Ghiță, mesaj controversat: Ne ploconim ca SLUGILE în fața Papei. Cine plătește paza și mașinile?

Narcis Popa |
Data publicării:

Luptătorul Daniel Ghiță a transmis un mesaj controversat. El spune că românii au ajuns "să se ploconească precum slugile" în fața Papei, țara noastră fiind formată din populație cu credință ortodoxă. 

"Toată ziua ne intoxicați cu venirea Papei in România. Îl înjurăm pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile în fața Papei, care e catolic! Cât costă toată vizita ? Nu puteam construi o clinică pe banii ăștia? Care este scopul vizitei?

Prima dată ați început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane «vrem spitale, nu catedrale». Acum nu mai vreți? E o campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie să avem așa catedrală? Unde sunt toți eroii neamului nostru? Trebuie să ne dispară și religia?

Cine plătește paza și mașinile? Din banii poporului? Știe cineva cât ne costă aceasta vizită a Papei în România?

Noi suntem creștini ortodocși și așa o sa rămânem! Papa în 2014: «Singurul lucru pe care îl dorește Biserica Catolică și ceea ce încerc și eu ca episcop al Romei este unitatea cu Bisericile Ortodoxe», a afirmat Suveranul Pontif într-un mesaj citit în prezenta Patriarhului Ecumenic de Constantinopol, Bartolomeu I, cel mai prestigios demnitar ortodox.

Fraților, nu vă uitați religia creștin ortodoxă! Este unica care ne-a ținut uniți (poporul român) și încă ne mai ține uniți. Luați exemplul Bulgariei, care nu permite ca preoții ortodocși să se roage cu Papa! Nu va lăsați manipulați de campania (electorală) agresivă care se face pe toate posturile TV.

Acum nici religia noastră nu e bună? Eu sunt român creștin ortodox și așa rămân până la moarte! Nihil Sine Deo," este mesajul lui Daniel Ghiță, potrivit GSP.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel