Germania. Un român a murit sub privirile îngrozite a 100 de oameni. Ionuț ar fi vrut să facă o glumă unui prieten

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Ionuț, românul de 38 de ani mort în Germania după ce încercat să facă o glumă
Ionuț, românul de 38 de ani mort în Germania după ce încercat să facă o glumă

Tragedie într-o familie de români din Germania, după ce un bărbat în vârstă de 38 de ani a căzut de la etajul 5 al unui bloc în timp ce încerca să facă o glumă. 

Un român în vârstă de 38 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt. Potrivit publicației germane Bild, incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei 8 seara. Potrivit martorilor, românul a ieșit pe geamul unui apartament de la etajul 5 și s-a agățat de fațada clădiri.

La un moment dat nu a mai reușit să se țină, a alunecat și a căzut. Aproximativ 100 de trecători au fost martori la tragedie. Poliția a fost chemată de cei care se aflau în zonă la momentul respectiv, însă oamenii legii au ajuns după ce românul deja căzuse. Din păcate, bărbatul a murit pe loc din cauza rănilor grave suferite.

"Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm și alte ipoteze", a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Halle, pentru publicația citată. 

Românul ar fi încercat să facă o glumă

 

Până în acest moment, nu se știe exact motivul pentru care bărbatul a ieșit pe fereastră sau ce încerca să facă, iar anchetatorii încă nu au exclus posibilitatea unei sinucideri.

Cu toate acestea, pe grupul de Facebook Români în Weißenfels, un bărbat a scris că victima nu s-a aruncat, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră.

Potrivit acestuia, situația a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, înregistrările fiind preluate de criminaliști.

"Nu s-a aruncat, a vrut să facă o glumă și a căzut. A vrut să intre în camera colegului lui să îl sperie, a alunecat și a căzut. Au fost camere care au filmat acolo, cei de la criminalistică le-au luat și ni le-au arătat. Am văzut tot ce s-a întâmplat," a explicat apropiatul românului.

Ionuț era din Onești, era căsătorit și avea două fetițe mici. El muncea în Germania de mai mulți ani.

 

------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel