Glumele VIRALE după dezbaterile lui Iohannis și Dăncilă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Facebook kmkz.ro @Oscar Manto
Facebook kmkz.ro @Oscar Manto

Dezbaterile pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale au strânit multe reacții în mediul online. Politicieni, jurnaliști și caricaturiști au publicat diverse fotografii prin care candidații erau ironizați.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au dezbătut marți seară România, cu bune și rele, cu ce a făcut fiecare în ultimii ani, dar și care e lista de priorități pentru următorii cinci ani. Fiecare, însă, a avut publicul lui. Klaus Iohannis a dezbătut cu mai mulți politologi și jurnaliști, iar Viorica Dăncilă doar cu presa.

Candidații la președinție și-au aruncat săgeți de la distanță. Viorica Dăncilă l-a certat pe Klaus Iohannis că nu a făcut nimic concret în domeniul politicii externe în cei cinci ani de mandat. Iar șeful statului nu a pierdut ocazia să sublinieze că a ținut țara în Uniunea Europeană împotriva curentului din PSD.

Evenimentul a fost unul de interes și pentru internauți, care nu au ratat ocazia să-i ironizeze pe cei doi candidați la alegerile prezidențiale, scrie Digi24.

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel