Horoscop. Zodiile care îți sabotează toate relațiile amoroase: Taur urăște să se simtă rănit, iar Pești nu iartă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 17 mai. Balanță, afli despre un "al treilea" în relația ta amoroasă; Taurii ar putea câștiga foarte mulți bani: Previziuni complete
Horoscop 17 mai. Balanță, afli despre un "al treilea" în relația ta amoroasă; Taurii ar putea câștiga foarte mulți bani: Previziuni complete

Ce trăsături de personalitate pot face ca o relație complet sănătoasă și fericită să se destrame? Astrologia vorbește despre modul în care fiecare dintre semnele zodiacale tinde să deterioreze relația lor.

În dragoste, fiecare dintre semnele zodiacale tinde să acționeze diferit și de multe ori comportamentul tipic al zodiei noastre ne poate determina să avem tendința să ne sabotăm relația amoroasă.

Citește și Horoscopul întunecat. Demonii interiori care locuiesc în fiecare nativ: În Berbec zace un demon atotputernic, iar în Rac un demon psihopat

Fericirea este prezentă oriunde te duci, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi puțin inima și să lași în urmă toate lucrurile rele. Este foarte greu să fii pe deplin fericit astăzi, dar nu este imposibil. Problema este că mulți oameni, în loc să profite la maximum de oportunitățile pe care le oferă viața pentru a fi fericiți, ei sabotează. Asta are foarte mult de-a face cu personalitatea fiecărui om.

În acest material poți descoperi care este motivul pentru care sabotezi oportunitățile de a fi fericit, în funcție de zodia ta.

 

Semnele zodiacale care îți sabotează toate relațiile amoroase

 

Taur

Urăsc să se simtă răniți, dar ajung să acumuleze o mulțime de sentimente, deoarece sunt mai puternici decât ele. Nu întotdeauna te confrunți imediat cu problemele emoționale și poți încerca să le raționalizezi pentru a-ți arăta puterea. Din păcate, acest lucru provoacă neînțelegeri care te îndepărtează.

Fecioară

Se simte inconfortabil cu multe lucruri și chiar se deschide despre ele, dar unele dezamăgiri sunt grozave și neiertătoare, care sunt greu de depășit. Acest semn suprimă unele emoții și poate încerca să adauge frustrări și stres în relații.

Vezi și Horoscop. Cea mai bună descriere a zodiei tale. A fost scrisă de un astrolog în urmă cu 350 de ani: Berbec - mincinosul, Scorpion - dependentul

Balanță

Nu le plac conflictele și pot lăsa multe lucruri nespuse doar pentru a nu intra în necazuri, atitudine care ajunge mereu să le sporească durerea de inimă. Aceste emoții dificile îți pot șterge fericirea și te pot face să simți că ți-ai pierdut echilibrul.

Capricorn

Capricornii pot ține mult din ceea ce simt și pot crea răni care nu se eliberează ușor. Acest semn tinde să se îngrijoreze foarte mult și să-și asume prea multe responsabilități chiar și atunci când se simte astfel, ceea ce duce la epuizare și atingerea limitelor.

Pești

Peștii pot reprima multe sentimente și resentimente, atitudine care îi împiedică să meargă înainte. Nu este întotdeauna capabil să ierte sau să fie sincer în tot ceea ce gândește, trăindu-și durerea zi de zi, într-un mod care nu este constructiv pentru el sau pentru relația în care se află.

Citește și Horoscop. Cele mai indiferente și reci zodii. Gemenii îți vor spune lucruri dureroase, iar Taur va răni iremediabil pe cei dragi

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel