HALUCINANT. Explicații despre numerele ASCUNSE de pe căștile JANDARMILOR

StiriDiaspora Team / 21 aug 2018, 11:21 Salveaza PDF Comentarii

Carmen Dan cu șefii din Poliție au  fost la Comisiei de apărare din Camera Deputaților.

Halucinant. Maiorul Cazan a declarat în fața Comisiei de apărare din Camera Deputaților că jandarmii cu numărul de identificare de pe cască acoperit cu bandă adezivă l-au avut din cauza reorganizării instituției.

Jandarmii cu numarul de indentificare au fost foarte agresivi la protestul din 10 august, cu protestatarii pașnici. Uni protestatari au fost bătuți de jandarmi deși aveau mâinile ridicate.

Coordonatorul acțiunii jandarmilor din Piața Victoriei, Laurențiu Cazan, a explicat că jandarmii au avut indicativele ascunse:

"În ceea ce privește indicativele, nu aș spune ascunse de pe căștile jandarmilor, la nivelul instituției noastre au fost efective care au venit în sprijin, iar la nivelul Jandarmeriei au avut loc reorganizări. Situațiile sunt cunoscute și au fost discutate în ședințele de comandă, dar țin să vă asigur că acoperirea indicativelor nu este un impediment în identificarea jandarmilor care au acționat într-un anumit fel. Știu foarte bine unde au acționat, au avut șefi care i-au coordonat”, a declarat Laurențiu Cazan, în fața Comisiei de Apărare din Camera Deputaților."

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy