Gest șocant al unui român din Italia: A ÎNJUGHIAT mortal o femeie care i-a reproșat zgomotul din apartament

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost arestat în Italia, după ce a înjunghiat o femeie care i-a reproşat zgomotul făcut în apartament. Femeia a murit la spital. 

Un român în vârstă de 47 de ani riscă ani grei de închisoare, după ce a înjunghiat o femeie care i-a reproşat zgomotul făcut.

Potrivit La Sicilia Web, incidentul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Mario Rapisardi din Catania.

Victima, o femeie de 42 de ani, se afla în vizită la fratele său când din apartamentul vecin, în care locuia românul, au început să se audă zgomote puternice. Se pare că era un fel de petrecere. Cei doi au mers la uşa românului pentru a-i reproșa zgomotul făcut.

Românul s-a enervat și a pus mâna pe cuțit

 

Enervat că i s-a atras atenția, românul a luat un cuţit de bucătărie şi i-a atacat pe cei doi. Din păcate, una dintre lovituri a atins-o pe femeia de 42 de ani, care a suferit o rană adâncă şi a început să sângereze abundent.

Fratele femeii a luat-o la fugă pe scări și a sunat la poliție. 

Medicii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit victima într-o baltă de sânge. Fiind încă în viață, femeia a fost transportată de urgență la spital, unde a și murit. 

Oamenii legii au găsit la fața locului şi cuţitul folosit în atac. Arma fusese spălată de sânge imediat după înjunghierea femeii.

Românul a fost arestat și pus sub acuzare pentru comiterea infracţiunii de omor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel