Germania. Șofer român ARESTAT, după ce a oprit TIR-ul pe mijlocul autostrăzii și a coborât în patru labe pe șosea

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un șofer român a fost reținut de poliție în Germania, după ce a oprit TIR-ul pe mijlocul autostrăzii și a coborât în patru labe pe șosea. 

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seară, în jurul orei 20.40, pe Autostrada A3, în apropiere de Koln. Mai mulți șoferi au sunat la poliție și au reclamat că un camion circulă în zig-zag. Pentru că niciunul dintre şoferi nu a avut curaj să depășească TIR-ul, în spatele lui s-a format o coloană uriașă de maşini. 

Românul a oprit TIR-ul pe mijlocul autostrăzii

 

După ce a condus şerpuit câţiva kilometri, şoferul român de TIR a decis să oprească fix pe mijlocul autostrăzii şi fără lumini de semnalizare.

În momentul în care un echipaj a ajuns la fața locului, polițiștii au avut parte de o surpriză de proporții: șoferul român se târa în patru labe pe șosea, încercând să ajungă pe locul din dreapta, cel al pasagerului.

Mai mult, în momentul în care a încercat să se urce în camion, a alunecat și a căzut, rănindu-se serios la față. Toată scena s-a petrecut sub ochii polițiștilor, care au chemat și o ambulanță pentru a-i acorda bărbatului îngrijiri medicale. 

Alcoolemie uriașă

 

În ciuda faptul că purta mască de protecție, poliţiştii au simțit un puternic miros de alcool. Testul rapid efectuat a arătat o valoare uriașă, peste 2 la mie. Oamenii legii i-au reținut permisul de conducere, iar camionul a fost confiscat, având defecțiuni la sistemul de frânare și la motor. 

Șoferul român de TIR în vârstă de 54 de ani a fost arestat, potrivit unui comunicat al poliției din Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel