Germania. Șofer român de TIR, pagube enorme, după ce-a intrat într-o benzinărie

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Germania. Un șofer român de TIR a provocat o pagubă uriașă într-o benzinărie
Germania. Un șofer român de TIR a provocat o pagubă uriașă într-o benzinărie

Un şofer român de camion a provocat o pagubă de 85.000 de euro, după ce a vrut să alimenteze într-o benzinărie Germania. Evenimentul s-a produs, săptămâna trecută, pe 8 februarie 2022, într-o benzinărie Metro din oraşul Kassel, landul Hessen.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei, Ulrike Schaake, şoferul român de TIR a intrat în benzinăria de pe strada Werner-Heisenberg, în zona industrială Waldau din Kassel, în jurul orei 18:15.

Românul nu a observat la timp semnul care arăta o restricţie de înălţime în benzinărie, astfel că a intrat cu TIR-ul în acoperişul staţiei şi a provocat daune importante. Astfel, remorca a rămas agăţată sub acoperişul benzinăriei şi s-a blocat, scrie publicaţia germană hna.de

Conform precizărilor aceluiași purtător de cuvânt al poliției, deocamdată nu s-a putut stabili dacă șoferul român nu a observat semnele de avertizare ce arătau înălțimea maximă permisă de 3,50 metri sau a apreciat greșit înălțimea propriului vehicul.

În total, paguba provocată de şoferul român de TIR a fost estimată la aproximativ 85.000 de euro. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănit în urma incidentului.

Alimentarea cu combustibil a benzinăriei nu a fost deteriorată sau afectată de accident. Ca măsură de precauție, însă, pompele de benzină au trebuit să fie oprite de o firmă specializată, în timpul procesului de recuperare a camionului. 

Un alt caz neobișnuit a fost raportat de polițiști în zona comunității Geisenfeld

 

Germania. Un român, pasager clandestin într-un camion frigorific. Bărbatul a golit două strice de lichior, ca să se încălzească

 

Șoferul unui camion cu semiremorcă a fost avut parte, luni dimineață, în jurul orei 2.50, de o surpriză de proporții atunci când a deschis remorca de camion în zona comercială Geisenfeld-Ilmendorf. Șoferul a dat peste un pasager clandestin, care dormea liniștit.

Românul, de 34 de ani, fără adăpost, urcase, în remorca camionului, din Munchen. În timpul călătoriei, bărbatul și-a permis să consume două sticle de lichior.

Potrivit polițiștilor, „pasagerul” avea la el două sticle cu lichior, care au fost golite în timpul călătoriei. Bărbatul român dormea atât de adânc încât, doar oamenii legii, ajunși la fața locului, l-au putut trezi. Întrucât camionul era un frigorific, la fața locului au ajuns și medicii de la serviciul de ambulanță, scrie pfaffenhofen-today.de.

Potrivit postului de poliție Geisenfeld, „pasagerul clandestin” este un român de 34 de ani. „Probabil că bărbatul a urcat neobservat, în camion, încă în zona de încărcare din München”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Românul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Întrucât bărbatul fără adăpost, care se afla sub influența alcoolului cu aproape 1,5 la mie, nu avea unde să stea, acesta a fost dus să doarmă la secția de poliție din Geisenfeld.

Când și-a revenit din beție, românul nu a putut să explice agenților de poliție cum a ajuns în zona de încărcare a semiremorcii și în cele din urmă la Geisenfeld.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel