Hooroscop, marți, 18 decembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Horoscop. Racii au astăzi  sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Vestile care sosesc astazi pentru Lei au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situatie tensionat sau de a restabili ordinea in treburile tale.

Berbec – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi.

Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

Taur – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Te afli intr-un punct al calatoriei tale spre un anumit scop in care se anima din ce in ce mai tare spiritele, semn ca e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale.

Devine din ce in ce mai agitata situatia, detaliile vin din toate partile, e un adevarat bombardament de informatii si noutati care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale.

Imagineaza-ti o spirala larga pe care ai evoluat lent pana acum, dar te apropii din ce in ce mai mult de centrul spiralei si ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidanta e semnul ca nu mai e mult pana la rezultatele dorite!

Gemeni – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Visele pe care le construiesti acum ii vizeaza pe toti cei dragi, de aceea ar fi bine sa-i atragi si pe ei alaturi de tine, pentru a construi impreuna.

Tu poate doar propui ideea initiala, dupa care se vor alatura si ceilalti membri ai familiei cu alte si alte idei suplimentare, ca in final sa se nasca un plan bine conturat.

Ajuta-i sa-si puna toti mintea la contributia, sa-si exprime clar dorintele si scopurile, pentru ca veti naste, laolalta, un plan detaliat care va evolua foarte bine. Nu trebuie sa duci singur tot greul viitorului, ci sa-i stimulezi si pe ceilalti sa-si aduca in felul lor contributia pentru un succes comun de toata frumusetea.

Rac – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta.

Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Leu – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Vestile care sosesc astazi au rolul de a calma spiritele, de a echilibra o situatie tensionat sau de a restabili ordinea in treburile tale.

Te linistesti ca prin minune, iar aceasta tihna reinstalata are un efect benefic pentru continuarea unor proiecte.

Atat timp cat esti agitat si nervos, nu te poti concentra eficient la ce ai de facut, dar daca scapi de un stres, dintr-o data descoperi solutiile mult mai rapid decat inainte. Incearca sa nu iti pierzi calmul in niciun moment, pentru ca poti gandi logic doar cand e liniste.

Fecioară – Horoscop, 18 decembrie, 2018

Lasa orice activitate pentru altadata, pentru ca azi nu esti in cea mai buna forma fizica pentru a face fata cu brio provocarii.

Ai nevoie de liniste, de calm, de odihna cat mai multa! Daca vei renunta la munca, de orice natura ar fi ea, vei vedea ca mintea ta se limpezeste, ca inima se linisteste, si in final starea de bine se va reflecta in tot organismul.

Nici nu-ti vine a crede de cat de putin ai nevoie pentru o relaxare totala, si primul lucru care trebuie facut e sa lasi orice activitate solicitanta deoparte, ca si cum n-ai avea nimic de facut. Liniste, deci, plus un dram de comoditate si de dezinteres fata de tot ce te-ar putea scoate din aceasta pasa ten!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel