Germania. Românce, jefuite în plină stradă. Trei poliţişti falşi le-au spus că ar avea haşiş în portofele

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
politist_german_retea_destructurata
politist_german_retea_destructurata

Două românce, una de 52 de ani şi alta de 40 de ani au fost oprite, la sfârşitul săptămânii trecute, pe o strada din Rhein-Erft-Kreis, de trei persoane, care s-au prezentat a fi ofiţeri de poliţie.

 

 

De altfel, femeile au fost urmărite ceva timp de automobilul de culoare neagră, din care au bărbaţii. Cei trei bărbaţi, care s-au prezentat a fi poliţişti, le-au spus femeilor că vor să le verifice portofelele, deoarece sunt bănuite că ar avea haşiş.

Românca de 52 de ani i-a înmânat, de bună voie, portofelul, din care unul dintre „polițiștii falşi” a sustras banii. Abia după ce bărbaţii au urcat în maşină şi au plecat, românca a văzut că lipsesc banii. A mers la prima secţie de poliţie şi a depus o plângere. 

Din păcate, problema nu este una nouă. Pe autostrăzi sau în zonele urbane, unii se prefac că ar fi poliţişti, iar victimele, în special cetăţeni străini, rămân fără bani, transmite presseportal.de.

Poliția germană îi sfătuieşte pe cetăţenii străini să apeleze la  numărul de urgență al poliției 110, atunci când se confruntă cu astfel de situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel