Crime Caracal. Gheorghe Dincă a fost stabilit în Italia. O anchetă mai amănunțită a dosarelor neelucidate de acolo poate le-ar fi salvat pe ROMÂNCE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 65 de ani suspectat că le-a ucis pe fetele dispărute la Caracal, a fost stabilit în Italia pentru o perioadă.

Potrivit presei naționale, este divorțat, soția și cei trei băieți locuiesc în Italia, iar fata lui stă în Timișoara. Ar fi plecat din Italia după ce a hotărât să se despartă de femeia cu care avea cei patru copii. Vecinii au declarat că atunci când a venit ultima oară în țară, soția lui Dincă ar fi fost bătută crunt de acesta.

Amintim că poliţiştii au descins în această dimineaţă la o locuinţă din municipiul Caracal, în dosarul deschis în urma dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşeanu. La adresa percheziţionată s-ar fi găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, despre care poliţiştii vor să afle dacă sunt umane şi dacă ar aparţine celor două fete dispărute. Dispariţia fetei a fost anunţată de părinţii acesteia miercuri-seara, 24 iulie. Adolescenta, care a plecat din Dobrosloveni cu o maşină de ocazie, nu a mai putut fi contactată pe telefonul mobil. O altă tânără, din judeţul Dolj, a dispărut tot din Caracal, în urmă cu mai multe săptămâni.

 

Dacă putea fi oprit încă din Italia?

 

Oamenii au lansat ipoteza potrivit căreia Gheorghe Dincă ar fi putut fi oprit încă de când locuia în Italia dacă s-ar investiga mai bine dosarele de crimă cu autori necunoscuți. Unii susțin faptul că poate Dincă ar fi ucis încă de atunci. 

Sute de dosare de crimă cu Autor Necunoscut (AN) au rămas nesoluţionate în Italia. Cifra crimelor neelucidate este mare. Lor li se adaugă cei dispăruţi fără urmă, în împrejurări suspecte. Dosarele sunt cauze aproape pierdute. 

Victimele dintr-un dosar cu autor necunoscut trăiesc adevărate drame, spun specialiştii, iar lipsa unui ajutor specializat poate duce, în unele cazuri, inclusiv la situaţii extreme, în care oamenii ajung „să-şi facă singuri dreptate" dacă nu primesc ajutor.

Amintim că două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni. Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie. Poliţiştii, susţin surse din anchetă, ar fi găsit rămăşiţe ale celor două adolescente, în casa lui Dincă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel