Germania. Șofer român, implicat într-un accident grav: Tânăr de 19 ani, care conducea un microbuz, la un pas de moarte

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un șofer de furgonetă, în vârstă de 19 ani, a suferit răni care i-au pus viața în pericol într-un accident pe autostradă în Saarland. Conducătorul auto este în pericol de moarte după ce s-a izbit sub un camion pe A6, în Germania.

Accidentul a avut loc marți, în jurul orei 19.00, pe A6, în direcția Mannheim. Acolo, un Ford Transit alb a traversat banda din dreapta cu viteză excesivă cu aproximativ un kilometru și jumătate înainte de intersecția din Neunkirchen. Se apropia din ce în ce mai mult de un camion înmatriculat în România.

Când șoferul dubiței Transit a observat în cele din urmă camionul, era deja prea târziu: aproape fără să frâneze, s-a izbit de partea din spate a platformei de ridicare a camionului și a alunecat sub acesta.

Germania. Șofer român, implicat într-un accident foarte grav: Tânăr de 19 ani, care conducea un microbuz, în pericol de moarte

 

Transit-ul a fost aruncat apoi pe banda de depășire, rămânând blocat în parapetul de protecție. Primii care au intervenit l-au scos pe șofer din epavă prin geamul din partea pasagerului, apoi serviciile de urgență au preluat controlul. A fost dus la spital - pericol pentru viață! Șoferul camionului a rămas nevătămat.

Un expert trebuie să clarifice exact cum s-a produs accidentul. De asemenea, a fost confiscat și tahograful camionului românesc. Autostrada a fost închisă pe durata accidentului.

Vezi mai departe

 

Șofer român de TIR, prins în flagrant la furat de motorină în Spania. "Luați seama bine lângă cine parcați"

 

Un bărbat a fost prins chiar în timp ce fura motorină dintr-un camion oprit într-o parcare din Spania. Hoțul conducea un camion înmatriculat în România.  

Imaginea zilei vine din Spania, acolo unde un hoț român de motorină a fost prins chiar în timp ce dădea lovitura. Acesta se pare că conducea un camion cu numere de București.

Potrivit unei postări pe pagina "Șoferii au umor", totul s-a întâmplat într-o parcare de pe Autostrada A3 Madrid-Albacete. În imaginile publicate, poate fi observat un agent al Gărzii Civile ajuns la fața locului și care l-a surprins pe hoț chiar în timp ce dădea lovitura.

Se pare hoțul conducea un TIR înmatriculat în București. 

Comentariile nu au întârziat să apară, șoferii români fiind pur și simplu exasperați de hoții de motorină care acționează în parcările din Europa, o mare parte dintre ei chiar conaționali.

Citește continuarea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel