Pasager, găsit mort la bordul unui avion care a aterizat în Germania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pasager, găsit mort la bordul unui avion care a aterizat în Germania
Pasager, găsit mort la bordul unui avion care a aterizat în Germania

Un avion care a aterizat, luni, la Hamburg, a avut la bord un pasager mort. Potrivit autorităților, bărbatul de 51 de ani era infectat cu coronavirus și s-a urcat în aeronavă pe picioarele sale.

Când zborul PC1043 a aterizat la Hamburg, angajații aeroportului au avut un real șoc. Un bărbat mort se afla în unul din scaunele aeronavei A320. Un incident care nu mai privește doar poliția, ci și departamentul de sănătate, pentru că bărbatul decedat era infectat cu Covid-19. 

Avionul decolase de pe aeroportul din Istanbul cu trei ore mai devreme.

Suspiciunea că omul fusese deja adus mort în avion a fost astăzi invalidată, conform publicației Hamburger Abendblatt. Un expert crede că este de neconceput ca o persoană decedată să fi fost adusă prin controalele aeroportului neobservată.

Ipoteza pe care anchetatorii merg este că bărbatul de 51 de ani a murit brusc în timpul zborului. Potrivit presei din Germania, bărbatul avea câteva boli grave.

 

Medicii legiști au stabilit că bărbatul era infectat cu noul coronavirus

 

Medicii legiști au reușit să detecteze coronavirusul în timpul unei examinări a cadavrului, iar acum cazul aparține domeniului de responsabilitate a secției de sănătate. Pentru că reglementările de siguranță pentru traficul aerian ar fi trebuit să împiedice o persoană infectată cu coronavirus să se urce într-un avion.

Ceilalți pasageri ai aeronavei au fost informați, conform procedurii. Dacă la bord se află o persoană infectată cu noul coronavirus, autoritățile și companiile aeriene trebuie să urmeze protocolul Institutului Robert Koch și să inițieze urmărirea contactelor pentru toate persoanele care se aflau în avion în apropierea persoanei în cauză.

Nu se știe cu exactitate care a fost cauza exactă a morții bărbatului din zborul Istanbul - Hamburg.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel