Viorica Dăncilă, la aproape o lună de la dispariţia Alexandrei Măceşanu: "Trebuie să identificăm unde s-a GREŞIT"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a vorbit despre cazul Caracal, la aproape o lună din momentul dispariţiei Alexandrei Măceşanu. Dăncilă este convinsă că s-a greşit, spunând că "două demisii nu rezolvă problema".

"Trebuie ca cei care au greşit să plătească, fără niciun fel de milă și fără niciun fel de excepții. Este o tragedie care a zguduit România, care a rezonat în sufletul fiecărei mame și care, cred eu, trebuie tratată cu foarte mare atenție.

Este clar că au fost erori, este clar că s-a greşit. Trebuie să identificăm unde s-a greșit și acolo cei care s-au făcut vinovați să-și primească pedeapsa respectivă.

Citeşte şi: HARTA CLANURILOR din România. Alexandru Cumpănaşu: "O altă formă de SCLAVAGISM şi REŢEUA DE LĂTRĂI"

Două demisii nu rezolvă această problemă.

Am spus că vin cu OUG care să reglementeze anumite lucruri care au condus la o întârziere sau funcționare nu tocmai bună a unor intervenții. Mă refer a 112, în cadrul unui grup de lucru avem 14 măsuri, oug pregătite, măsuri din partea ministerului de Interne și a ministerului Justiției. Le vom adopta în ședință de Guvern, urmând ca Parlamentul să ia act.

Am spus că nu mai intervin în justiție și nu mai vreau să dau prin OUG decizii care țin de justiție, dar cred că e reparație morală să avem închisoare pe viață pentru crime și pedepse aspre pentru violatori. Am spus că voi face și voi face", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel