Germania. Un român beat şi pe jumătate gol călătorea ilegal pe suportul pentru biciclete

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
roman_beat_calator_autobuz
roman_beat_calator_autobuz

Un bărbat pe jumătate gol a fost arestat de polițişti. Acesta stătea pe suportul pentru biciclete dn spatele unui autocar, care se deplasa din Berlin pe autostradă. 

 

Angajații unei companii de remorcare au observat pasagerul ilegal atunci au văzut autobuzul care a trecut prin apropierea aeroportului Berlin Tegel.  Autocarul plecase de la Berlin și se îndreptă spre Hamburg, o călătorie de aproape 300 de kilometri. Prin urmare au alertat poliţiştii.

Când au ajuns la faţa locului, poliția a observat că bărbatul era complet beat. Era atât de beat, încât nici măcar nu a putut să facă testul de alcoolemie. Bărbatul nu avea asupra lui niciun act de identitate. La secția de poliție, poliția a descoperit că acesta este de origine română, scrie 7sur7.be.

Nu se știe cât timp a fost bărbatul pe suportul pentru biciclete când a fost tras. Cu toate acestea, martorii au spus că românul aproape că a căzut de pe „scaunul” său în mai multe rânduri. Șoferii din spatele autobuzului au frânat brusc de frica de a nu trece peste el. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel