Gheorghe Dincă avea INTERDICȚIE să intre în Italia, în urma unor ACUZAȚII de AGRESIUNE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Dincă, suspectul de la Caracal în cazul de dispariție a tinerei Alexandra Măceșanu, figurează pe lista persoanelor care au interdicție de a intra în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica unei femei cu care era în concubinaj în această țară

Gheorghe Dincă este căsătorit și are patru copii. Vecinii bărbatului declaraseră că soția lui Gheorghe Dincă, Elena, a plecat în urmă cu mai mulți ani în Italia, împreună cu copiii. Se pare însă că pentru o perioadă și Gheorghe Dincă a fost în Italia împreună cu familia sa.

La un moment dat, în Italia, Gheorghe Dincă a avut o aventură cu o altă femeie plecată din zonă și Poliția italiană i-a dat interdicție lui Gheorghe să mai calce în Italia, după ce a fost acuzat că a vrut să o agreseze pe fiica femeii.

Bărbatul a revenit în țară, iar în urmă cu o lună s-a întors și soția sa, Elena. Vecinii spun că femeia a venit să locuiască cu el, dar după două săptămâni, suspectul crimei a bătut-o crunt, iar aceasta a mers să locuiască alături de un fiu al lor, în apropiere de Deveselu.

Citește și Crime Caracal. Gheorghe Dincă a fost stabilit în Italia. O anchetă mai amănunțită a dosarelor neelucidate de acolo poate le-ar fi salvat pe ROMÂNCE

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost prezentă, sâmbătă, la perchezițiile de sâmbătă din casa din Caracal a suspectului, unde se bănuiește că a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani care a cerut ajutor la 112 în timp ce era sechestrată. Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați, de altfel, de DIICOT, potrivit Mediafax.

Sâmbătă, la ieșirea din curte, Elena, soția lui Gheorghe Dincă, nu a făcut declarații. Cei 200 de oameni strânși în fața casei au huiduit-o, însă, și pe ea. Aceasta s-a urcat într-un taxi, fără a face declarații, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel