Germania. Sute de accidente pe şosele, din cauza condiţiilor de iarnă

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Şoselele acoperite de polei din anumite regiuni ale Germaniei au dus la producerea a sute de accidente rutiere, soldate cu cel puţin două decese.

 

Potrivit unui anunţ făcut vineri de poliţia germană, mai multe persoane au fost rănite, informează Agerpres, citând dpa. Cu toate acestea, majoritatea accidentelor s-au soldat fără victime, astfel că oamenii au scăpat cu o sperietură şi cu grija de a-şi repara mașinile avariate.

Au existat însă și accidente care s-au soldat cu victime. Astfel, un şofer în vârstă de 19 ani a murit  în urma coliziunii dintre două autovehicule în landul Mecklenburg (nord-est).

În urma impactului, și șoferul celuilalt automobil implicat în accident a fost grav rănit. Cauza producerii acestui accident nu a fost încă stabilită, conform poliţiei.

 

Adolescentă de 15 ani, moartă într-un impact violent



Într-un alt accident grav, produs joi după-amiaza în landul Saxonia Inferioară, a decedat o adolescentă în vârstă de 15 ani.

Tatăl acesteia, se afla la volanul automobilului. Bărbatul a pierdut controlul mașinii în care se aflau cinci persoane din cauza poleiului.

Astfel, în urma impactului. șoferul şi alţi trei copii, în vârstă de 4, 8 şi 15 ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital. Aceștia prezentau traumatisme grave.

Cel puţin 190 de accidente rutiere au fost raportate joi, 23 decembrie, în regiunea Schlewsig Holstein, la graniţa cu Danemarca, din cauza depunerilor de zăpadă.

 

Zăpada a afectat și călătoriile cu trenul


Vremea rece şi zăpada au afectat şi călătoriile cu trenul prin regiunea Schleswig-Holstein, unele garnituri suferind întârzieri.

De asemenea, și în zona de sud, în Bavaria, s-au produs numeroase accidente, provocate de depunerile de polei de pe șosele.

Pe Autostrada 6, în apropiere de Amberg, s-au produs nouă accidente în care au fost implicate 20 de autovehicule pe o secţiune de drum de doar 1 kilometru lungime.

În urma acestora, șase persoane au fost transportate la spital cu răni uşoare. Totodată, autostrada șase a fost temporar închisă.

De asemenea, alte 45 de accidente rutiere au fost înregistrate în Bavaria Inferioară. O persoană a suferit răni moderate, conform poliţiei. Trei drumuri au fost complet închise, totul din cauza depunerii de gheaţă pe carosabil, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel