet dacă vrei să lucrezi cu perseverență. Trebuie să încerci să te relaxezi pentru că dacă urmărești ceva foarte măreț, îl poți realiza mai bine atunci când ești relaxat.

Gemeni

Violenta planetă Marte va intra sâmbătă în acest semn și va rămâne acolo câteva săptămâni. Trebuie să fii puțin mai atent pentru că această planetă te poate conduce la acțiuni sau inițiative nebunești, atât la locul de muncă, cât și în alte domenii, și îți va crește tendința naturală de a-ți asuma riscuri. Gândește-te înainte să faci ceva.

Rac

Întoarcerea la muncă îți va face foarte bine sau chiar vei începe să te gândești la proiectele și lucrurile pe care vrei să le faci. Pe măsură ce luna septembrie se apropie, te vei simți din ce în ce mai bine, pentru că ai un scop, ceva asupra căruia să-ți concentrezi energiile emoționale. În toamnă vă așteaptă schimbări foarte favorabile.

Horoscop. Zodiile care au cele mai multe șanse de a câștiga la LOTO. Norocul de a deveni milionari este scris în astre pentru acești nativi

Leu

A trecut mult timp de când nu ai avut astrele în favoarea ta pe cât le ai acum și totuși, nu reușești întotdeauna să te simți bine sau să fii mulțumit de lucrurile pe care le realizezi. Viața sentimentală uneori, sau familia alteori, îți provoacă unele dezacorduri și tensiuni.

Fecioară

Vei incepe acest weekend cu multe griji în legatură cu finanțele sau munca. Nu spun că nu ai vreun motiv pentru asta, dar felul tău de a face din țânțar armăsar nu te va ajuta. Dar planetele formează aspecte armonice și tot ceea ce te îngrijorează va fi reparat.

 

Horoscop zilnic 20 august 2022

 

Balanță

În momentul de față, cele mai bune planete îți trimit cele mai bune energii și în scurt timp te vei putea elibera de multe lucruri care te leagă și te împiedică să evoluezi sau să fii fericit, atât în viața intimă, cât și în chestiunile lumești și de muncă. Trebuie doar să continui și să nu lași melancolia să te stăpânească.

Scorpion

Sâmbătă te amenință tulburările sentimentale sau familiale, ai un caracter foarte puternic și pasional, dar lucrurile nu pot decurge întotdeauna așa cum ți-ai dori. Trebuie să acționezi cu mai multă diplomație, să-i accepți pe cei dragi așa cum sunt, pentru că acum te apropii de un moment bun și nu trebuie să lași nimic să-l întunece.

Horoscop. Cele mai toxice perechi ale zodiacului: Taur și Scorpion vor duce un război. Leu, nu intra niciodată într-o relație cu un Săgetător

Săgetător

Viața sentimentală ți-a pregătit o surpriză plăcută și anume că cele mai benefice planete își concentrează cele mai bune energii către tine. Lasă-te purtat de destin pentru că încet-încet te îndrepți spre o viață mai bună, nu doar sub aspect material, ci și în dragoste. Este timpul ca visele să devină realitate.

Capricorn

Uneori nu există bine care să nu vină din rău. Despărțirea de o relație sentimentală poate fi, în același timp, poarta de intrare către una nouă mult mai bună și care te face mult mai fericit. Destinul va aduce o mare reînnoire în viața ta, astfel încât să te poți simți mult mai fericit în dragoste și în alte lucruri.

Vărsător

Nu te deranjează să faci sacrificii mari atunci când ești sigur că merită să lupți pentru o cauză sau pentru alții, chiar dacă trebuie să renunți la multe lucruri pentru a face asta. Dar foarte curând destinul îți va aduce o mare recompensă la care nu te aștepți și te va convinge cu siguranță că a fost calea cea bună.

Pești

Ai grijă la finanțele tale dacă astăzi o persoană dragă îți cere bani. Ai grijă pentru că s-ar putea să îți ia timp să îți returneze sau chiar deloc. Aceeași prudență pe care ar trebui să o ai dacă îți vorbesc despre o afacere grozavă în care trebuie să investești mulți bani, fii atent pentru că ar putea fi o înșelătorie sau poate ajunge să fie.

Horoscop. Zodiile care știu să ascundă o infidelitate. Trebuie să fii foarte atent, deoarece trădează ușor și fără să-ți dai seama!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel