Grasu XXL a ajuns la Poliție după „Nostalgia”: „Du-te acasă!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Grasu XXL a ajuns la Poliție după „Nostalgia”: „Du-te acasă!”
Grasu XXL a ajuns la Poliție după „Nostalgia”: „Du-te acasă!”

Cântărețul de rap Dragoș Nichifor, cunoscut sub numele de scenă Grasu XXL, a ajuns în atenția polițiștilor bucureșteni de la Secția 17, după ce l-a lovit cu o sticlă de plastic cu apă pe un bărbat, la începutul unui concert.  

Momentul a fost filmat de fani și postat pe rețelele de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat după ce filmarea a devenit virală.

Incidentul s-a produs la evenimentul ”Nostalgia”, care a avut loc în Parcul Izvor din București, în perioada 24-26 iunie. Grasu XXL s-a enervat după ce bărbatul respectiv l-a criticat chiar la microfon că promovează jocurile de noroc, relatează Știrile PRO TV. ”Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu”, se aude în înregistrarea video.

Imediat, cei care asigură paza au intervenit în forță, însă Grasu XXL l-a lovit cu sticla de apă și l-a înjurat chiar în timp ce acesta era scos afară din sală. Iar cântărețul de rap nu s-a oprit aici. A continuat să-l înjure la microfon, chiar sub ochii miilor de fani prezenți.

”Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești”, a spus Grasu XXL, printre înjurături care nu pot fi redate aici.

 

„Să îți fie RUȘINE!”

 

După acest incident, pe pagina de Facebook a muzicianului au început să apară tot mai multe critici:

„Tânărul din video NU te-a jignit cu nimic, doar ți-a atras atenția că promovezi o activitate care ruinează vieți. După care ai instigat lumea la ura, ți-ai pus maimuțele să îl bată. Să îți fie RUȘINE! Degeaba ai o vârstă, ai un limbaj și un comportament execrabil.” - este unul dintre multele comentarii la adresa lui Grasu XXL.

 

Comunicatul poliției

 

”În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.” - se arată în anunțul polițiștilor bucureșteni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel