Horoscop 10 decembrie. Taur, Karma lucrează asupra ta. Gemeni, risipiți banii și sentimentele. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 10 decembrie. Taur, Karma lucrează asupra ta. Gemeni, risipiți banii și sentimentele. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop 10 decembrie. Taur, Karma lucrează asupra ta. Gemeni, risipiți banii și sentimentele. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Horoscop zilnic pentru 10 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop 10 decembrie 


Sentimentul de vinovăție v-ar putea interzice să faceți ceva ce v-ați propus cu ardoare. Nu puteți decât să vă lăsați dus de val astăzi, eventual să stați departe de toată lumea. Chiar dacă prietenii te inspiră să faci mai mult, ieși și învață despre lume și oameni. Preferați să fiți singur. Există un puternic sentiment de urgență în ceea ce faci, așa că acceptarea invitațiilor va fi plină de satisfacții. Nu te poți odihni pe lauri pentru a lua decizii în prezent sau în viitor. Treci la treabă și evaluează lucrurile așa cum sunt.


Taur. Horoscop 10 decembrie 


Roțile karmei se învârt un pic prea repede pentru gustul tău astăzi. Schimbările din viața de familie sunt inevitabile, deoarece Karma lucrează asupra ta. Unele lucruri scapă complet de sub controlul tău și nicio luptă nu va schimba acest lucru. Astăzi, puțină resemnare pe frontul de acasă va face minuni. S-ar putea să ai niște idei noi și originale, dar ți-e teamă să le împărtășești cu ceilalți. Păstrează o persoană de încredere pe care să o folosești ca o cutie de rezonanță.


Gemeni. Horoscop 10 decembrie 


Sunteți în prezent risipitor cu banii și cu sentimentele. Nu dați prea mult, comparați prețurile înainte de a face orice nouă achiziție. Este un moment frumos pentru a-ți da seama cine sunt adevărații tăi prieteni și admiratori. Uneori, a fi singur este singurul mod în care poți obține o soluție. Nu vă bazați pe alții pentru a vă arăta calea' căutați în interiorul vostru. Fiind prea idealist, ceilalți nu vor înțelege obiectivele dacă nu te poți exprima clar. Dacă există ceva ce ai vrut întotdeauna să spui, dar te-ai simțit incapabil să o faci, atunci așteptarea a luat sfârșit.


Rac. Horoscop 10 decembrie 


Aveți mult prea multe gânduri cu care să vă confruntați în acest moment. Acest lucru se poate manifesta în multe feluri, inclusiv prin indecizie, neliniște, lipsă de somn și nestatornicie în prieteniile și relațiile personale. Trebuie să ai grijă să fii consecvent în modul în care te raportezi la ceilalți. Cel mai bun sfat în cadrul acestor tranzite este să vă acordați o anumită latitudine pentru a merge și a arde o parte din surplusul de energie mentală, dacă este posibil. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să rămâi sedentar în stilul tău de viață.

Vezi și: Horoscop 9 decembrie 2022. Capricornii au parte de o răsplată binemeritată. Leu, te așteaptă o călătorie. Previziuni complete


Leu. Horoscop 10 decembrie 


Aveți grijă la înșelăciuni în probleme financiare. O chestiune financiară de lungă durată poate fi la limita unei probleme juridice. Birocrații și alte persoane enervante care amestecă hârtii v-ar putea irita. Cineva despre care credeți că vă face o favoare profită de dumneavoastră. Nevoia de a comunica cu putere astăzi și de a căuta activități educaționale va fi în fruntea planului tău. S-ar putea, totuși, să faceți greșeala de a vă baza pur și simplu pe abilitățile intelectuale și raționale, în loc să simțiți cu inima.


Fecioară. Horoscop 10 decembrie 


S-ar putea să vă forțați puțin prea mult la serviciu, ceea ce v-ar putea afecta bunăstarea fizică. Ați fost prea autocritic, ceea ce reprezintă combustibilul care vă conduce. Te-ar ajuta dacă ai acorda din nou timp vieții tale interioare. Ești emotiv în ceea ce privește munca și afacerile, ceea ce te-ar putea împiedica să dai tot ce ai mai bun. Fii clinic și rațional și nu te lăsa influențat de emoții. Responsabilitatea poate cântări greu asupra ta acum. Dar cel mai bine ar fi ca tu să ai combinația de energie și angajament pentru a avea succes în ceea ce faci.


Balanță. Horoscop 10 decembrie 


Prieteniile cresc, dar ai putea deveni un pic prea exigent și greoi. Companiile înfloresc atunci când accepți persoana pentru ceea ce este, mai degrabă decât pentru ceea ce aștepți de la ea. Acceptă defectele celor pe care îi consideri prieteni, iar acea prietenie va înflori pentru că alegi să o bazezi pe iubire necondiționată. Orice probleme de asigurare sau chestiuni bancare care au expirat sau pe care le-ai neglijat pot fi rezolvate imediat. Să accepți sfaturi financiare nu este rău dacă persoana respectivă este profesionistă și ai încredere în ea.


Scorpion. Horoscop 10 decembrie 


Ai vrea să te îndepărtezi de tot, dar responsabilitățile nu te lasă să faci acest lucru. Te simți epuizat, dar se așteaptă multe de la tine acum. Ideal ar fi ca acesta să fie un moment în care să te angajezi să îți îndeplinești un vis. Aveți multă energie și putere astăzi, care ar trebui să fie rezonabil de ușor de canalizat. Poți să îți asumi o șansă, dar nu uita că, odată ce o faci, nu te poți uita înapoi. Cei care îți obstrucționează planurile ar trebui să fie marginalizați pentru moment. Ei nu vor face decât să te doboare. Ține capul sus și păstrează-ți demnitatea.

Vezi și: Horoscop special. Aceste zodii se autodepășesc în a doua partea lui decembrie 2022: „Decizii neașteptate“ - cuvântul de bază


Săgetător. Horoscop 10 decembrie 


Lasă-te dus de val și caută implicațiile mai profunde ale ceea ce auzi sau vezi astăzi. Nu lăsa nimic negativ să semnaleze o criză de identitate. Dacă cineva te arată cu degetul spre tine, aceasta este doar o reflecție a acelei alte persoane, nu a ta. Oamenii vor înțelege cine ești și vor exprima ceea ce vrei dacă ești direct, chiar direct, în abordarea ta. Ar fi de ajutor dacă nu v-ați menaja cuvintele. Sunteți cam obsedat de sine în acest moment. Faci însă progrese reale dacă îți organizezi programul.

 

Capricorn. Horoscop 10 decembrie 


Dacă aveți expertiză tehnică într-un anumit domeniu, veți constata că acum puteți lucra cu o mai mare libertate de exprimare. În loc să urmezi regulile și procedurile, introduci o mai mare varietate de stiluri și originalitate în munca ta. Anticipați o solicitare din partea cuiva care cere mai mult decât sunteți pregătit să oferiți. Reflectă aceeași măsură de control asupra lor. Amestecați-vă și împărtășiți-vă darurile. Pentru că v-ați descurcat atât de bine, s-ar putea să puteți împărtăși acest succes cu alții care sunt mai puțin norocoși.


Vărsător. Horoscop 10 decembrie 


Rămâi la subiecte dacă ai o opinie diferită de cea a partenerului sau a prietenilor tăi astăzi. Acest lucru este valabil și pentru colegii de muncă sau angajatorii care încearcă să se impună asupra ta. S-ar putea să te simți puțin sub așteptări și, bineînțeles, atunci când nu te simți bine în pielea ta, este ușor să îți descarci furia pe alții. Reîncercarea trecutului nu face decât să vă creeze și mai multe dificultăți. Este esențial să vă concentrați clar asupra oricărei probleme pe care o aveți și să nu vă abateți de la ea.


Pești. Horoscop 10 decembrie 


A fi tu însuți este fraza ta cheie în acest moment. Este momentul să îți afirmi mai mult personalitatea. Ai dezvoltat o încredere extraordinară, așa că de ce să nu o pui în practică? Dacă te afli la o petrecere și exagerezi puțin, probabil că vei fi într-o companie bună, deoarece este un moment general de sărbătoare pentru toți. De asemenea, astăzi te-ai putea simți oarecum copleșit de preocupări domestice sau de chestiuni sociale. Prioritățile sau responsabilitățile de acasă te agită sau interferează cu planurile tale.

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel