GEST EXTREM din partea familiei Alexandrei. Cumpănaşu: "Răbdarea noastră a luat SFÂRŞIT! Îl vom RUPE!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Alexandru Cumpănaşu anunţă că merge mai departe cu demersurile pentur a afla ce s-a întâmplat cu nepoata sa, Alexandra Măceşanu. Acetsa a precizat că familia adolescentei nu crede în rezultatul INML şi vor rupe "în secunda doi" certificatul de deces dacă va ajunge la ei.

"Răbdarea noastră cam ia sfârșit. Înţeleg că autorităţile au nevoie de timp să îşi facă treaba, dar timpul ăsta începe să fie cam lung. Concret ne spun că fac anchetă. Noi îi lăsăm să lucreze.

Citeşte şi: De ce a plecat Nicolae Moga de la MAI. Viorica Dăncilă DEZVĂLUIE discuţia cu fostul ministru

Aş vrea ca niciun nesimţit să nu mai spună lucrurile astea pe surse aiurea. Am auzit tot felul de băălării. Nu există niciun certificat de deces emis de către INML de care familia să aibă cunoştinţă. Dacă mai sunt cetățeni care aruncă asta pe piață, îi dăm în judecată.

Este egal cu zero, o hărtie care nu valorează nimic, o hârtie care se bazează pe un dinte. Nu merge chestia asta.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, la aproape o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu: "Trebuie să identificăm unde s-a GREŞIT"

Indiferent dacă se va da certificat de deces sau nu, noi vom contesta expertiza. Sunt din ce în ce mai convins că lucrurile nu stau deloc aşa.

În acest Caracal sunt mulţi oameni care l-au cunoscut pe acest monstru, care au beneficiat de pe urma lui. Vă garantez că vom lupta până în pânzele albe pentru a afla adevărul.

Citeşte şi: HARTA CLANURILOR din România. Alexandru Cumpănaşu: "O altă formă de SCLAVAGISM şi REŢEUA DE LĂTRĂI"

O hârtie dată de o instituţie care a fost o grabă nebună de a ne confirma un deces nu ne impresionează. O vom rupe în secunda doi. (...) Îşi permit să ne dea o hârtie bazată pe nimic. Nu vom accepta lucrul ăsta", a declarat Alexandru Cumpănaşu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel