Germania. Român de 49 de ani, ucis într-o ambuscadă în casă, altul, în stare gravă: Criminalii, căutați cu elicopterul: „Au acționat țintit!“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Crimă misterioasă într-un imobil din Bünde, Germania. Un român de 49 de ani a murit, sâmbătă seara, într-un atac asupra unei locuințe rezidențiale. Un alt conațional este și el în stare gravă. Mai mulți oameni au fost răniți. Potrivit procurorului și poliției, motivul crimei este încă neclar.

Crimă misterioasă într-o clădire rezidențială din Bünde. Ofițerii departamentului de medicină legală au examinat locul crimei, iar un elicopter a survolat orașul timp de mai multe ore în noaptea de duminică spre luni. Polițiștii au izolat o casă de la periferia orașului.

Mai multe persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o casă de locuit din cartierul Hüffen. Înăuntru, aceștia s-au năpustit imediat cu brutalitate asupra a trei rezidenți. Un român  49 de ani) a murit sub lovituri și șuturi, iar un compatriot a ajuns grav rănit la spital. Autorii necunoscuți au fugit. Contextul crimei este încă neclar.

Cu toate acestea, succesiunea evenimentelor sugerează că a fost un act țintit. Poliția și procuratura speră că colegii de apartament ai victimei vor putea oferi informații despre trecutul acesteia.

Locuitorii povestesc că locuința dărăpănată a fost vândută unei companii după moartea ultimului ocupant. De atunci,  acolo ar fi fost cazați lucrători temporari, majoritatea din România. Poliția caută martori: Tel. 0521 5450.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel