Horoscop 1-7 martie. Două zodii trebuie să înceapă urgent o dietă: „Mai târziu veți înțelege de ce era nevoie“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 1-7 martie. Două zodii trebuie să înceapă urgent o dietă
Horoscop 1-7 martie. Două zodii trebuie să înceapă urgent o dietă

Horoscop 1-7 martie. Zodiacul începutului de lună, chiar de început de primăvară, vine cu un semnal de alarmă pentru două zodii, cărora li se recomandă să înceapă urgent o dietă: „Mai târziu veți înțelege de ce era nevoie“, spun astrologii.

De la 1 până la 7 martie - Luna este în descreștere, după ce pe 26-27 februarie a fost Lună Plină. Evitați graba și nervozitatea în această săptămână și evitați consumul de alcool, altfel pot apărea probleme de sănătate, răniri și accidente.

Tensiuni și enervările puternice pot duce la risipa de energie, insomnii. Este mai bine să faceți sport, mișcare în acest moment. Sporturile nautice și dansul sunt deosebit de favorabile.

Citește și: Horoscopul runelor pentru 1-7 martie 2021, cu Mihai Voropchievici. Dragoste fierbinte pentru Gemeni, schimbări pentru Balanţă

 

Horoscop 1-7 martie Berbec

Practic nu vor exista obstacole în calea ta pentru săptămâna viitoare. Dar nu fi relaxat. În cele mai neașteptate locuri, capcanele se pot ascunde. Păstrați-vă calmul cu partenerii de afaceri și păstrați o distanță sigură de colegi, în special față de cei de sexul opus.

 

Horoscop 1-7 martie Taur

 

Nu veți rămâne fără bani în curând. Încasările de numerar vă vor înveseli. De asemenea, este  așteptat un succes la locul de muncă. Este important să ai grijă la atitudine și să nu devii arogant. În acest moment vi se va cere ajutor - nu refuzați. Petreceți-vă activ weekendul.

Horoscop 1-7 martie Gemeni

 

Vi se garantează o dispoziție romantică: dragoste, flori și cadouri ... Pentru Gemenii singuri apar oportunitățile pentru o nouă poveste de dragoste. Este timpul să începeți să vă puneți silueta în ordine! Este important să începeți o dietă, ar pute apărea unele probleme de sănătate.

Horoscop 1-7 martie Rac

 

Este timpul să aruncați o privire mai atentă asupra lucrurilor și oamenilor care te înconjoară. Există oameni cu care trebuie să fii mai precaut. Fii atent la sănătatea ta: acum pot apărea răni sau stări de rău neașteptate. Planificați-vă fiecare zi cu o seară înainte, altfel nu veți avea timp să faceți nimic din ceea ce v-ați dori.

Horoscop 1 martie - 7 martie Leu

 

Nu este nevoie să vă grăbiți acum. Fă totul cu sentiment, cu simț, cu pricepere și programat. Eșecuri și conflicte pot apărea în sfera iubirii. Astrele nu vă sfătuiesc acum să irosiți banii degeaba. Fiți mai parcimonioși. Economiile financiare vor fi în curând utile.

Horoscop 1-7 martie Fecioară

 

Pentru a obține o promovare, va trebui să construiți relații mai solide cu superiorii. Dar este extrem de important să nu transformați nicio relație de colegialitate într-una romantică, la birou! Urmează o perioadă în care ar trebui să fiți mai secretoși - chiar și cu prietenii apropiați. Învăluiți-vă într-un voal al secretului: mai târziu veți înțelege de ce era nevoie.

Horoscop 1-7 martie Balanță

 

A sosit timpul să vă transformați! Aruncă o privire spre un salon de înfrumusețare: este timpul să schimbi ceva în aspectul tău. Dacă apar noi persoane în viața ta, nu le respinge imediat. Încercați să stabiliți un contact, fără alte implicații. Acordați atenție rudelor mai în vârstă: au probleme, dar le este jenă să vă deranjeze.

Horoscop 1 martie - 7 martie Scorpion

 

Problemele casnice care s-au acumulat de-a lungul timpului ar trebui să fie rezolvate rezolvate acum. A venit timpul! Puteți face reparații, poate chiar să vă mutați, să începeți o renovare sau o curățenie generală. Pentru Scorpionii părinți: stabiliți o relație de încredere cu copiii dvs. În curând va trebui să rezolvați unele probleme cu aceștia.

Horoscop 1-7 martie Săgetător

 

Atacurile asupra ta din partea altora sunt posibile. Fii pregătit să te lupți. Dar nu trebuie să vă certați cu membrii familiei sau cei alături de care locuiți. În schimb, încercați să consolidați relația cu cadouri drăguțe și seri liniștite de familie.

Horoscop 1-7 martie Capricorn

 

Învestirea banilor nu este recomandată acum: este prea riscant. Dar a vă face noi cunoștințe - prietenos sau romantic - merită cu siguranță! Fii drăguț și zâmbitor. În a doua jumătate a săptămânii veți simți o lipsă de energie. Revizuiește-ți dieta. Mai târziu veți înțelege de ce era nevoie să faceți o astfel de schimbare.

Horoscop 1-7 martie Vărsător

 

Doar munca grea și susținută vă vor permite să treceți prin această perioadă dificilă. Șefii de la serviciu vor fi deosebit de pretențioși, iar cei de acasă nu vor omite să-ți arate deficiențele. Controlează-te!

Horoscop 1-7 martie Pești

 

Veți deveni prea sensibil, în curând. Orice neatenție față de persoana ta va fi percepută ca o insultă. Reconsideră-ți atitudinea față de ceilalți. Încercați să dedicați timp oricărei activități creative: vă va aduce beneficii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel