Germania. Un bărbat și-a omorât soția și copiii, apoi s-a sinucis din cauza unui certificat de vaccinare fals

Mihaela Horchidan |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat din Branderburg, Germania, și-a împușcat soția și pe cei 3 copii, iar în final s-a sinucis, după ce angajatorul a aflat că a falsificat certificatul de vaccinare COVID-19 al soției sale. 

 

Bărbatul din Branderburg, Germania, s-a sinucis după ce și-a împușcat soția și pe cei 3 copii. El a lăsat o scrisoare de adio, în care precizează că a recurs la acest gest după ce angajatorul a aflat că a falsificat certificatul de vaccinare COVID-19 al soției sale. 

Astfel, autoritățile au găsit sâmbătă cinci cadavre într-o casă din Senzig, Brandenburg, la sud de Berlin. Este vorba despre o familie întreagă, tată, mamă și cele trei fiice.

Luni s-a aflat că tatăl și-a împușcat familia, apoi s-a sinucis, scrie BILD, preluată de Mediafax.

 

Un vecin i-a găsit pe cei cinci, morți în casă

 

Detaliile crimelor urmate de sinucidere s-au aflat din scrisoarea de adio, găsită în casa în care au fost găsite și cadavrele membrilor familiei. În scrisoarea scrisă de mână, părintele Devid R., în vârstă de 40 de ani, descrie motivul șocant al faptei sale.

După cum a confirmat pentru BILD procurorul-șef Gernot Bantleon, bărbatul ar fi falsificat certificatul de vaccinare pentru soția sa. În cele din urmă, angajatorul aflase despre acest fapt, iar întrucât bărbatul se temea de închisoare și de faptul că autoritățile i-ar putea lua copiii, a ales să își omoare întreaga familie, iar în final să se sinucidă.

Investigațiile inițiale după crimă au arătat că tatăl și-a ucis mai întâi soția, în vârstă de 40 de ani, apoi și pe cei trei copii de 10, 8 și 4 ani, iar în final s-a sinucis.

Un vecin a fost cel care i-a găsit pe cei cinci fără viață și a alertat imediat poliția. Spre deosebire de informațiile inițiale, care indicau răni de înjunghiere și răni împușcate, acum este clar: toți au fost împușcați, potrivit procurorului, scrie Mediafax.

 

Un bărbat și-a înjunghiat soția și a lăsat-o pe autostradă să o calce mașinile

 

Un caz la fel de macabru a avut loc cu câteva săptămâni în urmă tot în Germania, unde cadavrul unei femei, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit pe A7. Inițial s-a suspectat că a fost vorba de un accident rutier, însă anchetatorii au descoperit că femeia fusese înjunghiată de mai multe ori în gât.

După ce au fost anunțați despre faptul că o femeie moartă se află pe A7 lângă Schuby, anchetatorii au găsit cuțitul crimei. Un bărbat de 33 de ani este cercetat acum pentru omor din culpă.

O purtătoare de cuvânt a parchetului nu a oferit alte detalii despre cuțitul găsit. Polițiștii îl cercetează acum pe soțul femeii de 31 de ani care a fost ucisă. Ea a fost găsită pe autostrada de lângă Schleswig/Schuby (districtul Schleswig-Flensburg). Corpul avea mai multe răni de cuțit la gât.

Suspectul este acuzat că ar fi oprit pe banda de urgență și apoi și-a înjunghiat de mai multe ori soția în vârstă de 31 de ani și a aruncat-o afară din mașină pentru a fi lovită de alte autoturisme. Motivul este complet neclar. Suspectul a fost internat la o clinică de psihiatrie la solicitarea procurorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel