Horoscopul lunii aprilie. Schimbări majore pentru patru semne ale zodiacului. Viața le va fi dată, practic, peste cap

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscopul lunii aprilie. Schimbări majore pentru patru semne ale zodiacului. Viața le va fi dată, practic, peste cap
Horoscopul lunii aprilie. Schimbări majore pentru patru semne ale zodiacului. Viața le va fi dată, practic, peste cap

Aprilie începe cu o lună nouă în Berbec, care simbolizează începutul unui nou ciclu de viață. Aceasta este prima lună nouă a noului an astrologic, care a început pe 20 martie la ora 17:34.  Se activează energia vitală și creativă, iar inițiativele personale contribuie la stabilirea de relații utile cu oameni interesanți, favorizează dezvoltarea proiectelor. Pe 5 aprilie, Venus intră în zodia Peștilor: spațiul înconjurător este plin de romantism și sinceritate. Oamenii devin mai amabili unii cu alții, gata pentru concesii în multe probleme.

Viața a patru semne ale zodiacului se va schimba dramatic în luna aprilie, spune astrologul Valentina Vittrock. 

RAC  -  Nativii își vor schimba complet cercul prietenilor. Procesul de „eliberare” de vechii prieteni și amici a fost început de reprezentanții zodiei au început în urmă cu mai bine de un an. Sub diverse pretexte, Racii i-au eliminat din viața lor pe cei cu care au comunicat de mulți ani. Acum,  vor înceta complet să mai comunice chiar și cu cei cu care încă mai au o relație. Astfel, nativii vor începe o nouă viață. Și este corect, pentru că în noile realități, oamenii vor fi mult mai utili decât cei pe care  i-a lăsat în urmă. 

Horoscopul dragostei în aprilie: Taurii au parte de relații romantice, iar Fecioarele se pot certa cu partenerul. Previziuni complete

Săgetător -  În special cei care au rămas casă ar trebui să fie pregătiți pentru faptul că, oricât de surprinzător ar suna, vor putea îmbunătăți semnificativ condițiile de viață. Este încă greu de spus exact cum vor face acest lucru: unii vor cumpăra un apartament nou, iar alții se vor muta într-o casă nouă și modernă. Iar aceste evenimente plăcute se vor întâmpla exact în luna aprilie.

Horoscop 1 aprilie 2022. Taur, vezi adevărata valoare a oamenilor. Află predicțiile complete, numerele și zilele norocoase pentru toate zodiile

Capricorni - Nativii ​își vor schimba locul de reședință, plecând în țări îndepărtate: și cu cât se află mai departe de casă, cu atât se vor simți mai bine, atât fizic, cât și moral. Spre deosebire de reprezentanții altor semne ale zodiacului, capricornii sunt oameni practici, așa că se vor stabili în alte țări pentru o lungă perioadă de timp. Întrucât sunt rari dependenți de muncă, pe care o fac conștiincios, reprezentanții zodiei cu siguranță nu vor duce lipsă de un job.

Horoscop special. 3 zodii care scăpa de greutatea problemelor vechi în luna aprilie

Pești -  Nativii sunt poate singurul semn care nu vor pierde nimic în aprilie, ci, dimpotrivă, vor câștiga și destul de mult. Ei vor putea deschide o afacere care va deveni - literalmente - o mină de aur.  Este foarte posibil ca după această ocupație să devină importantă și generatoare de bani pentru Pești. 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link  - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel