Germania: Poliţia a lansat o anchetă pentru omucidere după un incident armat lângă Hamburg

Alexandru Ichim |
Data publicării:
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Polițiștii din Germania au lansat o anchetă după un incident armat ce a avut loc lângă Hamburg. 

Poliţia şi Parchetul din Germania au lansat o anchetă pentru omucidere după găsirea corpurilor fără viaţă ale unui bărbat şi doi copii, cu vârste de 11 şi 13 ani, într-un bloc de apartamente de lângă oraşul Hamburg (nordul ţării), informează dpa, scrie Agerpres. 

Potrivit poliţiei, corpurile celor trei victime prezentau răni provocate de gloanţe. O femeie care fusese grav rănită de gloanţe a fost de asemenea găsită de poliţişti.

Anchetatorii au afirmat că evaluarea iniţială indică faptul că toate cele patru persoane aparţin aceleiaşi familii.

Ce a descoperit poliția



Duminică seară, poliţia a fost chemată la un apartament din localitatea Glinde, unde a găsit corpurile fără viaţă a doi copii şi un bărbat de 44 de ani care a murit ulterior, după ce manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile.

O femeie în vârstă de 38 de ani, cu răni grave, a fost spitalizată. Ea se află în comă indusă, potrivit unui purtător de cuvânt al Parchetului din Lubeck. Femeia ar fi întrebat care este soarta copiilor săi.

Rămâne deocamdată neclar cine este autorul atacului, mai multe informaţii urmând a fi furnizate după raportul medicilor legişti. Primele date indică un incident legat de familie. 

Până la 31 martie 2022, angajatorii pot plăti angajaților un bonus Corona neimpozabil

 

Angajații din administrația publică a landurilor (cu excepția landului Hessa) primesc până cel târziu în luna martie un bonus Corona de 1.300 de euro, scutit de taxe și contribuții.

Stagiarii și studenții angajați primesc un bonus Corona de 650 de euro, în condițiile în care peste un milion de lucrători sunt afectați de pandemie, potrivit unui raport al Deutsche Presse-Agentur (dpa), inclusiv "în administrație, spitale universitare, școli, grădinițe, poliție și pompieri, servicii de întreținere a drumurilor, silvicultură sau chiar companii de gestionare a deșeurilor". 

Hesse plătește un bonus Corona de 1.000 de euro angajaților săi de stat, după negocieri separate între sindicate și patronate, informează portalul oeffentlicher-dienst-news.de, scrie Merkur.de.

CITEȘTE AICI MAI MULTE: Germania. "Bonus Corona" pentru angajați: 1.300 de euro, neimpozabili, până în martie 2022. Cine va primi banii?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel