Horoscop. Să curgă banii! Cea mai norocoasă zi a anului 2022 are loc în săptămâna 11 - 17 aprilie: Cum va beneficia fiecare zodie

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop. Fericirea bate la ușă pe final de mai: 5 semne zodiacale pentru care vor exploda norocul, bucuriile și prosperitatea
Horoscop. Fericirea bate la ușă pe final de mai: 5 semne zodiacale pentru care vor exploda norocul, bucuriile și prosperitatea

Cea mai norocoasă zi a anului 2022 are loc în această săptămână 11 - 17 aprilie. 

Săptămâna aceasta va avea loc conjuncția lui Jupiter și Neptun în Pești, cel mai norocos aspect al anului 2022. Vă spunem cum poate profita zodia dumneavoastră de cea mai norocoasă zi a anului 2022.

Pe 12 aprilie, Jupiter și Neptun se vor afla exact în același grad zodiacal, formând o conjuncție ciudată în Pești, aspect care nu a mai apărut din 1856 și pe care astrologii o marchează drept cea mai norocoasă zi a anului pentru că este o întâlnire cu un profund sens spiritual. Cel mai bun lucru este că semnul tău zodiacal poate beneficia de energia sa prosperă și norocoasă.

Horoscop rune 11 - 17 aprilie 2022, cu Mihai Voropchievici: O zodie primește bani, iar un nativ află un adevăr care îi va marca viața

Jupiter este planeta norocului, oportunităților, creșterii, optimismului și expansiunii. Neptun este conducătorul viselor, al fanteziei și al eliberării. La rândul său, Pești este cel mai visător, spiritual și empatic semn al zodiacului.

 

Ce face ziua de 12 aprilie atât de specială?

 

Neptun este planeta guvernantă modernă a Peștilor, iar Jupiter este în astrologia antică. Că ambele coincid perfect în această zodie, unde se simt confortabil, va provoca o explozie de energie benefică, spirituală, inspirațională, norocoasă și expansivă.

Din acest motiv, 12 aprilie este pentru majoritatea astrologilor cea mai norocoasă zi a anului.

Horoscopul lunii aprilie. Schimbări majore pentru patru semne ale zodiacului. Viața le va fi dată, practic, peste cap

 

Cum să beneficiezi de cea mai norocoasă zi a anului, în funcție de zodie

 

Această zi reprezintă un moment de creștere spirituală pentru zodii și acestea pot profita de ea în funcție de elementul căruia îi aparțin.

Semne de foc: Berbec, Leu și Săgetător

Pasionate, impulsive și aventuroase, aceste semne zodiacale ar trebui să se aștepte la schimbări pozitive în casă și familie. Ei ar putea rezolva probleme din trecut, ar putea lăsa în urmă sentimente sau emoții stagnante și își pot îmbunătăți situația de viață.

Semne de pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Semnele de pământ concentrate, analitice și responsabile se vor găsi într-un fel de tranziție interpersonală sau de iluminare. Își vor găsi scopul în viață, ceea ce îi va ajuta să stabilească o relație cu o persoană care va fi foarte importantă în viitorul lor.

Horoscop special. 5 zodii pentru care aprilie 2022 aduce mari schimbări și evenimente fericite

Semne de aer: Gemeni, Balanță și Vărsător

Aceste semne independente, sociabile și intelectuale vor fi afectate pozitiv în tot ceea ce ține de bani, muncă și carieră. Ei trebuie să rămână deschiși și optimiști la schimbări, așa că va fi timpul să fie îndrăzneți pentru a depăși barierele.

Semne de apă: Rac, Scorpion și Pești

Semnele de apă emoționale, creative și empatice vor primi recunoaștere personală și o doză unică de creativitate. Pe măsură ce conjuncția Jupiter-Neptun apare într-unul dintre aceste semne, ei se pot aștepta la bani, astfel încât cele mai mari vise ale lor pot deveni realitate.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel