Horoscop 11 mai 2021. Luna Nouă în Taur aduce schimbări puternice: Leul - cheltuieli neplanificate, Fecioarele se vor îndrăgosti la prima vedere

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 11 mai 2021. Luna Nouă în Taur aduce schimbări puternice Leul - cheltuieli neplanificate, Fecioarele se vor îndrăgosti la prima vedere
Horoscop 11 mai 2021. Luna Nouă în Taur aduce schimbări puternice Leul - cheltuieli neplanificate, Fecioarele se vor îndrăgosti la prima vedere

Ziua de 11 mai 2021 aduce fenomenul de Lună Nouă din Taur. Ni se va părea că nu vom mai avea controlul niciunui eveniment din viața noastră și vor fi schimbări puternice care ne vorbesc despre dorință și posesie.

Luna Nouă în Taur ne aduce reînnoirea resurselor pe care le avem în viața noastră și încheierea a ceea ce am cultivat până acum. Ne îndreptăm spre o renaștere a conștiinței. 

Semnele care o vor simți cel mai mult vor fi: Taur, Rac, Scorpion și Capricorn. Dar asta nu înseamnă că celelalte semne nu îi simt energia. Vom avea contact cu corpul nostru, ne vom transforma viziunea asupra viitorului și vom cultiva bogăția spirituală. Cu Luna Nouă în Taur se va vedea o transformare foarte profundă la nivelul relațiilor.

 

Horoscop 11 mai 2021. Luna nouă în Taur aduce schimbări puternice zodiilor

 

Berbec

Berbecul se va bucura de un farmec aparte, care va atrage noi prieteni și relații. Partenerul tău se poate simți cam atacat uneori și va fi necesar să vorbești despre gelozia dăunătoare. Ați semănat deja la locul de muncă de multă vreme și pe 11 mai 2021 veți începe să profitați de beneficii. La fel de important este să faci sport ușor sau să urmezi instrucțiunile unui antrenor, astfel încât să nu suferi din punct de vedere medical.

Taur

Adopți o nouă atitudine care permite celorlalți să vină la tine pentru a te cunoaște mai bine. Vrei să te rupi de o imagine veche pe care ai proiectat-o ​​cu mult timp în urmă, care te-a servit pentru a te proteja de o anumită slăbiciune. La locul de muncă te simți mai puternic, mai sigur și vrei să îți asumi toate responsabilitățile care îți sunt la îndemână. Nu te faci mic în fața schimbărilor care au avut loc și nu te deranjează să improvizezi atunci când circumstanțele se complică. Unii vor apela la chirurgia plastică pentru a elimina semnele de maturitate.

Gemeni

Va fi Luna Nouă din zona apropiată vieții tale subconștiente sau secrete, Gemeni. Este mult de muncă dacă vă uitați atent la semnificația acestui eveniment lunar. Astrele vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele. Te vei orienta cu ușurință către obiectivele intelectuale pe care le ai în minte în ultima vreme. Asigurați-vă că vă vizitați psihologul dacă aveți terapie. Pe 11 mai 2021 visele și gândurile tale sunt adaptate la diverse idei care îți pot fi de mare ajutor.

Rac

Vei simți că ai greșit rupând o relație cu o persoană despre care crezi că este sufletul tău pereche. Pentru a-ți recâștiga încrederea, va trebui să muncești din greu și să fii foarte umil. Viața ta profesională merge bine. Proiectele dvs. funcționează în acest moment, în conformitate cu ceea ce ați estimat și astfel puteți continua să deschideți căi profitabile în cel mai apropiat viitor. Anumite probleme de sănătate vor fi prioritare pe agenda dvs. Putem vorbi despre afecțiuni fizice, dar și despre probleme mentale.

Leu

Viața ta ocupată de muncă te va face să vii acasă târziu și partenerul tău va fi supărat. Atitudinea ta deschisă te va conduce să porți conversații cu persoane necunoscute care vor ajunge să devină prieteni sau chiar noi colegi sau parteneri de muncă. Leul antreprenor va suporta o mare cheltuială neplanificată. Vei da șanse noilor tehnologii pentru tratarea afecțiunilor musculare cronice și vei merge la un centru pentru a încerca o sesiune.

Fecioară

Cei singuri se vor îndrăgosti la prima vedere. O poveste de dragoste care poate fi mai complicată decât de obicei dacă Cupidon te-a surprins în timp ce te afli într-un oraș (sau într-o țară) în care nu locuiești de obicei. Atenția ta nu este foarte concentrată asupra muncii tale, există lucruri care nu ți se potrivesc, dar nu știi cum să le rezolvi. Mintea ta este înclinată spre haos și, în același timp, ți-e frică să nu greșești și că această greșeală va ajunge la urechile superiorilor tăi. Odihniți-vă ochii din când în când dacă petreceți mult timp în fața computerului.

Balanță

Cei singuri pot întâlni pe cineva la o întâlnire sau la un eveniment social. Este posibil ca această persoană să nu vă atragă atenția la început. Balanțele antreprenori ar trebui să fie precauți din cauza unei locații proaste a lui Mercur. În ceea ce privește sănătatea ta, zonele cele mai sensibile vor fi abdomenul și rinichii pentru 11 mai. 

Scorpion

Marchează în almanahul tău această dată de 11 mai 2021 de neuitat în care Luna Nouă în Taur oferă realității tale romantice o nouă oportunitate de a merge mai departe. Încercați să nu începeți discuții cu șefii sau autoritățile, deoarece ați putea să vă pierdeți poziția. Te simți plin de vigoare și sănătate. Puterea ta poate fi excesivă și poate face mișcări bruște sau impetuoase.

Săgetător

Toate relațiile și prieteniile tale vor fi puse la încercare. Vei descoperi cine este cu adevărat prieten și are o afecțiune sinceră pentru tine și cine, dimpotrivă, este doar acolo pentru a-ți satisface nevoile. La locul de muncă, Jupiter vă va sprijini și vă va promova dezvoltarea. Veți face pași importanți înainte și veți putea să vă construiți o bună reputație care va da roade. În sănătate trebuie să ai grijă de pielea ta și să te asiguri că este în cea mai bună stare posibilă. 

Capricorn

Dacă ești încă singur, nu vei mai fi mult timp, Capricorn. Această Lună Nouă te duce într-un film de dragoste. Ceea ce ai visat este foarte aproape de a fi real. Energia lui Marte în Rac poate fi negativă pentru acei nativi care își conduc companiile cu parteneri sau rude, discuțiile pot răci relațiile. Prezența lui Venus în zona legată de sănătate aduce o îmbunătățire a aspectului fizic pentru nativi.

Vărsător

Pe 11 mai 2021, cu influența lui Mercur și Uranus, vin vești neașteptate, probabil legate de viața ta personală, și mai precis de relațiile tale de dragoste. La nivel profesional, planeta de acțiune Marte îți oferă un impuls de energie pentru a face față treburilor tale și pentru a începe potențialele noi proiecte. Este un moment perfect pentru a lucra la interiorul tău.

Pești

Latura ta cea mai plină de umor va fi protagonista în mediul amoros. De parcă ar fi o comedie romantică, vei experimenta situații ridicol de amuzante care te vor apropia de inima persoanei iubite. Noua Lună în Taur vă oferă posibilitatea de a vă propune să începeți sau să reluați studii de bază sau cursuri practice pe termen scurt. Zi perfectă pentru cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare, mai ales dacă sunteți în căutarea unei case noi. Datorită energiilor, nu vei avea deloc chef să faci mișcare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel