Horoscop. Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru tine, în funcţie de zodie

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Fiecare semn zodiacal are o zi norocoasă a săptămânii. Fiecare zi a săptămânii este guvernată de una dintre cele șapte planete tradiționale, așa că, dacă vă întrebați care este ziua voastră norocoasă, pe baza semnului zodiacal, aveți noroc.

Planetele au jucat un rol imens în modul în care calendarul a fost aranjat în vechea epocă elenistică. Duminica este condusă de soare. Luni este condusă de lună, marți este condusă de Marte și așa mai departe. Numele unora dintre zilele calendaristice chiar se corelează direct cu numele planetelor (ex. Sâmbătă = Saturn, Joi = Jupiter). Cele șapte planete tradiționale pe care astrologii le puteau vedea înainte de inventarea telescoapelor, așa că folosirea semnificațiilor doar a acestor planete era tot ce putea fi luat în considerare. Astrologii au descoperit chiar o modalitate de a urmări mișcarea soarelui prin semne, oferind astfel calendarul de 365 de zile - în același mod în care au urmărit fazele lunii pentru fiecare lună.

În esență, multe dintre sistemele utilizate pe Pământ se aliniază cu mișcarea planetară. Deoarece fiecare semn este guvernat de una dintre cele șapte planete tradiționale, tu întruchipezi calitățile planetei respective, iar ziua pe care aceasta stăpânește poate fi folosită în beneficiul tău. Dacă ești Berbec și ai iubit întotdeauna marțea sau un Săgetător care tinde să prospere joi, există un motiv astrologic. Iată ziua norocoasă a săptămânii, pe baza semnului zodiacal:

 

Leu: Ziua ta norocoasă este duminică

Ca semn al zodiacului condus de soare, duminica este ziua ta de a străluci. Aceasta este ziua perfectă pentru a vă acorda prioritate expresiei creative sau pentru a vă stabili noi obiective interesante pentru săptămâna viitoare. Dorința dvs. de recunoaștere a realizărilor pe care le-ați obținut săptămâna ce se încheie este probabil să vină în această zi și, din moment ce acesta este combustibilul care vă ține inspirat, această recunoaștere vă alimentează să continuați. În calitate de lider al zodiacului, entuziasmul tău pentru săptămâna următoare îi influențează pe ceilalți într-un mod pozitiv pentru a păși în zilele următoare cu optimism, lăsând în urmă stresul din ultima săptămână.

Rac: Ziua ta norocoasă este luni

Fiind condus de lună, îți place să dai prioritate emoțiilor tale, iar luni este cel mai optim moment pentru a face acest lucru. Pe măsură ce sfârșitul săptămânii se apropie, este posibil să aveți tendința de a vă simți scurs de activitățile care au avut loc și este esențial să acordați timp pentru întinerire pentru săptămâna următoare. Luni este ziua  perfectă pentru a petrece timpul acasă și pentru a pregăti mâncare și hrană pentru fiecare zi. Ca Rac, aveți tendința de a acorda prioritate celor din jur, astfel încât este important să vă pregătiți elementele esențiale la începutul săptămânii. Luni este cea mai bună zi pentru a vă recentra emoțional, astfel încât să puteți naviga săptămâna cu capul limpede și cu inima deschisă.

Berbec și Scorpion: Ziua ta norocoasă este marți

Ca semnele zodiacului conduse de Marte, marți este ziua perfectă pentru a începe noi proiecte și a lansa noi idei incitante. Ați avut câteva zile să vă odihniți în weekend și să reflectați luni înainte de a iniția ceva care va necesita multă energie. A avea ambiție este esențial, dar cum și când alegeți să folosiți pe deplin această energie este ceea ce contează. Orice veți începe în această zi va avea o șansă mai mare de a reuşi, ceea ce căutați cu adevărat (mai ales dacă sunteți un Scorpion). Dacă sunteți un Berbec, entuziasmul de a începe ceva nou poate fi mai mult din ceea ce căutați, dar în orice caz, aveți energia de foc Marte de partea voastră.

Gemeni și Fecioară: Ziua ta norocoasă este miercuri

Fiind semnele zodiacale încărcate mental, miercurea este ziua condusă de Mercur, planeta ideilor și a comunicării. Pentru dvs., această zi este optimă pentru programarea întâlnirilor, întocmirea listelor sau trimiterea de e-mailuri. Este o bătaie plină la mijlocul săptămânii, așa că aveți suficient timp pentru a vă face celelalte comisioane înainte și după această zi, ceea ce este o necesitate. Pentru Gemeni, ești întotdeauna plin de idei - această zi este perfectă pentru a lua un moment pentru a face o pauză și a pune stiloul pe hârtie. Dacă sunteți Fecioară, miercuri este perfectă pentru a vă verifica lista de sarcini și pentru a face ajustările necesare. Ca două semne care se pot simți deseori împrăștiate, miercuri se va simți probabil cea mai productivă zi a săptămânii pentru dvs.

Săgetător și Pești: ziua ta norocoasă este joi

Idealistă și optimistă, ziua în care ai tendința de a prospera cel mai mult este joi, deoarece este condusă de Jupiter, planeta care întruchipează perfect natura ta expansivă și spirituală. Joi este perfect pentru a lua un moment pentru a face un pas înapoi și a revedea imaginea de ansamblu, pentru a vă asigura că valorile dvs. se aliniază în continuare cu ceea ce ați început. Vedeți viața ca o călătorie fără sfârșit și, în această zi, puteți face o pauză și puteți aprecia cât de departe ați ajuns. Această zi este perfectă pentru a face o călătorie sau pentru a vă scufunda într-un nou studiu care vă atrage interesul. În această zi, veți putea să vă conectați cu ușurință la idealurile dvs. pentru lumea din jur.

Taur și Balanță: ziua voastră norocoasă este vinerea

Nimeni nu se entuziasmează vineri la fel ca tine, deoarece planeta ta conducătoare, Venus, guvernează peste această zi. Ca semne care acordă prioritate confortului, stabilității, veți descoperi că majoritatea evenimentelor sociale sau a eforturilor creative pe care le inițiați prosperă cu adevărat în această zi, tocmai la timp pentru a vă ajuta să creați câteva activități de îngrijire personală pentru weekend. Dacă ești Taur, vinerea este un moment excelent pentru a lucra la ceva creativ și productiv care să aducă stabilitate și securitate în viața ta. Ca Balanță, vinerea este optimă pentru întâlniri sociale distractive cu prietenii și puteți să vă asigurați că prietenii dvs. și interesul potențial al iubirii sunt de bună dispoziție pe măsură ce weekendul se apropie.

Capricorn și Vărsător: Ziua ta norocoasă este sâmbătă

Structura și disciplina sunt pe strada ta și fiind cele două semne guvernate de Saturn, planeta granițelor, sâmbăta este ziua în care poți face lucrurile cu adevărat. Dorința ta de a organiza obiective de lucru productive sau ieșiri în grup va prospera cu adevărat în această zi și îți va permite să pui ultimul punct pe orice în ultimul minut înainte de începerea săptămânii următoare. Ca semn cardinal și fix, dorința ta de a termina săptămâna în forţă este foarte importantă pentru tine și asigurarea că nu ai trecut cu vederea nicio oportunitate de muncă sau de afaceri este cheia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel