Germania. Scandal monstru între doi adolescenți români: Vecinii au chemat Poliția, după ce unul scos un ciocan și l-a amenințat pe celălalt

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Sâmbătă seara, în centrul orașului Leutkirch, o ceartă a degenerat, un tânăr de 19 ani amenințând un tânăr de 15 ani cu un ciocan. Din această cauză a fost nevoie să fie chemată poliția, potrivit raportului de poliție. Cearta a fost declanșată, probabil, de o problemă de zgomot.

Deoarece era prea mult zgomot pentru unii locuitori de pe strada Marktstraße, sâmbătă seara, în jurul orei 21.15, aceștia au cerut persoanelor gălăgioase să lase tonul vocii mai jos.

Germania. Scandal monstru între doi adolescenți români

 

În replică, potrivit persoanelor implicate, au fost jignite de persoanele respective, după care au ieșit din clădire în stradă pentru a purta o discuție.

În cursul discuției verbale care a urmat, un rezident de 19 ani ar fi amenințat apoi un tânăr de 15 ani cu un ciocan, iar un rezident de 32 de ani ar fi amenințat că îl va bate pe tânărul de 19. Pentru a preveni escaladarea situației, poliția a trimis la fața locului mai multe mașini de patrulare. Aici s-au întâlnit cu persoane care se aflau considerabil sub influența alcoolului.

Patrulele au readus atmosfera încinsă la normal. Cu toate acestea, a fost dificil să se clarifice situația la fața locului, deoarece persoanele implicate vorbeau doar limba română și nu puteau comunica nici în germană, nici în engleză. Se pare că nimeni nu a fost rănit în timpul confruntării.

Germania. Doi români, grav răniți după o încăierare: Au ajuns de urgență la spital

 

Ați doi români, toto din Germania, au fost răniți într-o încăierare în mulțime în Webergasse.

Sâmbătă dimineața, puțin după ora 2:30, un român de 32 de ani și un român de 36 de ani, aflat în stare gravă de ebrietate, au fost răniți într-o încăierare la barul White Horse din Webergasse.

Un presupus autor a fost arestat, potrivit poliției. Ancheta de până acum a poliției a arătat că în bar a izbucnit o bătaie în urma unei discuții verbale. Mai multe persoane au bătut victimele cu pumnii și picioarele.

Cele două victime au trebuit să fie transportate cu ambulanța la Urgențe.

În timpul căutării ulterioare a autorilor, un bărbat român în vârstă de 28 de ani, suspectat de implicare în atac, a fost căutat în apropierea locului faptei și arestat. Căutarea celorlalți făptași nu a avut succes până în prezent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel