Germania. Un curier a condus 40 de ani fără permis. Polițiștilor nu le-a venit să creadă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politist_rutier_germania
politist_rutier_germania

Un șofer din Germania a condus 40 de ani fără a avea un permis valabil. În acest timp, bărbatul în vârstă de 67 de ani a făcut livrări cu mașina. Șoferul care conducea ilegal a fost prins de poliție în apropierea orașului Triere din Germania, scrie digi24.ro.

 

 

Șoferul care conducea ilegal a fost prins de poliție în apropierea orașului Triere din Germania. În momentul în care i-au fost cerute actele, acesta a încercat să evite prezentarea lor și a arătat, în schimb, o copie a unui document falsificat în care se preciza că permisul său a fost prezentat la o altă secție de poliție.

În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că a condus fără permis valabil de 40 de ani, timp în care a fost curier. Poliția a declarat că acesta se confruntă cu multiple acuzații. De-a lungul timpului, au fost raportate mai multe cazuri similare în Germania. În iulie 2020, o femeie de 69 de ani ar fi condus fără permis 39 de ani. Aceasta a fost descoperită după ce a lovit un alt autovehicul aflat într-o parcare și a fugit de la locul accidentului.

 În Germania, conducerea unui autovehicul fără permis reprezintă o infracțiune care se pedepsește cu amenzi mari sau chiar cu închisoarea. Totodată, falsificarea unui document oficial este o infracțiune pedepsită cu amendă sau până la cinci ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel