Germania pune provincia belgiană Anvers pe lista zonelor de RISC

Andreea Cosma |
Data publicării:
belgia_anvers
belgia_anvers

Germania a clasat miercuri provincia belgiană Anvers, afectată în special de COVID -19, ca zonă de risc, implicând o carantină obligatorie pentru toţi călătorii care vin din această provincie, cu excepţia cazului în care prezintă un test negativ, relatează AFP.

În Belgia, ''numărul de cazuri noi şi decese a crescut din nou de la sfârşitul lunii iulie, în special în provincia Anvers, unde numărul de noi infecţii depăşeşte în prezent 50 de cazuri la 100.000 de locuitori într-un interval de şapte zile, motiv pentru care Institutul Sanitar Robert Koch a declarat această zonă de risc'', explică Ministerul Sănătăţii pe site-ul său.

''Aceasta are ca rezultat o carantină obligatorie în Germania, care poate fi evitată printr-un test negativ pentru COVID-19'', a adăugat sursa citată.

Belgia se confruntă de câteva săptămâni cu o creştere a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, obligând autorităţile să întărească măsurile de combatere a epidemiei, în special în provincia Anvers (nord), unde au fost impuse restricţii de circulaţie la sfârşitul lunii iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel