Germania. Polițiștii vor să aresteze vânzătorii românii de cratițe, care bat la ușile oamenilor, pentru că solicită prețuri prea mari

Narcis Popa |
Data publicării:

Polițiștii germani sunt pe urma vânzătorilor români de oale care bat la ușile oamenilor, relatează presa germană. 

Oamenii legii au ajuns la concluzia că produsele care li se vând oamenilor sunt de foartă proastă calitate, raportat la prețul care este cerut. 

Poliția din Bad Reichenhall a identificat vineri seară doi români care aveau un portbagaj plin cu diverse cuțite și oale de proastă calitate. 

Ofițerii au verificat mașina marca Audi, de culoare argintie, cu plăcuțe de înmatriculare poloneze. În portbagaj au fost găsite numeroase seturi de cuțite și cratițe. Indivizii, doi cetățeni români, au fost identificați de mai multe ori în trecut cu astfel de articole, au scris polițiștii în raport. În mare parte, este vorba de bunuri de calitate scăzută, care sunt oferite cumpărătorilor potențiali la prețuri prea mari.

Prin urmare, poliția din Bad Reichenhall cere oamenilor cărora li s-au oferit astfel de bunuri în ultimele zile să  sune la   numărul 08651 / 970-0. Cei doi români au putut inițial să-și continue călătoria. Cu toate acestea, numai după ce ustensilele de bucătărie au fost securizate, relatează pnp.de

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel