De ce a plecat Nicolae Moga de la MAI. Viorica Dăncilă DEZVĂLUIE discuţia cu fostul ministru

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

În contextul evenimentelor de la Caracal, Viorica Dăncilă a fost întrebată şi despre plecarea subită a fostului ministru al Afacerilor Interne, Nicolae Moga, la numai şase zile de la preluarea mandatului.

Dăncilă a dezvăluit cum a deurs discuţia cu Nicolae Moga, în ziua în care şi-a anunţat demisia.

"Am avut o discuţie cu domnul Moga în dimineaţa în care m-a anunţat că îşi dă demisia. De fapt, după şase zile. Mi-a spus că este o demisie de onoare, că au trecut şase zile şi ar fi vrut efectiv să facă mult mai multe. Am luat act de demisia domniei sale şi am numit interimar pe Mihai Fifor", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, la aproape o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu: "Trebuie să identificăm unde s-a GREŞIT"

Moderatorul emisiunii a atras atenţia că, deşi ministrul şi-a dat demisia de onoare după numai câteva zile de la preluarea mandatului, mulţi dintre cei care ar putea fi traşi la răspundere pentru modul în care s-a intervenit sunt încă în funcţii. 

Citeşte şi: HARTA CLANURILOR din România. Alexandru Cumpănaşu: "O altă formă de SCLAVAGISM şi REŢEUA DE LĂTRĂI"

"Trebuie să stabilim foarte bine vina fiecăruia. Şi poate, de multe ori, demisia nu este suficentă. Poate trebuiesc alte măsuri acolo unde greşelile sunt mult mai mari. (...) În mod normal, ar trebui să facă acest gest la orice inadvertenţă, orice lucru pe care l-au făcut şi acest lucru nu a condus la elucidarea acestei tragedii, nu a condus la probe suplimentare, nu a acondus la a afla mult mai multe lucruri sau poate au făcut chiar greşeli legate de acest tragic eveniment", a mai spus Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel