Germania. HAOS pe șosea creat de un cuplu de români: Drogați, cei doi au doborât un copac

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Poliția din Wrestedt investighează un cuplu de tineri români care au făcut prăpăd pe o șosea, după ce unul dintre ei a condus sub influența substanțelor stupefiante.

Poliția îi investighează pe cei doi ocupanți au unui autoturism Audi, doi tineri români de 20, respectiv 25 de ani, pentru că au fugit de la locul unui accident de circulație, au condus sub influența drogurilor și au încălcat legea asigurărilor obligatorii.

Potrivit investigațiilor actuale, cei doi ocupanți români ai mașinii au avut un accident la începutul serii din 12 noiembrie 2020 pe Bundesstraße 4 între Suderburg și Sprakensehl. În prezent nu este clar cine anume se afla la volanul mașinii -  bărbatul de 20 de ani sau femeia de 25 de ani.

Au demontat plăcuțele de înmatriculare și au fugit

 

După ce mașina a pătruns pe spațiul verde, în jurul orei 18:10, din motive necunoscute, vehiculul a derapat pe banda opusă și a lovit un copac cu partea din spate. Martorii i-au urmărit pe deținuți, care au ieșit nevătămați din accident, îndepărtând plăcuțele de înmatriculare ale mașinii și fugind pe jos.

Ambele persoane au fost identificate, dar nu au făcut nici declarație cu privire la cauza accidentului. Testați amândoi, s-a constata că atât bărbatul cât și femeia, au fost sub influența drogurilor, fiind pozitivi la testul pentru cocaină. Investigațiile continuă în cazul lor, informează uelzener-presse.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel