Gina Pistol, mesaj în lacrimi despre fetița ei și a lui Smiley: „Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Gina Pistol, mesaj în lacrimi despre fetița ei și a lui Smiley: „Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic” / Foto: Instagram
Gina Pistol, mesaj în lacrimi despre fetița ei și a lui Smiley: „Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic” / Foto: Instagram

Mesaj în lacrimi din partea Ginei Pistol despre fetița sa și a lui Smiley, Josephine. Vedeta roagă toate publicațiile să blureze fața micuței, care a apărut din greșeală într-o poză pe Instagramul Vedetei: „Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic”

Gina Pistol a făcut public chipul micuței într-o fotografie postată din greșeală pe pagina sa de Instagram. Ulterior, vedeta a declarat că nu a avut intenția de a dezvălui imaginea cu fetița și că a regretat imediat momentul.

Îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că nu se simte pregătită să-și expună fiica în mediul online și ar dori să îi fie ascultată dorința și să îi fie respectată viața privată a fiicei sale.

 

„Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului”

 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie, anul trecut, având parte de atunci de cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Prezența micuței Josephine a apărut și pe rețelele de socializare, dar chipul său a fost ferit, cuplul fiind de părere că este mult prea mică pentru așa ceva.

„Îmi dă fiică-mea întruna șervețele pentru că de vreo 10 minute plâng încontinuu. Plâng pentru că am făcut o greșeală și o regret amarnic. Am să îi rog pe cei din presă să îi blureze chipul fetiței mele. Am postat acea poză din greșeală, preț de câteva minute a fost pe Instagram și apoi am șters-o, când am realizat că este postată și poza aceea. Rugămintea mea este să îi blurați chipul copilului pentru că încă nu consider că este gata să apăra pe platformele online și în publicații.”, a spus Gina Pistol, story, pe pagina sa de Instagram.

 

2. Gina Pisto... (gina-copil.png)

 

Care este motivul pentru care vedetele nu își expun fiica pe rețelele de socializare

 

Gina și Smiley au primit mai multe întrebări cu privire la motivul pentru care nu își expun fiica pe rețelele de socializare. Într-un mesaj postat pe contul ei de Instagram, prezentatoarea TV a explicat de ce au decis să fie discreți cu privire la fotografiile cu Josephine.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toată energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum.”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă: ‘Domne, de ce nu ne arătăm copilul?’. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni (zâmbește – n.r.).”, a declarat Smiley într-un interviu pentru ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel